Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranız bozuk mu ?Sorunlarınız var sanırım .Hazırlayın güzel bi masa tv filan müzik açmayın mum da yakın içinizde ne varsa fırsat bu fırsat eşinizle sorunlarınızı konuşun derim o zaman
Içinden geliyor sa yap kalbinin sesini dinleHanımlar yarın evlilik yıl dönümümüz 2. Yıl bitcek Acaba butun sorunlara rağmen eşime bi süpriz hazırlamalımıyım yoksa onun hatırlamasını mı beklemeliyim... Geçen yıl hazırlamıştım yemekler suprizler falan ama bu yıl hiç içimden gelmiyor doğrusı vaktimde yok
dediğiniz gibi çikolatalı aldım bakalım,akşama nasıl olacak eşime hatırlattım bile msj yazdım hazırlık yapıyorm bugun evde yiyelim dedim kabul etti . Malum hemen hergun kayınvalidemlerle betaberiz...Çikolatalı al :)
Neden ki?? :)))Istemsizce güldüm, kusura bakmayın.
Belki çikolata akışkandırValla çikolatayla kalmayın şöyle ateşli bişeyler düşünün belki o anda kan beynine gidince normale döner :)
Neden ki?? :)))
Valla ben bikere kocam öküz diye ona inat olsun belki aklı başına gelir diye böyle ateşli bişiler yapmıştım.on beş dakika boyunca dünyanın en romantik enaşık adamı oldu.sonuç: olay bittikten sora öküze bağlamaya devam etti.bence çikolatayla kalsın konu sahibi daha iyiBelki çikolata akışkandır![]()
Konu sahibinin aklına gelirmiş böyle şeyler hatırlarmış hoşuna gidermiş yani sorunlarıda varmış konuşulcak ortam siz eşiniz var mı yok mu bilmiyom ama pizza söyleyin erkekler genelde pek sevmez haklısınız herkez eşinin nası sevdiğini bilir oyle yapar sizin ki öyle mi seviyo yoksa pc mi maç mı ay nefesim kesilirerkeklerin kutlama anlayışını mum ışığı, yemek, çikolata, sorunlarınızı konuşun, romantik olarak tanımlamk değil.
PS oynayın, pizza söyleyin, halı sahaya maç yapın olması lazım.
Ben mi çok erkek tanıdım acaba