- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Eşim tatlı sevmiyor hepsini ben yerimPasta yap sūsle yeter
Ay cok ozur dileyerek bilmeyerek soruyorum ilk evlilik yildonumune iki cocugu nasil sigdirdin kuzum ikizmi yoksa mazur gor sasirdim.Biz 4 kişiyiz. 2 tane de çocuğumuz var tatlıyı onlar için yapayim. Aile olma günümüzün anısına :)
Ilk evliliklerimizden. :)Ay cok ozur dileyerek bilmeyerek soruyorum ilk evlilik yildonumune iki cocugu nasil sigdirdin kuzum ikizmi yoksa mazur gor sasirdim.
Süpermiş. Böyle şok olsun istiyorumİlk evlilik yil donumuzde ben kursa gidiyordum akşam eve geldim.
eşim smokiniyle kapiyi açti.
ilk dans şarkimizi açtı..
beyaz tul bi elbisem vardi onu giymemi istedi.
oyle dans ettik.her taraf mum ciceklerle susluydu.
bide kayinvalideme yemek yaptirmişti.
guzel bi sofra hazirlamişti.
o zamanlar durumumuz hiç yoktu.
hediye alamamisti ama gözum hediyeyi hiç gormedi zaten:) hala gulumseyerek anarim tam surpriz olmustu bana.
sizde bu tarz bişey yapabilirsiniz
:) işte böyle minicik ama değişik bisey olsun ıstiyorum.Kutlu olsun diyin geçin tabi eşiniz benim gibi odunsu yapıysa ben sevmem de hiç vıcık vıcık
İşte benimki değişik bak kızlar yukarda bir şeyler yazmışlar bir de benim yazdığıma bak ne kadar değişik valla eşin de şaşırır:) işte böyle minicik ama değişik bisey olsun ıstiyorum.
Kutlu olsun diyin geçin tabi eşiniz benim gibi odunsu yapıysa ben sevmem de hiç vıcık vıcık
Simdi anladim affedin tekrar bende boyle bir ailede mutlu buyudumIlk evliliklerimizden. :)
O halde 4 kisilik kocaman ailenizle cok mutlu olun ,hatta cocuklarla birlikte kurabiye yapin bas harfleriniz olsun ustunde :) meyvelerden salata yapin firinda tavuklu ic pilavida muhtesem olmazmi ♡ hediyeye gelince eger beceriniz varsa atki orun kisin sicacik tutsun diye not yazın tipik bir balik burcuyum aklima bunlar geldi..Ilk evliliklerimizden. :)
Şimdi ben kutlamaya vıcıklık demedim yazdığımı iyi anlayın lütfen herkesin vıcıklık anlayışı farklıdır değil miKutlamak istememeyi anlarim ama kutlamanin neresi viciklik ki???
Eşin karsina gecip 2 guzel söz soyledi, kucuk ama ince bir supriz yapti da sen "iyy ne vicik hic sevmem" diye mi dusundun gercekten? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?