evlilik yıldönümü

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
36
Merhabalar.eşimle tartışmalıydım annemlerdeyim bir haftadır dün gelmiş beni götürmek için hazırlık yapmış yıldönümü için ama ben çok çok çok kırılmıştım hemen unutamadım yaptıklarını üstelik dün değil bugün yıldönümü şimdi şehir dışına gitmiş iş için ilk yıldönümümüz böyle kötü geçti o kadar içim acıyor ki çok mutsuzum gözyaşlarım durmuyor bugün için neler hayal etmiştim çok çok mutsuzum

İş için gittiyse yapılacak bir şey var mı? Adamın elinde olan bişey değil ki.
Bir gün önce bir gün sonra kutlanır ne önemi var, yeterki gönüller bir olsun.
Böyle ufak şeyleri kafanıza takıp büyüterek hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin.
Merhabalar.eşimle tartışmalıydım annemlerdeyim bir haftadır dün gelmiş beni götürmek için hazırlık yapmış yıldönümü için ama ben çok çok çok kırılmıştım hemen unutamadım yaptıklarını üstelik dün değil bugün yıldönümü şimdi şehir dışına gitmiş iş için ilk yıldönümümüz böyle kötü geçti o kadar içim acıyor ki çok mutsuzum gözyaşlarım durmuyor bugün için neler hayal etmiştim çok çok mutsuzum

İş için gittiyse yapılacak bir şey var mı? Adamın elinde olan bişey değil ki.
Bir gün önce bir gün sonra kutlanır ne önemi var, yeterki gönüller bir olsun.
Böyle ufak şeyleri kafanıza takıp büyüterek hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin.

Biz kutlayamadık işte çok kırıldığım için dün gitmedim almaya geldiğinde şimdi de pişman değilim ama çok üzülüyorum aramız iyi değil kavgalı geçiyor bugün ona üzülüyorum yan yana bile değiliz bugünde

Aramız iyi olsa belki bende giderdim onunla şimdi annemin evinde pinekliyorum ne hayaller kurmuştum bugün için bir senedir :KK43:((

Bizim de ilk evlilik yıldönümümüz kavgalı geçmişti aman nolcak :KK70: İkincisinde kavga etmeyiz inşallah tabi siz de:)

Biz kutlayamadık işte çok kırıldığım için dün gitmedim almaya geldiğinde şimdi de pişman değilim ama çok üzülüyorum aramız iyi değil kavgalı geçiyor bugün ona üzülüyorum yan yana bile değiliz bugünde

Neden aranız iyi değil? Çokmu ciddi bir durum?
Hem siz gitmemişsiniz hem üzülüyorsunuz, anlamadım ben.

Adam yine aklina gelmis evlilik yildonumu unutmamis kavgali oldugunuz halde

Aramız iyi olsa belki bende giderdim onunla şimdi annemin evinde pinekliyorum ne hayaller kurmuştum bugün için bir senedir :KK43:((
Ama sonuçta dün bir program yapmış eşiniz bugün şehirdışında olacağı için bir gün öncede olsa sizinle kutlamak istemiş ve bir adım atmış. Bugün olsaydıda affedemeyecektiniz zaten belliki,ha dün program yapılmış ha bugün.
Eşinizi seviyorsunuz belliki,çözülemeyecek bir sorun degilse oturup konuşun bence.

Ama sonuçta dün bir program yapmış eşiniz bugün şehirdışında olacağı için bir gün öncede olsa sizinle kutlamak istemiş ve bir adım atmış. Bugün olsaydıda affedemeyecektiniz zaten belliki,ha dün program yapılmış ha bugün.
Eşinizi seviyorsunuz belliki,çözülemeyecek bir sorun degilse oturup konuşun bence.

O an gururumun üstüne basıp gidemedim hataları vardı çok ama üzülüyorum işte doğumgünüm olsa takmazdım ama ilk evlilik yıldönümü çok özeldi benim için bütün yıl bugünü hayal etmiştim

aşılcak sorunlardır umarım..iş için gitmiş sonuçta ona diyecek birşey yok..
gelince nolcak bakalım...

Evet kırıcı şeyler yaşandı çok uzun anlatmaya kalksam ama çok kırgınım kızgınım bu yüzden gitmedim

İlk evlilik yıldönümünüz öncesi evi terkedip baba evine gitmişsiniz. Eşiniz adım attığı halde gururunuzu yenip kabul etmemişsiniz. Şimdi üzülüyorsunuz. Kusura bakmayın ama üzülmeye pek hakkınız yok gibi geldi bana. Adam dövüp sövüp sizi sokağa atmadıysa evinizi bırakıp gitmemeliydiniz. Bunları yaptıysa da zaten barışmamalısınız, kurtuldumdiye sevinmelisiniz.

Ama aranızdaki mevzunun çok büyük olduğunu sanmıyorum. Siz biraz naz biraz burun sürtme amaçlı daha bir yıllık bile evli değilken evinizi terketmişsiniz. Yeni evliliklerde çok görüyorum ben bunu. En ufak bir sürtüşmede kendini baba evine atıyor kadınlar sorunu çözmek yerine. Bu evliliğinizin yıpranmasına, zamanla ayrılıktan korkmamaya kadar götürür olayı. Unutmayın fazla naz aşık usandırır.

Evliliğinizi bitirmeyecekseniz evinize dönün, eşinizin dönüş zamanına güzel bir sofra hazırlayıp karşılayın. Evliliğinizi bitirmekse aklınızdan geçen üzülmeniz gereksiz zaten.

X