Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle yapcam canımmEğer disariya cikma durumu yoksa mum isiginda güzel bir sofra hazirlayabilirsin.
yaaaa sen süpersinnnnnn :))) çoook iyi fikir oldu banaBen eşimin ilk doğum gününe günlük tutmuştum, onu hazırlayıp verdim. Çok şaşırmıştı. Sizde bi albüm hazırlayın tanıştığınız zamandan bu zamana özel fotoğraflarınızı yapıştırıp altına hislerinizi, hatırladığınız kadarıyla o günle ilgili düşüncelerinizi falan yazabilirsiniz.
Çok güzel olmuş hemen kopyaladım evlilik yıldönümünün geçti ama bigun supriz olarak yapicamÖyleyse, Slayt hazırlayabilirsiniz ya da romantik bi film kiralayabilirsiniz. Yemekten sonra izlersiniz. Yemek sofrasının olduğu odayı mum ışıkları ve helyumlu balonlarla süsleyip ve uçlarına notlar hazırlayabilirsiniz. (fotoğraftaki gibi, kalpli balonlar falan var daha romantik olur.) şık bir kavanozun içine, kırmızı kartondan keseceğiniz kalplere sizi anlatan bir şiirin cümlelerini tek tek yazıp altlarına da küçücük numaralar yazıp romantik bi oyun hazırlayabilirsiniz. ben yapmıştım. çok beğenmişti eşim.
kızzzz yencem az kaldı 2 gün önce denedim baya yol kat ettim sanıyorm :)ayyyyy ne romantikkk okurken gözümde canlandırdım hepsini gülmeye başladım kendi kendimee çook güzel şeyler yapmışsın:)bulmuş senin gibi hatunu :) çok şanslı eşin maşallah allah bozmasın
ahahahaha super fikir :)romantizm ölüyor yaa, sende de bitiyor; zaten adamda pek olmuyor.
Artık bu yıl arabayı yeni aldık kış lastiği hediye etcem. 4 teker :) eminim çok mutlu olcak :)