Evlilik yolunda olduğum sevgilim

hukukkusu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.419
1.936
333
Selam kk hatunları. Benim derdim erkek arkadaşım. Buradaki konuları genel olarak takip ediyorum. Hani bazen yazarlar konu altına 'her erkek aldatır' diye. Bu tarz beylik söylemlere gülüp geçen bir tiptim. Taa ki bu akşam yaşadığım olaya kadar.

Yaklaşık 1 senelik bir ilişkim var. Ve bugüne kadar bir yanlışını görmedim. Benim çocukluğum sorunlu bir aile de geçti. Babam annemi aldattı senelerce aynı kadınla vs vs. Güvenim zerre yoktu erkeklere. Ama 1 senedir rüyada gibiydim. Size basit gelebilir ama akşam tiyatroya gittik. Kızın biriyle bana çaktırmadan bakıştı arada. Tam arka koltuğundaydı. Denk gelmiştir dedim. Dikkat etmedim pek. Çıkışta da bakıştı. Ve arkasından sürekli baktı. Ne hoş degil mi?

Çocukluktan beri tiksinirim böylelerinden. Yanında kadın varken başkasına bakan. Aldatan. Sarsıldım. Çok ufak birşey biliyorum ama midem bulandı. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Tanıdık biri gibi gelmiş olamaz mı? Ben miyopum mesela bazen biri tanıdık gibi gelir, uzun uzun bakarım. Hatta bir kere öyle bir yanlış anlaşılma oldu, adam flörtleştiğimi sanmış ehehe. Sevgiliniz de belki bir tanıdık arkadaş, akraba sanmıştır. En kötü ihtimal eski sevgilisi sanmış olabilir o da en kötü. Yanınızda kız kesecek kadar saygısız olamaz herhalde, 1 senedir beraber olmazdınız öyle olsa.

:( neden boyle yapiyor bu erkekler anlamis degilim ben.. zaten gecmiste ailende aldatma vakasi olmus.. sen biraz sessiz kal bakalim.. eger bir daha ayni seyleri tekrarlarsa o zaman gercek yuzunu anlamis olursun.. hayatimda hic bir zaman aldatma olaylarina gulup gecmedim, cunku bu herkesin basina gelebilir Allah korusun..

Selam kk hatunları. Benim derdim erkek arkadaşım. Buradaki konuları genel olarak takip ediyorum. Hani bazen yazarlar konu altına 'her erkek aldatır' diye. Bu tarz beylik söylemlere gülüp geçen bir tiptim. Taa ki bu akşam yaşadığım olaya kadar.

Yaklaşık 1 senelik bir ilişkim var. Ve bugüne kadar bir yanlışını görmedim. Benim çocukluğum sorunlu bir aile de geçti. Babam annemi aldattı senelerce aynı kadınla vs vs. Güvenim zerre yoktu erkeklere. Ama 1 senedir rüyada gibiydim. Size basit gelebilir ama akşam tiyatroya gittik. Kızın biriyle bana çaktırmadan bakıştı arada. Tam arka koltuğundaydı. Denk gelmiştir dedim. Dikkat etmedim pek. Çıkışta da bakıştı. Ve arkasından sürekli baktı. Ne hoş degil mi?

Çocukluktan beri tiksinirim böylelerinden. Yanında kadın varken başkasına bakan. Aldatan. Sarsıldım. Çok ufak birşey biliyorum ama midem bulandı. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

eğer bakıştığına eminsen kesinlikle evlilik yolunda olmaktan vazgeç
yanında sevgilisi varken başka kızlarla kesişen bir adam bence de çok mide bulandırıcı

bir kadına gerçekten değer veren bir adam onu kaybetmekten korkar
kaybetmekten korkan bir adam da bu hareketi yapmaz
eğer gerçekten bakıştıysa bence sana duyduğu saygı da şüpheli, sana olan sevgisi de

Öncelikle çok ufak bir şey değil bu. Orada bir anlaşalım. Sizin yanınızda başka biriyle bakışması çok çirkin ve kabul edilemez. Sorsanız inkar eder kesin, size öyle gelmiştir.

ayrılmalısın.

İlk baktığında, gözünün takıldığını düşündüm. İnsanlık hali vs. Özellikle ses çıkarmadım. Tiyatronun bitişinde gene ceketini giyme bahanesiyle kaçamak bakışlar atınca ve arkalarından çaktırmadan sanki kalabalığa bakıyormuşçasına baktığı zaman emin oldum.

Tepki gösteremedim. Sadece soguk davrandım. Sebebini sorup durdu süreli. Beni sevdiğini felan tekrarladı yol boyu. Kırıldım ama kafam çok fazla karışık. Genellikle bir anda sessiz sakin bir şekilde ilişkisini kesen biriyim. Tartışma yoluna girmem.

Tanıdık olma ihtimali Yok. Meslektaşız. Tüm çevresini tanıyorum.

Eski sevgilisi de mi olamaz? Meslektaşsanız iş çevresini tanırsınız, belki birkaç arkadaşını. Adamın yalnızca 1 senedir hayatındasınız sizden önce de bir çevresi ilişkileri oldu sonuçta. Herkesi bilmeniz mümkün değil.

Öncelikle çok ufak bir şey değil bu. Orada bir anlaşalım. Sizin yanınızda başka biriyle bakışması çok çirkin ve kabul edilemez. Sorsanız inkar eder kesin, size öyle gelmiştir.

Kesinlikle inkar eder. Sadece babam gibi olmayan dürüst birini istemiştim. Yazık oldu. Yakıştıramıyorum Hale'n sanırım. Yanlış bir hareket olduğunun farkındayım ama boyutunu kestirmekte güçlük çekiyorum.

Kesinlikle inkar eder. Sadece babam gibi olmayan dürüst birini istemiştim. Yazık oldu. Yakıştıramıyorum Hale'n sanırım. Yanlış bir hareket olduğunun farkındayım ama boyutunu kestirmekte güçlük çekiyorum.

yanlış bir hareket ise yani hareket gerçek ise boyutları gayet büyük

Ben olsam tepki gösterirdim
Ben hafife alınacak bir olay gibi görmüyorum bir erkek sevgilisinin yanında başka bir kadına bakmamalı
Bariz sizin dikkatinizi çekecek şekilde yapmış huzursuz etmiş sizi
Kadın hisseder diye düşünüyorum
Bir süre gözlemleyin böyle davranışları sık oluyorsa en başından ilişkinizi noktalayın sadık olmayan bir erkekle ilişkinizi sürdürmeyin

Bana göre küçük birşey değil bu. Yanında eşi, sevgilisi varken utanma, çekinme yaşamadan bunu yapabilen yalnızken ne yapıyordur bilemeyeceğim. Böyle erkekler yanındaki kadını küçük düşürüyor bence.

Back
X