evlilik yıldonumumde aldım hediyemi......

yabangulu07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
272
0
96
Antalya
selam kızlar....dun evlılık yıldonumumdu..eşimle 8 yılı devırdık allahın ıznıyle...
evlendıkten hemen sonra cocuk ıstemedık ve 2.5 yıl korunduk sonra bıraktıgım ay oğluma hamıle kaldım hıç beklemeden..spralle 4 yıl korunduktan sonra kardeş ıstedık ve cıkarttım..
yine ilk ay hamıleydım ama bu kez kalp atısları duyulmadı bebeğimin ve kurtaj oldum.bir bucuk yıl sonra tekrar dusunmeye başlamıştıkkı bu kezde aetlerım duzensızlestı ve doktorum hormon testlerı sonucunda yumurtlama problemı başlamıs dedı bende kafayı buna taktım..iki ay daha dene kalmazsan tedavıye başlarız dedı...korktum ve dun sabah adet gunumdu aslında ama merak ettım test yaptım...
sonra inanamadım agladım tıtredım...cıt cızgıydı cunkü gordugum..hemen doktoruma koştum bthcg 1185 cıktı..
evet hamıleyım....
hiç ummaıgım bır anda beklemedıgım bır ayda hamıleyım...
ama sımdı korkuyorum yıne bır sorun olursa kalbını duymassak dıye ve birde bende hıç belirti yok.goguslerım fılan agrımıyor belim sirtımda oyle arada bir cok hafı kasık agrım var okadar sizce tum bunlar normalmı....
yani hiç bişey hıssetmemem...

tebrikler canim.saglikla gelsin insallah bebisin.icini ferah tut canim :ecrin_bebek:

Allah Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin..

Tebrikler :lepi:

tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.herkeste belirti olacak diye birşey yok bazı insanlarda belirtiler ikinci ayına doğru başlıyo içinizi ferah tutun

Ne kadar güzell..
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm sen içini ferah tut stres yapma herkeste aynı belirtiler olmuyor ya da geç oluyor senin psikolojn onu da etkileycektir.

teşekkur ederım herkese..umarım ısteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattırır allah...
ben simdi tedirgin bir bekleyısteyım doktorum 10 gun sonra gel dedı...kalp atısları ıcın..bu on gun nasıl geccek acaba....hayırlısı.....

canımmm çok şanslısın inşallah darısıda bize bitanem allah bebişinden ayırmasın saglıcakla gelsin kuzusun tebrikler ayrıcada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel senelere inşallah yawrularınla ve eşinle canımcımopuyorumnanaktan

canımmm çok şanslısın inşallah darısıda bize bitanem allah bebişinden ayırmasın saglıcakla gelsin kuzusun tebrikler ayrıcada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel senelere inşallah yawrularınla ve eşinle canımcım....

evet tam yıldonumunde guzel bır haberdı....amin herseye...isteyen herkese en guzel en hayırlı zamanlarda
gelır inşallah..bebişleri...

bnmde bu sen eılk evlılık yıldonumumdu cok ıstedım olmadı :) dogum gunumdu bu ay cok ıstedım gene olmadı bakalım artık bızımkısı neyı kutlyacak bu gııdıslen benım bebegın dogdugu ay dunya ınatcılar bayramı olacak((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…