İlk Evlilik Yıldönümü

farklı mutfakların yemeklerini deneyebilirsiniz. ardından hiç izlemediğiniz sevdiğiniz bir tür film olabilir kullanıyorsanız alkol eşliğinde.

finalde de hunharca belki denemediğiniz oda ve pozisyonlarda mutlu son :KK53:
Yemek konusunda denemediğim şey kalmadı, her gece de film izliyoruz:KK70:

Finalin mutlu sonla bitmesi şart :rolleyes:

Bız ılk yonumunde çok guzel bır restaurata gıtmıstık, bende bu kadar pahalı bı yere gerek yoktu hayatım demıstım, olsun bu bızım ılk yıldonumumuz demıstı ve tam bugun 3.yıldonumu, ama bosanma surecı devam edıyor🙄😢degısık bı fıkır degıl ama bugun rastgele denk geldıgı ıcın yazdım, çok garıp hayat, ıkı yıl ııcnde neler degısıyor ınsan hayatında🙄

Bız ılk yonumunde çok guzel bır restaurata gıtmıstık, bende bu kadar pahalı bı yere gerek yoktu hayatım demıstım, olsun bu bızım ılk yıldonumumuz demıstı ve tam bugun 3.yıldonumu, ama bosanma surecı devam edıyor🙄😢degısık bı fıkır degıl ama bugun rastgele denk geldıgı ıcın yazdım, çok garıp hayat, ıkı yıl ııcnde neler degısıyor ınsan hayatında🙄
Gerçekten çok üzüldüm... Umarım bundan sonra karşına çok daha iyi insanlar çıkar, çok mutlu olursun ❤

29 Kasım ilk evlilik yıl dönümümuzdu ve eşim tam da o gün acil fitik ameliyatına alındı.😂😂😂😂 Zaten ben memleketteydim... Çiçek yollamistim iş yerine. Onu da iptal ettirdim... Yani benim ilk yılım böyle doldu😂😂😂😂 keşke güzel bir tavsiye verecek hoş bir fikrim olsaydı 😁😁😁😁

29 Kasım ilk evlilik yıl dönümümuzdu ve eşim tam da o gün acil fitik ameliyatına alındı.😂😂😂😂 Zaten ben memleketteydim... Çiçek yollamistim iş yerine. Onu da iptal ettirdim... Yani benim ilk yılım böyle doldu😂😂😂😂 keşke güzel bir tavsiye verecek hoş bir fikrim olsaydı 😁😁😁😁
Daha güzel günleriniz, yıldönümleriniz olsun ❤ Geçmiş olsun eşinize de 😇

Herkese merhaba!
Yine, "Bu da dert mi?" diye düşündürtebileceğim bir konuyla geldim. :dondurma: (Konu BDV konusu mu, emin değilim.)

17 Haziran'da eşimle ilk evlilik yıldönümümüz olacak. Karantina, virüs olmasa eminim ki çok güzel planlarımız olurdu. İkinci balayı, tatil, gezi planları olabilirdi. Ya da normal günlerde de yapıyoruz ama en kötü bir şık bir restoranda yemek yerdik. Ama şimdi bunların hiçbiri olamaz ne yazık ki. Evet bazı oteller müşteri kabul ediyor normalleşme süreci adı altında ancak biz o riski göze alamayız kesinlikle. Yani yapabileceğimiz en iyi şey evden sahile inmek, 10 dakika mesafede. O da yasak olmayan güne denk gelirse. Bunun dışında evdeyiz.

Gelelim soruyaaaa. Şimdi ben normalde sevgililer günü, tanışma yıldönümü bilmem ne hiç önem veren biri değilim. Ama İLK olduğu için evlilik yıldönümümüzü çok önemsiyorum. Hep çok özel olsun, güzel olsun istiyordum. Ondan sonraki yıldönümlerinde plan yapmasak bile olur, bırakın bu kadar özenmeyi. Sadece bu ilk diye istiyorum. Eşim de bunu biliyor, defalarca konuştuk. O da aynı fikirde. O yüzden eminim o da bir şeyler yapmak istiyordur ama ne yapılabilir ki? Daha 1 ay var, ama ben şimdiden düşünüyorum ne sürpriz yapabilirim, nasıl romantik bir ortam yaratabilirim diye. Mumlarla odayı süslemeyi daha önce yaptık. Özenli bir sofra kur, sevdiği yemekleri yap derseniz her soframız çok özenlidir, hep en sevdiği yemeklerle donatırım. Ben de seviyorum yemek yapmayı zaten. O yüzden özel olmaz. Sizin düşünceleriniz, fikirleriniz neler? Siz neler yaptınız? Evde kutladığınız yıldönümleri oldu mu? Eminim bazılarınız bu kadar önemseme diyecektir ama heves ediyorum ilk olduğu için... :KK49:

