evlilik yıl dönümum yaklaştı kocama nasil bi gun hazirlamaliyim ki guzel olsun fikirlriniz onemli :*

gell bebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
342
123
32
Neler yapabilirim nasil supriz
Ne hediye alabilirm nasil bi masa hazirlamaliyim

Siz neler yaptiniz eşinize erkek nelerden hoslanir yardim ederseniz sevinirim.

Guzel bi gun olsun istiyorum...

ben evlilik yıldönümünde "kadının erkeğe masa hazırlaması"nı hiç sevmiyorum, adam kadını yemeğe götürsün yahu...

ben evlilik yıldönümünde "kadının erkeğe masa hazırlaması"nı hiç sevmiyorum, adam kadını yemeğe götürsün yahu...
Haklisin tamam orasi oyle bak guzel bisey soyledin.ben bunu dusunmedim ilk evlilik yildonumum cok gorme kiz heyecanliyim :)

Ama tabi evde suprizde yapmak istiyorum.o yapacak eminim buna.ama hani ben mumlar icin dedim masayi yoksa masa bahane :)

E parlak fikir bekliyorum guzel hayal kurabilen yokmu

Aynı fikirdeyim. Evlilik yıl dönümümde güzel bir gün geçirip hazırlanıp süslenip eşimle dışarı çıkmak varken kendimi mutfakta yemek kokularının arasına hapsetmem açıkçası.

Hem bırakın planı eşiniz yapsın, o düşünsün ne yapayım diye. Siz hediyesini alın yeter.

Esim dusunsun ama o yalniz evlenmediki benimle evlendi :)
Ikimizede biseyler yapmak duser diye düşünüyorum.
Bi arkadaş yazmis ya esini gelinlikle karsilamis diye onu dusundum aslinda ama gelinlik memlekette onu getirmek mesele.

Ne olmali degisik bisey soruyorum.ben kocama supriz yapma taraftariyim.biz birsek herseyi beraber yapmalıyız. Ayrımcılık yok hi hadi tamam yemek ondan olsun.evde ne yapsam ona

bizim ilk yildonumumuzde esim luks bir yerde yemege goturmustu harika bir aksamdi bende yatak odamizi gizlice suslemistim gullerle :KK53:o gece mumlar esliginde devam ettik :oops:
simdi ikinci yildonumumuz eylulde agustosta dogum var zaten kiscemizle gecirecegiz :KK5:

Esim dusunsun ama o yalniz evlenmediki benimle evlendi :)
Ikimizede biseyler yapmak duser diye düşünüyorum.
Bi arkadaş yazmis ya esini gelinlikle karsilamis diye onu dusundum aslinda ama gelinlik memlekette onu getirmek mesele.

Ne olmali degisik bisey soruyorum.ben kocama supriz yapma taraftariyim.biz birsek herseyi beraber yapmalıyız. Ayrımcılık yok hi hadi tamam yemek ondan olsun.evde ne yapsam ona

Ben geçen yıl ilk yıldönümümde ikimizin fotoğraflarının ve kızımızın ilk ultrason resminin olduğu bir kolaj hazirlayip çerçevelmiştim Bir de mektup yazdım.
sabah da kahvaltı tabağı hazırladım domates kabugu biberden gül yaptım peynirleri kalp şeklinde kestim falan.

akşama işten gelişine de hazırlanmış süslenmiş onu bekliyordum :KK66:

kendim geldim aklıma bende eski eşime çok güzel bi süpriz hazırlamıştım anlatayım size, şimdi önce bütün arkadaşlarımızdan kendilerinin videolarını çekmelerini istedim. "evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun" dediler birde herkes kendine özel birşey ekledi. sonra ben kendimi çektim parça parça hikaye anlatır gibi. video selaaaamm dememle başladı, seninle şu kadar zamandır birlikteyiz falan dedim arkasından ilk tanıştığımız zaman çekildiğimiz fotoları koydum, sonra yine ben girdim seninle iyi kötü zamanlar geçirdik dedim böyle komik resimlerimiz girdi araya, sonra işte seni çok seviyorum evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun ha birde sevdiklerimiz de evlilik yıl dönümümüzü kutluyor istersen onları izleyelim dedim, tek tek arkadaşların videoları girdi araya falan.. :) tabi bizim çocukta vardu bunu yaptığımda ayrıca bu videodan 10 gün sonra boşandık falan ama :KK70: olayı anlayın istedim. o vurdumduymaz herif ağladı yani :)

bizim ilk yildonumumuzde esim luks bir yerde yemege goturmustu harika bir aksamdi bende yatak odamizi gizlice suslemistim gullerle :KK53:o gece mumlar esliginde devam ettik :oops:
simdi ikinci yildonumumuz eylulde agustosta dogum var zaten kiscemizle gecirecegiz :KK5:
Kız sen de benim gibisin desene eylül de yıldönümü ağustosta doğum. Lohusaydım yıldönümümde. Çok romantikti. Sabaha kadar uyumadık eşimle :KK8:. Bir o salladı beşiği bir ben. Bir o gaz çıkarttı bir ben. Üzerimizde kusmuk lekeleri falan çok romantikti çookkk:confused:

Kız sen de benim gibisin desene eylül de yıldönümü ağustosta doğum. Lohusaydım yıldönümümde. Çok romantikti. Sabaha kadar uyumadık eşimle :KK8:. Bir o salladı beşiği bir ben. Bir o gaz çıkarttı bir ben. Üzerimizde kusmuk lekeleri falan çok romantikti çookkk:confused:

bizde ogle olucaz sanirim tatlim :KK8: desene beni harika bir yildonumu bekliyor :-)

Geçen sene eşim beni istanbul turuna çıkardı ,gerçi zaten burda yaşıyoruz ama görmediğimiz yerlere gittik ,kahvaltı v.s herşeyi ayarlamıştı bu senede ben birşeyler yapmak istiyorum .
Geçen bir arkadaşada yazmıştım 2 kişilik sinemalar var isterseniz yemek v.s de içinde oluyo istediğiniz, yada orada bulunan filmleri izleyebiliyosunuz başbaşa benim çok hoşuma gitti .
Bu sene eşim benden önce davranmazsa bunu yapıcam :)

bizde ogle olucaz sanirim tatlim :KK8: desene beni harika bir yildonumu bekliyor :-)
Yaşarken sinir bozucu ama şimdi ne zaman eşimle o günü konuşsak gülmekten kırılıyoruz. Hem iyi tarafından bak eşimle hiç unutamayacağın bir evlilik yıldönümü yaşayacaksın :KK45:

mum+ masa klisesinden vazgecerek baslayabiliriz mesela. yemegi organizasyonu o ayarlasin sizde simdiden sikacginiz parfumu gideceginiz kuaforu ayarlayin. erkekler ne sever kendi esimden yola cikarak soyluyorum playstation ve saat sever. playstation sizin psikolojinizi bozabilir ama olsun o fazlasiyla mutlu olur. sinirini bilen bi adamsa cok dertte olmaz.
lutfen kucuk kagitlara svgi sozleri flnda yazmayin liseli fikri oldu artik onlar. maddi durumunuzu bilmmekle beraber is yeri cinde uygunsa minik bi tatil ayarlanabilir. farklilik olsun diye balayi gecenizi gecirdiginiz otelde yer ayirtabilirsiniz. gelinlik tarzi bi elbise alabilirsiniz o gece icin. fikirler ar-ge masasina yatirilabilir. her hakki serbesttir:)

X