Evlilik yıldönümü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baska is imkani yok mu yoksa esiniz mi birakmak istemiyor isini? Unutmamis cicek göndermis, yani cabaliyor yada cabalamak istiyor diyelim ama beceremiyor tipik erkek iste...o bi adim gelirse siz bikac adim atin, demek ki oda biseyler yapip kurtarmak istiyor....Nice senelere insallah...

bence kendinizi üzmek yerine
biraz zamana biraz akışına bırakın
bu arada nice mutlu seneleriniz olsun

Uzatmayın artık bence siz de..
Sevgi üretilir de tüketilir de..
Siz büyütmek için çabalayın.

daha erken belki yapar bişeyler...
eğer düzeltmeye niyetliysen bi adım at bence..
ama kararlıysan sen daha iyi bilirsin tabi...

teşekkürler :))
evet tipik erkek işte...
bilemedim şimdi

ya ama düşününce gerçekten kazma değil mi???
yıllardır anlatırım arajman çok severim iş yerimde masamda dursa güzel güzel kokar ne hoş diye
buket göndermiş ...
lilyum diye dibim düşer ve bunu hep söylerim geldi kırmızı gül...
nnetten göndermiş meraak edip baktım benim beğendiklerimden çok daha pahalı üstelik

ben mi abartıyorum içten içe kızdım

sevdigin seylerden ziyade size evlilik teklifi gibi kendince daha degerli gordugu birseyi yollamak istemis bence,
bir erkeke cicek al desen gider gul alır, duz mantık : )) bunun da etkisi yadsınamaz sanırım ; )

fakat cicek geldi mi diye kontrol etmesi,
bugunu dusunup sonra telefonda oyle gevelemesi falan...
kendi türüne gore aslında ince dusunuyor bile diyebiliriz : )))

ayrıca hediyeler bizim sevdigimiz seyler ile memnuniyetimizi arttırmasının yanı sıra, hediye veren kisinin karakterini de yansıtır bence,
dolayısıyla o cok sevdigin bayıldıgın seylerin gelmedigne kızmak yerine, onun gonlunden kopan seyin kotu birsey olmadıgını gormeyi dene derim...
nitekim -asla suclama olarak algılanmasını istemem- benzer durumlar evlilikte de olabilir...

Sen bana iyi geliyorsun
Teşekkürler :)
Doğru erkek için sevmek deyince gül gelir akla
Bir zamanlar iş yerine çiçek göndermem takıntısı vardı bunu düşününce yol bile katetmiş sanırım :))

Sen bana iyi geliyorsun
Teşekkürler :)
Doğru erkek için sevmek deyince gül gelir akla
Bir zamanlar iş yerine çiçek göndermem takıntısı vardı bunu düşününce yol bile katetmiş sanırım :))
rica ederim : )
forumda cok sevdigim ve deger verdigim biri kör kuyuda hissettigim zamanlarda demisti "olumlu dusununce olumlu yonlerini de gormeye baslıyorsun" diye...
sizin durum da bu sefer oyle oldu galiba ; )
hepimiz zaman zaman kızıp kotuyu goruyoruz ama bir o kadar da bardagın dolu tarafı var, "asla" larımızı yıktıgımızı kanıtlayan adımlar var...
gelecek icin umut vadediyor...
tabi yine bosanmak istiyorsan seni kararın, o konuda birsey demem...

Boşanmak için bütün umutlar bitti diyeceğim bir evlilik değil ama mutluyum da diyemiyorum çoğu zaman

Sen hatırlamadın sanırım ama diğer konumu da uzun süre takip etmiştin diye hatırlıyorum

Boşanmak için bütün umutlar bitti diyeceğim bir evlilik değil ama mutluyum da diyemiyorum çoğu zaman

Sen hatırlamadın sanırım ama diğer konumu da uzun süre takip etmiştin diye hatırlıyorum
hatırlamaz olur muyum... ; )
o suclama yonelttigim anlasılmasın diye belirterek evlilige dair olasılıgı yazdıgım cumleyi de gecmise dayanarak yazmıstım aslında...

madem son noktada degilsin,
ve guller ile vaatler sunmaya calısan ama bir yandan da tedbiri elden bırakmamaya calısan biri var karsında... zaman vermek ,sans vermek karsı tarafı etkiledigi kadar bunu tanıyanı da etkiler sonucta

