- Konu Sahibi baydanmerve
-
canım benim daha ne yapsın adamalmaya çalışıyor işte ne güzel.böyle beklenti içine girersen onuda kaybedersin .bana sorarsan net bir şekilde şunu istiyorum deyiver ne olacakki bazı erkekler romantiktir eşini özenle takip eder ve sürpriz yapar bazılarıda anlamaz ama büyük bir eksiklik değil bence.benim kocişim sağolsun ilk evlilik yıldönümümüydü yoksa doğum günümmü hatırlayamıyorum(o kadar sinirlenmiştimki hafızamdan silmişim düşün artık.) ne alayım falan diye ağız arıyor bende dedim daha yeni evlendik yaaaaa masraf yapma boşver dedim tamam dedi neyse o gün yaklaştıkça ben diyorumki içimden eşim tamam almıycam bişiy dedi ama kesin bi sürpriz yapar diyorum sabah oldu uyandık bişiy yok kahvaltı vs...öğlen yemeği hala yok bekliyorum sabırla diyorumki akşam bi yere gitcez orda vericek herhalde....akşam oldu ne yemek var hayatım dedi eeeeeeeee dışarı yemeğe gitmiyormuyuz diyorum yoooooo masraf etme bişiy de alma dedin ya bende almadım dedi... ayyyy ben bir bozullll bir ağlaaaa oda diyoki ama ben alıcaktım alma dedin .lafın kısası çok uzatmışım kusura bakma erkekler nettir biraz açık söylemekte yarar var.Allah başka dert vermesin canım nice yıllara
cok sinir bozucu bir durum. ben de olan şeykeri tekrar tekrar hediye etmesi çok saçma. ki o aldığı parfümü de benm lafımla aldıç ama yanlıs almıs. acıkca sunu al demek istemiyorum. o düşünsün birazçya ben neler yaptım onun için ya.. o hiçç ! gıcık oluyorum artık. acaba hediye almayalım birbirimize diye anlassak mı? cnku sinirlerimi bozucak bılıyorum.
bu arada senn yasadıgın da kotu olmuş. gücüme gidiyo artık ya. senin dediğin giib birsey demek de istemyrm. güzel bi hatırası olan bi hediye alsın istıyorum yaaa... offf
Yok kardeşim ben bu işi bilmiyorum bunu anladım..
şöyle örnek vereyim o olaydan sonra bende oturup konuştum ben alma desem de o gün özel minik te olsa bişiy olsan hatırası kalır çoluğa çocuğa değilmi dedim tamam dedi müzik kutusunu çok severim ve birikririm bir dahaki sene onu almış.ama gel gelelim bu seneye bebeğimiz oldu kemerleri sıktıkne alsa beğenirsin migrostan el kremi en kalitelisini aldım ama aşkutubum diyor bide ihtiyacım vardı farketmiş onu almış olsun ..bende bozuldum ama yinede bişiy demedim.anneler gününde de magnet almış magnetleride çok severim ne yapayım küçük şeylerle mutlu olmaya bakıcaz.üzme canını
Yok kardeşim ben bu işi bilmiyorum bunu anladım..
ben de parfüm almasından sonra konuştum. anlattım. o da haklısın dedi çok üzüldü. bana telafi edicem söz dedi ama hiç bisey değişmedi. ben de kutlamayalım bir sey dedim. hediye de almayalım sıradan bi gün olsun dedm. ya 1 senedir bir süprizini bilmiyorum ya. yine abuk subuk bi hediye alıcak. bos yere de para harcamıyo mu sinir oluyorum. ben de hamileyim. zaten bebek olcak masrfa artıcak diye cok seyden vazgectm. ya bir balayına bile çıkmadık daha.. bu hediyeve özel günler ınce duusnce dışında eşim çok iyidir sagolsun. ama bunlar da heycan katıyor. duyguları tazeliyorr..
dediğiniz gibi yapıp. pırlanta 5 tas istiyorum gelırken al dicem var ya :) oofff gülüyorum ama çok sinirim bozuldu yaa
canım benim üzülme bu kadar daha yeni evlisiniz hemen çözememiştir adam seni bişiy olmaz ....yavaş yavaş düzelir (inşallah) bak krem alsa ne yapacaktın boşverrrrr kocan iyiymiş gerisini sen yontacaksın artık
Eşiniz öyle yada böyle bir şekilde hediye almış getirmiş burun kıvırıyosunuz.
