• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Yıl Dönümü

CasminaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
347
-1
96
İngiltere
Evlilik yıl dönümünüzü nikahın yapıldığı gün mü düğünün olduğu gün mü kutlarsınız?
Tabi ikisi aynı günde olanlarda var.

Evlilik yıl dönümünüzü nikahın yapıldığı gün mü düğünün olduğu gün mü kutlarsınız?
Tabi ikisi aynı günde olanlarda var.

benim ikisi aynı gündü
ama olmasaydı da düğün gününü kutlardım sanırım
çünkü gerçek anlamda karı koca olarak yasamaya basladıgınız aksamında aynı yastıga bas koydugunuz gün dügün günü

benim doğum günümde nikahım oldu..hayatımın hediyesi..ikisinide aynı gün ve gece ayrı ayrı kutluyoruz daha doğrusu aynı kutlamada çift hediye alıyorum:)))))

Bizimde nikah ve düğün tarihimiz arasında 3 gün var ama tabiki gerdeğe girdiğimiz gün yani düğün günümüzü kutluyoruz :)

nikah ve düğün günümüzarasında 1 ay var. düğün günümüzü kutluyoruz.

benim doğum günümde nikahım oldu..hayatımın hediyesi..ikisinide aynı gün ve gece ayrı ayrı kutluyoruz daha doğrusu aynı kutlamada çift hediye alıyorum:)))))

İyiymiş vallahi. Benim doğum günümle anneler günü çakışır bazen, tek hediye ile geçiştirilir (düşündüm de çakışmadığında da aynı şey oluyor--dur bi kızayım şunlara:27:)

Biz düğün yapmadık, bir kargaşa yok dolayısı ile bu konuda.

Back
X