Evlilik yıl dönumumuzde ben mi hazırlık yapmalıyım kocamdan mı beklemeliyim

Bi planın olsun tabiki ama bi planı olup olmadığını anlamak için bekle, baktın bişey yok ortada kendi planını devreye sokarsın
Hatırlanmaya kutlanmaya değer az sayıdaki güzel günlerden sonuçta bu günler de

Bazı istisnalar dışında erkeklerden beklersen böyle şeyleri hiçbir şey göremezsin. Sen yine hazırlığını yap. Yaparsa ne ala yapmazsa da senin hazırlandığını görüp utanır belki.

Yemek yapmayın , dışarıda kutlayın. Bebekten dolayı keyif almayacaksaniz yine ağır olmayan bir kaç aparatif, pasta v.s şeklinde kutlayabilirsiniz.

Beklemeyin,siz yapın. Beklentiler her zaman üzer.
O birsey yapmamissa bir kaç gün sonra bu konuda ki düşüncelerinizi söylersiniz.

HAyırlı, aşk dolu bir ömür diliyorum ikinizede

Sen yine yemek falan hazırlayamazsan en kötü bir pasta alırsın güzelce keser yersiniz
İnşaallah tam tersi olur belki atak ondan gelir
;)

Bence bir şeyler yapın.
Belki aranızı düzeltmenize bir katkısı olur.
(Eski konularınızı okumadım, atlatılamaz problemleriniz var mı bilmiyorum.)

Tüm sorunlara rağmen demişsin
Nedir o sorunlar
Ciddi şeylerse boşver kutlamayı, kutlama eksik kalsın. Sorunlarınızı çözün önce
Basit şeylerse, ktulamayla beraber yeni sayfalar açalım biye birbirinize söz verin
Pek öneri çıkmaz benden arkadaşlar tüylü terliği sunuma çıkarırlar birazdan
Hadi nice mutlu seneler

Ben hep kocamdan beklıyorum hepte unutuyor
sonuc olarak artık evlendıgımız tarihi bile hatırlamıyor :KK31:

Hanımlar yarın evlilik yıl dönümümüz 2. Yıl bitcek Acaba butun sorunlara rağmen eşime bi süpriz hazırlamalımıyım yoksa onun hatırlamasını mı beklemeliyim... Geçen yıl hazırlamıştım yemekler suprizler falan ama bu yıl hiç içimden gelmiyor doğrusı vaktimde yok
Içinden geliyor sa yap kalbinin sesini dinle

Valla çikolatayla kalmayın şöyle ateşli bişeyler düşünün belki o anda kan beynine gidince normale döner :)

Belki çikolata akışkandır :KK53::KK53:
Valla ben bikere kocam öküz diye ona inat olsun belki aklı başına gelir diye böyle ateşli bişiler yapmıştım.on beş dakika boyunca dünyanın en romantik enaşık adamı oldu.sonuç: olay bittikten sora öküze bağlamaya devam etti.bence çikolatayla kalsın konu sahibi daha iyi :KK45:

erkeklerin kutlama anlayışını mum ışığı, yemek, çikolata, sorunlarınızı konuşun, romantik olarak tanımlamk değil.

PS oynayın, pizza söyleyin, halı sahaya maç yapın olması lazım.

Ben mi çok erkek tanıdım acaba
Konu sahibinin aklına gelirmiş böyle şeyler hatırlarmış hoşuna gidermiş yani sorunlarıda varmış konuşulcak ortam siz eşiniz var mı yok mu bilmiyom ama pizza söyleyin erkekler genelde pek sevmez haklısınız herkez eşinin nası sevdiğini bilir oyle yapar sizin ki öyle mi seviyo yoksa pc mi maç mı ay nefesim kesilir ;)

Back
X