Evlilik yıldönümü♥♡♥

Renas miran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
52
29
3
Arkadaşlar pazar günü evlilik yıldönümumuz pasta yaptırmayı düşünüyorum fotoğraf basmali ama bu klasik bir şey artık onun dışında ne yapabilirim ve bu bizim ilk yilimiz bi bebeğimiz de oldu çok şükür tecrübelerinizi yazar mısınız ne yapim :-)♥♡♥

bir arkadaş küçük bir kavanoza farklı dillerde seni seviyorum yazıp koymuştu küçük küçük kağıtlara.bir başkasıda tüm sevdiği iş arkadaşları ile piknik organize etmişti.

Pastaya fotoğraf bastırmayın ama daha şık bir şeyler yaptırabilirsiniz. Şeker hamuruyla çok güzel süslüyorlar. İnternetten çok güzel modeller bulabilirsiniz.

Ben nisanlima güzel şeyler almaya çalıştım fotograf baskılı pasta çok güzel hediye olarak isime özel kartvizitlik kalem ve anahtarlık aldım. Pijama takımı boxer atlet deniz şortu çorap aldım. 3 hilal ay yıldız ve bozkurt uçlu güzel bir teşbih aldım kurban bayramında ki hediyeleşmek içinde 5 li fotoğrafımızı kanvas tablo olarak yaptırıyorum internetten sipariş verdim ve yıldönümü için ise nasıl kullanacağımadair tüyo vereyim çocuğu anneannesi veya babanesine emanet edin yada erkenden uyurum evin dış kapısından başlayan karşılıklı minik mum ışıkları varya onların led olanida çıktı onlardan salona kadar karşılıklı birinin yürüme açıklığı kadar aralık-2007 yaparak dızindızin sonrada karşıma güzel bir yemek masası mumlarla odalar donatılmış ve evin içinde lamba olmadan mumun aydınlatıyor olması çok romantik ☺

Ve bir fikir daha böyle birşey daha da yapabilirsin bak fotoğrafını atıyorum

Eklentiler

• $530872_3601946563123_111018406_n.webp
    $530872_3601946563123_111018406_n.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 1.113
Benim de pazar günü eşimin doğum günü ve 2 aylık bebeğimiz var. Ben eşime kendi çizim yeteneğimi kullanarak şöyle bir çizim hazırladım hediye olarak :)

IMG-20160817-WA0033_1.webp

Sizin de çizim kabiliyetiniz varsa boyle özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Ya da istanbuldaysanız, benden alabilme durumunuz varsa ben sizin için uygun fiyata çizebilirim bu tarz eşiniz ve bebeğinizin olduğu bir resim :KK200:

Benim de pazar günü eşimin doğum günü ve 2 aylık bebeğimiz var. Ben eşime kendi çizim yeteneğimi kullanarak şöyle bir çizim hazırladım hediye olarak :)

Eki Görüntüle 1872463

Sizin de çizim kabiliyetiniz varsa boyle özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Ya da istanbuldaysanız, benden alabilme durumunuz varsa ben sizin için uygun fiyata çizebilirim bu tarz eşiniz ve bebeğinizin olduğu bir resim :KK200:
Çok güzel tebrik ederim ☺

Ben onun sevdiği renkte bi kartın almıştım. Kac gündür beraber olduğumuzu hesap etmiştim. (500 gün) ve 500 gündür onunla birlikte yasadıgım güzel seyleri yazmıstım. Mesela 500 gündür her sabah ilk mesajı sana atıyorum 500 gündür yatarken seni düşünüyorum vb... Onu da kıvrıl kurdela ile bağlayıp vermiştim. Sevdiği sarkı şiir sözü de yazmıstım aralara

Back
X