Merhaba kızlar, ben bu siteye uzun zamandır üyeyim ilk defa sizinle bir derdimi paylaşmak istedim. Ben nişanlımla 2.5 senedir beraberim 1 senedir de nişanlıyız önümüzdeki sene de evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat şöyle bir durum var, biz annesiyle babasına yeni bir ev alıp onların şimdiki oturduğu eve geçmeyi düşünüyoruz, nişanlımın annesi bu fikri verdi gelin burda oturun diye. Biz de onların evinden daha büyüğünü bulamayacağımız için böyle bir yola karar verdik. Ama şöyle bir sorun var, annesiyle babasına yakın bir yerde ev alacağız muhtemelen çünkü fiyatlar daha uygun ve ben çok içli dışlı olmak istemiyorum çünkü abisi de onlara yakın oturuyor şu an abisinin eşi yaka silkmiş kayınvalideden. Ben de öyle çok içli dışlı yaşamak istemiyorum, bir de nişanlım kardeşlerine fazla düşkün abisinin arabası vs. yok ve bir dünya borcu var dolayısıyla benim nişanlım sürekli onları alıp işe bırakıyor işten alıyor çocuklarını taşıyor, ablası da aynı şekilde. Nişanlımın kullanıldığını düşünüyorum açıkçası, kendi nişanımıza bile onun arabasıyla gidemedim çünkü abisi aldı onun arabasını ben de nişanlımı kendi arabamla aldım, böyle şeylere takıyorum kafamı ve özellikle bu araba işi fazlasıyla batmaya başladı bana siz ne düşünüyorsunuz fazla mı abartıyorum, başka yerden mi ev baksak bilemedim çünkü benim nişanlım özel şoför gibi kullanılmaya devam edilecek ben de her seferinde kavga çıkaracağım gibi gözüküyor.