Sorun şu ki ben yapıcı bir noktaya geldiğim anda önce durup sonra eskiye dönüyor
Bu yüzden biraz katıyım son zamanlarda... Hatta çook katı akabinde şiddetli tartışmalar her konuşma çabası iğneleme ve gerginlikle noktalanır haldeydik
Tıkandık bugünlerde
Aslında beni rahatsız eden eşimin bazen 'sırf sonradan aramız düzelince başıma kalkama diye şimdi yapıyorum' mantığı vardır
Bu çiçek de öyle mi bilemiyorum

Suçlama olarak anlama derken ne anlamak istediğini anlamadım ve merak ettim aslında

Eyer surekliyse haftanin 5 gunu birbirinden ayri kalmak cokuzun bir sure evlilikte . Ve sizi manen ve ruhen yipratir. Sureyi kisaltmaya calisin veya tamamen bir cozum bulun derim. Eyer imkansizsada ya tamamiyle bulundugunuz sartlari kabul etmeye calisin. Veya da ayrilin bence. Yoksa bir omur cekersiniz. Nice mutlu yillara.

Aslında tüm mücadelem bunun için... Çok yıpratıcı...
Teşekkürler

Ben eski konularını hatırlıyorum o zaman da yorum yapmıştım.

Bekledim diyorsun ya hani karar alan sensin belki o da kırgın, o da senden beklemiştir.
Üzülüyorsan hala istediğin şey ayrılık değil demek gerçekten.

Bir de kavga sonrası sevişme istemesi garip geliyor ya hani söylemek istedim fikrimi.
Bence hakaret dolu, çirkin bir kavga değilse eğer, ufak bir kırgınlık, çekişme sonrası sevişme ilişkiye iyi gelir..

Sizin sorununuz iş yüzünden uzak kalışınız, bir şey yapın biriniz diğerinin yanına gidin bir şekilde..

Teşekkür ederim
Bir buket Gül göndermiş
İşte ben de o bir şekildeyi sağlamaya çalışıyorum

Sevişmeye mütemadiyen istekli ve hazır bu da beni sinir ediyor

Sizinki bir buket gulunuzu gondermis 3 yillik ewliyim bir defa bile cicek gormedim
DOGUM yaptim agzimla istedim gene almadi
Oyusden bi sorun gormuyorum ben..

Bence ya siz kabulleniceksiniz esinizin is durumunu yada boyle mutsuz yasamaya devam ediceksiniz, ya da bosanicaksiniz ama iste cok ciddi ohh bee kurtuldum dicek bir sebep olmadigi icin muhtemelen icinizde ukte yasicaksiniz.

Ikizleriniz biraz daha buyuyunce daha rahat olursunuz ve bazi seyler duzelir gibi dusunuyorum. Iki kucuk cocugun yukunu tasidiginiz icin cok yorulmussunuz.

Esinizin de isini bilmedigim icin illa deyistirmeli diye bir yorum yapamiyorum. Cunku belki de deyistirse daha mutsuz olucaksiniz.

Esinizin ailesini de bence umursamayin. Herkes ne diyorsa kendi soylesin kendi oynasin.

Ama siz boyle mutsuz oldukca ve beklentileriniz giderilmedikce evliliginiz duzelmez muhtemelen. Allah yardimciniz olsun.

Konunun basinda uzulmustum, ortalarinda cok sevindim. Bakin ne guzel adim atmis, bitmemis iliskiniz. Siz de adiminizi atin. Cabalayan iki taraf olunca her sey yoluna girer.
Bir konusmaya bakar her sey. Mutluluklar, nice senelere...

İşi değişebilir sadece eşimi zorlar
Konuştuk çözüm bulmaya çalıştık umarım işe yarar bu kez değiştireceğim dedi

Konunun basinda uzulmustum, ortalarinda cok sevindim. Bakin ne guzel adim atmis, bitmemis iliskiniz. Siz de adiminizi atin. Cabalayan iki taraf olunca her sey yoluna girer.
Bir konusmaya bakar her sey. Mutluluklar, nice senelere...

Çok teşekkürler... Beklemekten zamana bırakmaktan başka çarem kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…