evlilik yıldönümümüz her yıl kabus oluyor

beyazzakkum

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
2
0
6
35
İstanbul
kızlar 9 yıldır evliyim kocamdan özel günlerde hiç hediye almadım, dünde aynısı oldu evlilik yıldönümümüzdü yine eli boş geldi... sizin kocalar ne alemde merak ediyorum

kızlar 9 yıldır evliyim kocamdan özel günlerde hiç hediye almadım, dünde aynısı oldu evlilik yıldönümümüzdü yine eli boş geldi... sizin kocalar ne alemde merak ediyorum

Bizde yeni evliyiz fakat eşim ilk evlilik yıldönümümüzde eli bos geldi :) Özel günler boş geçti. Sen beğen ben alayım diyip sıyrılmaya çalışıyo. Kabullendim bende artık. Bazen görüyorum millet neler neler yapıyor ama benimkinde tık yok :) Düşüncelerini dile dökemez . Özledim falan diyemez. Yapımda yok diyo. Biraz yükleniyorum romantik ol gibisinden ama malzeme belli işte :):) ilk ve son çiçeğimi isteme günü aldım :)) yakında doğum ypıcam. Eğer çiçeksiz gelirse yemin ettim kovucağıma :) Zorla iş yaptırıyoruz. insan ihtiyaç duyuyo bazen . Çünkü bunlar güzel şeyler. Ama ne yazıkki beyler bizim kadar düşünceli olamıyolar

Ah be canim..... valla nesli tukenti hediye alan erkeklerin. Benim esimde almaz.... ama ben her evlilik yildonumunde guzel bi masa hazirlar mum esliginde surpriz yaparim... hic sasmaz yani... hediyemide alirim, d.gunude dahil.... o kutlar ornegin pasta alir ama hediye almaz... en yakinindan agststa d,gunumde almadi mesela. He uzuldunmu dersen hayir cunku ben odunluguna alistim... yuzunede soyluyorum odun diye, ya da kutuk tersten okununca yine kutuk diyorum evet askm ya diyo piskin piskin.... seviyomusun dersen cok seviyorum eminimki o da seviyo ama hediye konusunda odun yani yapcak bisey yok... ama her ozel gunumuzde ben hediyemi alirim utansin diye utanir.., ama bidahaki sefere yine almaz okuzum benim.

arkadaşlarımız her yıl gözümüze soka soka eşlerine hediyeler alıyo.. kutlamalar falan yapıyo ve benimde nekadar üzüldüğümü görüyo buna rağmen hep aynı terane 9 yıldır değişmeyen adamı artık değiştiremem herhalde...

Bir çiçek almak bile zoruna giden adamları anlayamıyorum.
9 yıl olmuş değişmesini bekleme ve kabullen canım.

Wallaa erkeklerin dogasinda var odunlukk..
Ewlilgmzn ikinci yillindayiz.
İlk yilinda demet demet cicek gormedim ama hani su yol kenarinda gül satanlar var ya, ondan alirdi haftada bir iki... hos hakkini yemiym dogumm gunumde tablt aldi. Dogum yaptm profesyonel ftogrf makinesi aldi. Ama bunlari sürprizz diyee yapmadi. Alacgi soyledii
Hediye oluyor galiba hehehheheheeeee
Yarin bzim ciktigmz gün. Yani ilk swgili oldgmz gun. Esim annesigili yazlik almalri icin mersinr götürüceek hatirlar ama tiiik olmaz.

bu konuda şanslıyım galiba eşim çok önem verir özel günlere

bende fazla iş yok galiba ben onun kadar fazla düşünemiyorum

İlk birkaç yıl bekleme,-hayal kırıklığı-kapris-= sonuç başarısızlık ile geçti. Şimdi hediyemi önceden ısmarlıyorum. Rahat :) tabii arada laf dokunduruyorum dayanamayıp:) Benimki ailesinde görmemiş öyle özel gün, doğumgünü vs. Zorladığında da beceremiyor. Belki sizin eşiniz de böyledir. önemsemediğinden değildir

Benim kocam özel günleri unutmaz ama süpriz yapmak gibi özel bir çabası da yoktur. Ben onu böyle kabullendim. Erkekler düz sen ne istediğini söylemezsen anlamazlar düsturundan hareketle ne istiyorsam öncesinden söylemeye başlıyorm. O da ya bir özel güne ya da canının istediği bir zamana getirip alıyor. Yine de bir şekilde beni mutlu ediyor. Nasıl olduğunun benim için çok da önemi yok

özel günleri unutmaz
hediye olarak genelde ben isterim o alır
yada o begenir ben dener öyle alırım

aynı sorun bendede var üzülme .artık alıştım .zaten şimdi hediye alıp gelse korkarım ba adama ne oldu diye bi ara fazla ısrar edince ne alayım dedi bende sen bilirsin sürpriz yap dedim demezmi mutfak robotu alayım diye.ya mutfak robotu evlilik hediyesi olurmu anlayacağın bana değil eve alıyo bir taşla iki kuş ama napca alışacan mecbuuuur

ilk başta doğum günüm olduğunu söylediğimde bile doğum günün kutlu olsun demeyen bir sevgilim vardı. bundan 3 buçuk yıl önce kadar şimdi o adamdan eser yok o zaman çok tartıştık küstüm darıldım barıştım ama sorunu aştık. biraz benim en çok onun katkılarıyla şimdi ben onun hızına yetişemiyorum aslında hala doğum günü kutlamanın mantıklı olmadığını düşündüğünü fark ediyorum ama ben mutlu olayım diye baya uğraşıyor sağolsun. evlilik hayatımızda ilk defa doğum günümüzü kutlayacağız bakalım neler olacak 9 gün sonra doğum günü var 19 gün sonra benimki var o bana hediye fln bulmuştur diye tahmin ediyorum yemeğe fln da götürür sanırım ama ben ne yapcam hiç bilmiyorum ben kocayı değiştirdim kendim ona yetişemiyorum böylede sıkıntı

Daha ilk evlilik yıl dönümünde almyosa baya odunluk yapmş olur bendende guzel bı trip yerdı .allahma bn sukr cok dusunceli we zewkli bi kocism war

Sevgiliyken nasıldı peki özel günlerde hediyeler alır mıydı süpriz yapar mıydı:26:

Evli değilim ama o süreçte ilerliyorum sevgilim tüm özel günlerde hediye alır kutlarız ama ilerde evlenince değişir mi diye korkuyorum.Evlilik erkekleri odunlaştırır diyorlar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…