- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Yok yemek yemekle ablamın alakası yok evlilik teklifi yapacağı zaman heycandan yiyememiştim yine aynısı olmasın vs dedi ayriyetten istersen ablanı çağır oda dolaşmış olur dediBen olsam çağırmazdım eşimle özel planlarımı başbaşa yaşamak isterim. Ablanızı çağırmanızla yemek yemenizin ne alakası var onu da anlayamadım.
Saçma degil mi evlilik yıl dönümünde abla vs bence olmamalı baş başa özel Bi an yaşamak varken neden böyle bişey düşündünüz ki çagırmayınca kendini suçlu hissedecegin bir durum yok ortada bu size özel bişey ablan da seninle beraber evlenmedi sonuçta onu ilgilendiren çagırılmayınca haksızlık olan Bi durum yok ortada baş başa olun güzel bir an yaşayın ablan yanında olunca Bi kafeye gidip oturmaktan hiç farkı olmayacak o özel ortam oluşmayacak rahat olamayacaksınız dogum günü vs olsa anlarım ama evlilik yıldönümü sadece sana ve eşine özel bir an bana göreÖncelikle doğru yer mi yazıyorum hiçbir fikrim yok ama doğru yer gibi...
Her neyse 7 temmuz evlilik yıldönümümüz ve eşim yatta sürpriz yapacak öyle imalarda bulunuyor evlilik teklifide yatta olmuştu ve ben heyecandan hiçbir şey yiyememiştim vs yine aynısı olmasın falan dedi istersen ablanıda çağır oda gelsin bizle boğaz turu yapar hem o da dedi... fikir değiştirmezse yatta olacak şimdiden heyecanlıyım ama ablamı çağırıp çağırmamak konusunda kararsızım bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz ve birlikte olmak istiyorum ablamı çağırsak kendini yalnız hisseder büyük ihtimal sap gibi kalmış gibi hisseder onu tanıyorum ama çağırmayıncada kendimi kötü suçlu gibi hissediyorum. Bilemedim..
Hmm tabi sizin bileceğiniz bir şey ama ben böyle bir günü kimseyle paylaşmak istemezdim. Kendinizi suçlu hissetmenizi gerektiren bir şey de yok.Yok yemek yemekle ablamın alakası yok evlilik teklifi yapacağı zaman heycandan yiyememiştim yine aynısı olmasın vs dedi ayriyetten istersen ablanı çağır oda dolaşmış olur dedi
7 temmuz bizimde evlilik yıldönümüz ama evdeki pijamalarla kutlayacaz malum virüs...Öncelikle doğru yer mi yazıyorum hiçbir fikrim yok ama doğru yer gibi...
Her neyse 7 temmuz evlilik yıldönümümüz ve eşim yatta sürpriz yapacak öyle imalarda bulunuyor evlilik teklifide yatta olmuştu ve ben heyecandan hiçbir şey yiyememiştim vs yine aynısı olmasın falan dedi istersen ablanıda çağır oda gelsin bizle boğaz turu yapar hem o da dedi... fikir değiştirmezse yatta olacak şimdiden heyecanlıyım ama ablamı çağırıp çağırmamak konusunda kararsızım bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz ve birlikte olmak istiyorum ablamı çağırsak kendini yalnız hisseder büyük ihtimal sap gibi kalmış gibi hisseder onu tanıyorum ama çağırmayıncada kendimi kötü suçlu gibi hissediyorum. Bilemedim..
Adam şaka yapmış yaÖncelikle doğru yer mi yazıyorum hiçbir fikrim yok ama doğru yer gibi...
Bi tane yat bulsam 1 temmuzda topuklumla zeminini ezicem bende7 temmuz bizimde evlilik yıldönümüz ama evdeki pijamalarla kutlayacaz malum virüs...
yat neki
yahu tövbe tövbe ne işi var evlilik yıldönümü romantizminde 3. kişininÖncelikle doğru yer mi yazıyorum hiçbir fikrim yok ama doğru yer gibi...
Yemek denilmisken profil fotonuzda çok istah açıcıMüsadenizle gülüyorum.
Çağırmayın kimseyi tabi ki.
Olabiliiir yeni koydum bunuYemek denilmisken profil fotonuzda çok istah açıcıbu saatte yemeye direnen bana bir msj mi acaba
Valla guzel olmus hamilelikte yuzu tepsi gibi yuvarlak olan bana daha cok yakisirdi amaOlabiliiir yeni koydum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?