Tamam anladım belki büyük sürprizler bekliosunuz filmlerdeki gibi olsun diye falan ama emin olun yani şu an bulunduğunuz duruma şükretmeniz gerekiyor bence..
Kadınları memnun etmek gerçekten zor..
Ama belki benim eşimde hediye almayı sevseydi veya hediye alsaydı belki bende daha büyük beklentiye girerdim bilemiyorum
Eşiniz öyle yada böyle bir şekilde hediye almış getirmiş burun kıvırıyosunuz.
Tamam anladım belki büyük sürprizler bekliosunuz filmlerdeki gibi olsun diye falan ama emin olun yani şu an bulunduğunuz duruma şükretmeniz gerekiyor bence..
Kadınları memnun etmek gerçekten zor..
Ama belki benim eşimde hediye almayı sevseydi veya hediye alsaydı belki bende daha büyük beklentiye girerdim bilemiyorum
çözmemek değil konuşmaya gelince konusmayı biliyor.. icraat yokk.. en güzzel zamanlarımı onu yontmakla geciricem yani...
benım kocam bana ılk evlılık yıldonumumuzde altın bılezık almıstı ama nasıl bılıyor musunuz hanı babaanneler takar ya kılıtlı burma bır tek gencte goremezsınız ve ben sok olmustum aglamakla gulmek arasında kaldım bırsey demedım sonra 1. kızımın dogumundada aynı modelden almasın mı agladım artık sınırden velhasılı kelam anlattım derdımı sonrasında hep para verdı al sen kendıne begendıgın ne varsa al dıye sımdı yıllardır para verıyor bu dogumumda gelemedı ızne 5 bın tl yolladı bılezık al dıye.... haa bu arada o babaanne bılezıklerı duruyor hatırası var:)))
evet canım aynen öyle sen bir sanatkarsın unutmaben beceremedim bak krem almış diğer arkadaşın kocasına bak 5 bin tl göndermiş bilezik almış adam yaranamamış en sonunda sıyrılmış işten niye bu kadar az demeasin diyede baya eli açık davranmış darısı başımıza
canım yabu arada parfüm aldı dememden eşimin hediye almayı seven ve surekli bana bşey alan biri olduğunu düşündünüz sanırım :) iki doğum gunu gecirdik birlikte. ilkinde evlenme teklifi etti. o da alyansımı alel acele hiç bakamadan aldım o da alyans aldı tekrar.. ki bana sormadan yine gidip annesiyle begendi ve ben yine begenmedim :) ikinci doğum gunum de parfüm aldı.. pahalı bi parfum ama indirimden falan aldıgına eminim :) hee o diger parfümlere gelince de.. aldıkları nisanlılık döneminde annesi aldı diye gonderdıgı hediyeydı.. bir de iki tane bohcaya koydukları parfüm :) hediye dediklerim bunlar.. ama ben ona hepbirseyler alırım.
ben ona bilmm nerden saat alırım.. kac ay oldu her gun kolunda hiç bir sey olmadı saate. o bana bi saat aldı 2 3 gün sonra kayısı yıtyışlmaya başladı.. he onu nasıl aldı onu da analatyımm.. eşim ailesinin yanına giderken yigenlerine kdr hepsimne hediye alır. benm yanıma geldiğinde hep boş el gelir.. 1 hafta ayrı kaldıgımız oluyor. onları alıp bana almamasına kırıldıgımı soyledım.. ondan snra onu aldı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?