Simdiden tebrik ederim. Mutluluklar dilerim :)) onemsemeniz tabi ki cok guzel. Heyecaninizi kaybetmeyin hic 😍🤗😇
Biz evde hic kutlamadik. Malesef pek bir fikrim yok.

Bizim şubatta 10. Evlilik yildonumumuz ben de heyecanlandim simdiden.

İlk evlilik yıldönümümüz ilk ciddi boşanmayı düşündüğüm gün. Allah'ın öküzü,yine çok sinir oldum bak. 2. evlilik yıldönümümüzde yeni bebek kaybetmiştik , depresyon. 3. evlilik yıldönümünde kızım hastaydı, hastanedeydik. 4. gelmek üzere çok korkuyorum 😭
Diğer günleriniz güzel olsun. Çok çok geçmiş olsun 😔😔

Elalis Elalis naçizane tavsiyelerinizi bekliyorum efenim ❤
kardeş 21 yıl önce ilk yıldönümü biz gelinlik ve damatlık giyerek,şık bir masa ve mumlar eşliğinde dans ederek kutlamıştık .tabi sen erkenden uyanıp ağladığın için pek romantik olmamıştı sonu :confused:
sonraki yıllarda baban karnabahar getirdi,sana çiçek aldım diye :D
artık ben kredi kartını alıp istediğimi yapıp geri veriyorum,benden fikir çıkmaz :D

Simdiden tebrik ederim. Mutluluklar dilerim :)) onemsemeniz tabi ki cok guzel. Heyecaninizi kaybetmeyin hic 😍🤗😇
Biz evde hic kutlamadik. Malesef pek bir fikrim yok.

Bizim şubatta 10. Evlilik yildonumumuz ben de heyecanlandim simdiden.
Çok teşekkür ederim siz de çok mutlu olun ❤ 10. Yılı biz de görürüz umarım

kardeş 21 yıl önce ilk yıldönümü biz gelinlik ve damatlık giyerek,şık bir masa ve mumlar eşliğinde dans ederek kutlamıştık .tabi sen erkenden uyanıp ağladığın için pek romantik olmamıştı sonu :confused:
sonraki yıllarda baban karnabahar getirdi,sana çiçek aldım diye :KK70:
artık ben kredi kartını alıp istediğimi yapıp geri veriyorum,benden fikir çıkmaz :KK70:
Gelinlik damatlıkla yemek ve dans mı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: İyi ki uyandırmışım, dayanamadıysam böyle sahnelere demek ki 😁😁😁 Hiç mi çıkmaz fikir be, belki içinde kalan falan vardır :(

Gelinlik damatlıkla yemek ve dans mı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: İyi ki uyandırmışım, dayanamadıysam böyle sahnelere demek ki 😁😁😁 Hiç mi çıkmaz fikir be, belki içinde kalan falan vardır :KK43:
benim içimde kalanlar parisler,venedikler,puket adaları :D
ne var o yıllar modaydı gelinliği tekrar giymek :63:
burdan güzel tüyolar çıkar sana,eminim 😍

Bence kamp yapın birlikte. Eğer biraz daha normale dönerse herşey, sokağa çıkma yasağı vs. olmazsa gidin şehirden uzak doğayla baş başa olacağınız bir yere ve çadır kampı yapın. Ay ışığı ve yıldızlar altında kamp sandalyelerinde oturup ateş başında şaraplarınızı yudumlayın. :KK37:

Bizim evlilik yildönümümuzde geçtiğimiz haftaydı ve karantinaya denk geldi :63: her yıl sehir dışına çıkar o geceyi güzel bir yerde geçirirdik ama dışarı çıkmayı geçtim hediye bile alamadik ikimizde. Akşam için birlikte pasta yaptik, birlikte yemek hazırladık ve ardindan güzel bi film izledik :) karantinada bu kadar oldu 🤷‍♀️ mutluluklar dilerim 🌸

Back
X