- 24 Nisan 2016
- 297
- 353
- 103
- 32
Neden hemen herşeyi burnundan getirmeliymiş gibi bir hisse kapıldınız ki? Karşınızdaki eşiniz ve ondan çocuk yapmayı düşündüğünüz biri ve siz ondan “ benim öküz” diye bahsediyorsunuz. Kusura bakmayın eşiniz bir platformda sizden bu şekilde ya da daha farklı şekillerde bahsetse hoşunuza gider mi? Tatile gitmek istemiyor olabilir belki altta yatan başka sebepler de olabilir. Aile hayatınızı sizin hayatınızı bilmiyorum tabiki yazdıklarınızdan yola çıkarak konuşuyorum. Şanssızlık olmuş başınıza gelen şey, ama bence eşinizle güzel bir şekilde konuşmanız daha güzel olabilirdi çok gitmek istiyorsanız bu şekilde anlaşabilirsiniz bence.
Yapılan bazı yorumlar gerçekten çok acımasızca ve sanki trol olsun diye yazılmış. Bu kadar kötü insanlar yoktur umarım gerçekten. Sitede sadece evli bayanlar yok ve bence çok kötü örnek olunuyor insanlara.
Umarım evlilik hayatınız size ve eşinize mutluluk getirir. Allah hakkınızda hayırlısını versin
Yapılan bazı yorumlar gerçekten çok acımasızca ve sanki trol olsun diye yazılmış. Bu kadar kötü insanlar yoktur umarım gerçekten. Sitede sadece evli bayanlar yok ve bence çok kötü örnek olunuyor insanlara.
Umarım evlilik hayatınız size ve eşinize mutluluk getirir. Allah hakkınızda hayırlısını versin