Eşim de hep rose alır,yumuşak içimli pembemsi renkte peynirle çok yakıştırırım ben,severim deRose şarap öneririm.
İçkiyle arası olmayan herkesin tercih ettiği yumuşak içimli bir şarapmış.
Neredeyse tüm kadın arkadaşlarım toplu bir ortamda bununla eşlik ediyorlar masaya.
Ben kullanmadım, bilmiyorum.
Merak ettim şimdi. Eşim beyaz şarap diyip duruyor ama ben kararsızdım.Şarap denedim ve sevmedim demişsiniz ama ben size rose şarabı önereceğim.
İçimi son derece yumuşaktır, çarpmaz ve tadı da sizi tatmin eder.
Vallahi bilgim yok varmı bilen arkadaşlar ben de merak ettim gebe olmasam da. :)Ben meyve şarabı önerebilirim, yemekle değilde böyle atıştırmalıklarla, meyve ve peynir tabağı ile sunum yapabilirsiniz.
Arkadaşlarıma katılıyorum rose güzel tercih fakat şarap sevmiyorsa onada bayılmaz, eşiniz sevdiği şeyi içsin, siz meyve şarabınızla tırtıklayın ufak tefek atıştırmalık:))
Ayy bir tane vişne şarabım duruyordu. Sabah kayınvalidemlerle kahvaltıya gidecek olmasam patlatmıştım şimdi :))
Gebelik planladığım için çok rahat tüketemiyorum aslında o şişe kalmazdı da ya bebiş var bir şey olursa zarar veririm diye kıyamıyorum:)) haftada 1 kadeh içmek hamileyken bile normalmiş sanırım bilgisi olan varsa söylerse sevinirim:))
Bilgim yok ama bence zarar verir bebeğe tabi bir bilene sormak gerekBen meyve şarabı önerebilirim, yemekle değilde böyle atıştırmalıklarla, meyve ve peynir tabağı ile sunum yapabilirsiniz.
Arkadaşlarıma katılıyorum rose güzel tercih fakat şarap sevmiyorsa onada bayılmaz, eşiniz sevdiği şeyi içsin, siz meyve şarabınızla tırtıklayın ufak tefek atıştırmalık:))
Ayy bir tane vişne şarabım duruyordu. Sabah kayınvalidemlerle kahvaltıya gidecek olmasam patlatmıştım şimdi :))
Gebelik planladığım için çok rahat tüketemiyorum aslında o şişe kalmazdı da ya bebiş var bir şey olursa zarar veririm diye kıyamıyorum:)) haftada 1 kadeh içmek hamileyken bile normalmiş sanırım bilgisi olan varsa söylerse sevinirim:))
Bende aylardır kalamadım :) ama dikkat ediyorum. Arkadaşım takmıcam dedi sabahlara kadar içti kustu :)) tatildeydik kaydıraktan kaydıı hopladı zıpladı :)) şimdi bebişi 3 aylık:))Vallahi bilgim yok varmı bilen arkadaşlar ben de merak ettim gebe olmasam da. :)
Merak ettim şimdi. Eşim beyaz şarap diyip duruyor ama ben kararsızdım.
2 yıl önce yine benzer bir masa yaptık vodka-vişne suyu içtik. İçmez olaydım o geceyi net hatırlamıyorum ama eften püften şeylere hüngür hüngür ağlayıp kendimi yerlere atmışım. Yüzümü yıkamak için banyoya götürmüş beni su savaşı yapmışım. Evi mahvetmişim. Ve daha neler neler o geceyi eşimin burnundan getirmişim ben hayal meyal hatırlıyorum.rose şarap vodka-vişne suyundan hafif değil mi?
Üstelik 3 gün mide fesadı geçirdim vodka yüzünden.
Tercih meselesi ama ben olsam yine de hamileyken içmezdim. :)Bende aylardır kalamadım :) ama dikkat ediyorum. Arkadaşım takmıcam dedi sabahlara kadar içti kustu :)) tatildeydik kaydıraktan kaydıı hopladı zıpladı :)) şimdi bebişi 3 aylık:))
Peki tatları neye benziyor bu viskilerin? Ben biradan nefret ediyorum mesela. Bir iki defa denedim öğüre öğüre yarısını kadar anca içebildim. Bira kadar tiksindiri olamaz değil mi?ben de kesinlikle rose şarap derim ama yemekle değil. ben yemekle sevmiyorum yemeğin yanında genelde daha ağır şaraplar tercih ederim.
hafif bir yemek yedikten sonra birkaç çeşit peynir, füme et, (dana olursa harika olur) biraz da çerez ile bence rose şarap harika olur. benim romantiklik anlayışım bu şahsen biz haftada bir bu aktiviteyi gerçekleştiririz. bu akşam misafirlerim vardı onların da alkolle arası pek iyi değil ama onlara da rose şarap ikram ettim çok beğendiler.
ama yok şarap kesinlikle içemem belki biraz daha ağır kaldırabilirim derseniz de yine yemeğin yanında olmaz ama sonrasında birazcık bourbon viski bence iş görür, en hafif ve benim içmeyi en çok sevdiğim viski. beni rahatlatıyor ama kafamı uçurmuyor. :))
Peki tatları neye benziyor bu viskilerin? Ben biradan nefret ediyorum mesela. Bir iki defa denedim öğüre öğüre yarısını kadar anca içebildim. Bira kadar tiksindiri olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?