evlilik yıl dönümü

mecelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
320
111
34
merhaba arkadaşlar 17 agustos ilk evlilik yıl dönümümüz olacak inşallah nasıl kutlamalıyım ne hazırlamalıyım şöyle romantik fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca vajinismus hastasıyım :KK43:((

evde hazırlamak istiyorummm maddi 200 en fazla ayıra bilirm hediye haricinde :)

Öyleyse, Slayt hazırlayabilirsiniz ya da romantik bi film kiralayabilirsiniz. Yemekten sonra izlersiniz. Yemek sofrasının olduğu odayı mum ışıkları ve helyumlu balonlarla süsleyip ve uçlarına notlar hazırlayabilirsiniz. (fotoğraftaki gibi, kalpli balonlar falan var daha romantik olur.) şık bir kavanozun içine, kırmızı kartondan keseceğiniz kalplere sizi anlatan bir şiirin cümlelerini tek tek yazıp altlarına da küçücük numaralar yazıp romantik bi oyun hazırlayabilirsiniz. ben yapmıştım. çok beğenmişti eşim.

Eklentiler

• 45588.jpg
    45588.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 595
Ben eşimin ilk doğum gününe günlük tutmuştum, onu hazırlayıp verdim. Çok şaşırmıştı. Sizde bi albüm hazırlayın tanıştığınız zamandan bu zamana özel fotoğraflarınızı yapıştırıp altına hislerinizi, hatırladığınız kadarıyla o günle ilgili düşüncelerinizi falan yazabilirsiniz.

Ben eşimin ilk doğum gününe günlük tutmuştum, onu hazırlayıp verdim. Çok şaşırmıştı. Sizde bi albüm hazırlayın tanıştığınız zamandan bu zamana özel fotoğraflarınızı yapıştırıp altına hislerinizi, hatırladığınız kadarıyla o günle ilgili düşüncelerinizi falan yazabilirsiniz.
yaaaa sen süpersinnnnnn :))) çoook iyi fikir oldu bana

Öyleyse, Slayt hazırlayabilirsiniz ya da romantik bi film kiralayabilirsiniz. Yemekten sonra izlersiniz. Yemek sofrasının olduğu odayı mum ışıkları ve helyumlu balonlarla süsleyip ve uçlarına notlar hazırlayabilirsiniz. (fotoğraftaki gibi, kalpli balonlar falan var daha romantik olur.) şık bir kavanozun içine, kırmızı kartondan keseceğiniz kalplere sizi anlatan bir şiirin cümlelerini tek tek yazıp altlarına da küçücük numaralar yazıp romantik bi oyun hazırlayabilirsiniz. ben yapmıştım. çok beğenmişti eşim.
Çok güzel olmuş :KK9:hemen kopyaladım evlilik yıldönümünün geçti ama bigun supriz olarak yapicam

Rica ederim :) Ben biraz fazla romantiğim galiba. Çok araştırmıştım bi dönem. 3 yıllık evliyiz ama hediyenin falan cılkı çıktı bizde. öneri olsun birkaç şey daha yazayım, şimdi olmasa da sonra yaparsınız belki :)

İlk doğum gününde 2 gece için izmire götürmüştüm onu. Yakındı ve sadece gezmiştik; çok da eğlendik. Maddi olarak 350 civarında tutmuştu. Her şey bana aitti tabi :) Nerdeyse 1 hafta kutlama yaptık. önce 14 şubat, romantik bi yemek ardından haftasonu girdi izmire gittik ve sonra 18 şubat doğumgünü. 18 şubata hediye eşofman aldım( marka takıntısı var sadece bi markanınkini giyer) sonra da hazırladığım günlüğü vermiştim. Ahh ahh :)

Sonraki sene doğum gününe erken hazırlandım 4 ay kadar önce :) bensiz geçirdiği her 25 yıl için hediye aldım/yaptım. Aşk kavanozları, bakım setleri, kitap, kol düğmesi, forma, kazak, kravat, çikolata dolu bi kutu, saat :) hatrıma gelmeyen bir sürü hediye daha ve 14 şubatta başladım vermeye, daha doğrusu hep göreceği yerlere küçük notlarla bıraktım. Akşam eve gelince gördü, uyandığında baş ucunda, elini yüzünü yıkamaya girdiğinde banyoda falan. derken 18 şubat akşamına kadar topladı hediyelerini. Son gece şık bir yemek hazırlayıp en beğendiği hediyeyi- saattir kendisi :) verdim. verirken de bensiz geçirdiğin tüm doğum günlerini kutlamak istedim dedim. Çok şaşırmıştı. (Sanırım bu fikri kk da görmüştüm )

Geçen sene de -hesapsız para harcamak istiyorum yaa der bazen- para biriktirip verdim eline ve 4-5 saat kendi başına alışveriş yaptı, kafasına estiği gibi aldı istediklerini. İnanın yaptığım onca romantik hazırlıktan daha makbule geçti :)
Bende bunu farkedince dedim ki romantizm için yorma kendini, istediğini al ve kurtul. Önceki evlilik yıl dönümünde de şarjlı kılıf almıştım. İnanın kullandıkça dua ediyo. Ama emek emek hazırladığım aşk kavanozunu sorsam hatırlamaz şimdi :)

Sözün özü bunlar ilk bikaç yıl, sonrası klasik. Romantizm ölüyor azizim :)

Bu arada ilk 7 ayımızda ben de vajinusmustum. Sorun etmeyin bunu.

ayyyyy ne romantikkk okurken gözümde canlandırdım hepsini gülmeye başladım kendi kendimee çook güzel şeyler yapmışsın:)bulmuş senin gibi hatunu :) çok şanslı eşin maşallah allah bozmasın

ayyyyy ne romantikkk okurken gözümde canlandırdım hepsini gülmeye başladım kendi kendimee çook güzel şeyler yapmışsın:)bulmuş senin gibi hatunu :) çok şanslı eşin maşallah allah bozmasın
kızzzz yencem az kaldı 2 gün önce denedim baya yol kat ettim sanıyorm :)

X