evlilik yıldönümü

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
Slm arkadaşlar bugün başlıktanda anlaşılacağı gibi evlilik yıldönümümüz 5 yıl oluyor ama maalesef hatırlanmadı diyeceksinizki daha erken akşamı bekle diye ama beklememe gerek yok çünkü eşim 12-8 çalışıyor yani gece gidiyor sabah çıkıyor ve yarım saat önce geldi eve ve çok uykusu olduğunu söyleyip yattı beni akşam 10:30 gibi kaldır dedi anlayacağınız akşam içinde bir planı yok çok fazla bişey beklemiyorum aslında ama insan hiç olmazsa bir çiçek alır gelirken kutlayıp öyle yatar önemli olan hediye değil hatırlanması sizde diyecesinizki başka derdinmi yok diye ama sonuçta hatırlanmak istiyor insan ne kadar önemli değil desemde içimd burukluk oluyor..boğazımda bir düğüm yutkunamıyorum..

benim kocam ilk evlilik yıldönümüzü atladı . ben utandırdım hediyesini aldım restauranttan yer ayırtttım sinema biletlerini almıştım. utandı dudağını ısssırdı. hiç yüzüne vurmadım. sonra telafi etti. belki ağırdan almak sana değer kazandırır ha ne dersin unutabilir insanlık hali

hep bu şekilde mi yoksa işlerinden dolayı mı bu sefer mi unuttu sadece. Eğer bi kerelik birşeyse işlerinin yoğunluğuna verip siz ona süpriz yapsanız...hem mahçup olup hatasını daha çok anlar, stem edip küsmekten daha iyi bir yöntem gibime geldi

geneli böyle eşimin benim ona süpriz hazırlama gibi bir niyetim vardı ama maalesef geç yattı o düşüncemde suya düştü yoksa bende sizin gibi düşünmüştüm

kaldırma kız onu, bırak geç kalsın işine. sinir oldum heee. niye kadınlar özel günleri unutan adamları bu kadar kolay affediyolar ki hıhhhh

erkekler unutabilir birde yoğun ve stresli bi işleri varsa bayanlar kadarda ince düşünemiyorlar maalesef ben hep 2-3 gün önceden başlarım 'ayy evlilik yıldönümümüzde geliyo ne yapsamki diye bylelikle hiç unutma riski olmuyo işimide şansa bırakmamış oluyorum erken kaldırmanıza kızmayacaksa güzel bi sofra hazırlayıp kaldırın kutlayın bence belki oda gecikmelide olsa alır hediyenizide gönlünüzüde

onun yapmadığını siz yapın öyle ise
yerinizde olsam akşam onu uyandıracağım vakitten bikaç saat erken saate kadar güzel bi sofra hazırlarım,bir küçük pasta alırım,kendimde hazırlanır öpücüklerimle uyandırırım..
eminim çok hoşuna gidecektir bu..
hem hoş bir akşam geçirirsiniz,hemde işe yüksek bir moralle gider,aynı zamandada kendini azda olsa rahatsız hisseder kendi hatırlamadı diye..
hep karşıdan beklemeyin sonuçta erkek onlar ve iş stresi v.s. bazen unutabilirler sanırım...gerçi şimdiye dek benim kociş unutmadı unutamaz öyle bir lüksü yok ama:)
herkeste bir değil bunuda göz ardı etmemek lazım

ayol insanlık hali fln da bi özel günüde hatırlasınlar be kardeşim..
hep mi bu özel günlere geliyo insanlık halleri...
hiiiiç üzülme tatlım çoğu aynı bunların...
benim eşimde unuttu hem 1. yi hem 2.yi...
3. de beni bulursa kutlar artık...

sağolun ya biraz ferahlamamı sağladınız akşama kadar yumuşarsam belki erken kaldırıp dediklerinizi uygulayabilirim ama şu anda yüzüne bile bakasım gelmiyor akşam ola hayır ola...

bi de madalya taksın bari üstün hafızasından ötürü....

aynisini dusunmusuz bencede aynen bunlari yap utansin bidahada unutmaz artik bundan sonra
bi de madalya taksın bari üstün hafızasından ötürü....

niyeki sahane fikir bence

nekadar katısınız ya oldu olacak unuttu dıye konu sahıbını boşatın barı,
arkadasım benım esımde vardıyelı aynı senınkı gıbı bazen ıslerden oyle bunalıyor kı evı bulduguna sukur
tamam ınsan bıraz kırılabılır ama hatırlamıcanı ne bılıyosun yarın iş cıkısı hedıye almıcanı ne bılıyosun

alemsiniz valla ya benimkisi anlaşmalı evlilik bu arada bir arkadaş sormuş durun bakalım benim niyetim bugün bişey yapmamak yarın eğer gelip erken yatıp vaktiyle kalkarsa ve hatırlarsa o zaman kurarım şöyle güzel bir sofra ona bir gün müsaade ediyorum

bide arkadaşlar ne kadar erken kaldırabilirimki en az 6 saat uyumusı lazım vardiyalı ama bilgisayar başında evlilik yıldönümünü kutlayacağız diye adamı işinden etmeyelim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…