• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yolunda

cennet72

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
95
2
621
35
İstanbul
Merhaba kızlar, ben bu siteye uzun zamandır üyeyim ilk defa sizinle bir derdimi paylaşmak istedim. Ben nişanlımla 2.5 senedir beraberim 1 senedir de nişanlıyız önümüzdeki sene de evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat şöyle bir durum var, biz annesiyle babasına yeni bir ev alıp onların şimdiki oturduğu eve geçmeyi düşünüyoruz, nişanlımın annesi bu fikri verdi gelin burda oturun diye. Biz de onların evinden daha büyüğünü bulamayacağımız için böyle bir yola karar verdik. Ama şöyle bir sorun var, annesiyle babasına yakın bir yerde ev alacağız muhtemelen çünkü fiyatlar daha uygun ve ben çok içli dışlı olmak istemiyorum çünkü abisi de onlara yakın oturuyor şu an abisinin eşi yaka silkmiş kayınvalideden. Ben de öyle çok içli dışlı yaşamak istemiyorum, bir de nişanlım kardeşlerine fazla düşkün abisinin arabası vs. yok ve bir dünya borcu var dolayısıyla benim nişanlım sürekli onları alıp işe bırakıyor işten alıyor çocuklarını taşıyor, ablası da aynı şekilde. Nişanlımın kullanıldığını düşünüyorum açıkçası, kendi nişanımıza bile onun arabasıyla gidemedim çünkü abisi aldı onun arabasını ben de nişanlımı kendi arabamla aldım, böyle şeylere takıyorum kafamı ve özellikle bu araba işi fazlasıyla batmaya başladı bana siz ne düşünüyorsunuz fazla mı abartıyorum, başka yerden mi ev baksak bilemedim çünkü benim nişanlım özel şoför gibi kullanılmaya devam edilecek ben de her seferinde kavga çıkaracağım gibi gözüküyor.

Nisanlinizin ailesi ile araniza mesafeyi uzak yerlerden ev sahibi olarak degil davranislarinizla koyarsiniz diye dusunuyorum
Ev yakin olsun uzak olsun iliskiniz laubaliyse yapabileceginiz birsey yok,araba ve kullanilma mevzularina gelince ayni seyi kendi ailenizle dusunun bakalim hak verecek misiniz kendinize?anneniz babanizi bir yerlere arabanizla birakirsaniz da esiniz sizin kullanildiginizi dusunse ve bunu dert etse hosunuza gider mi?

Kardeş kardeşi nasıl kullanır ya.
Bu ruh halinizi düşüncelerini düzeltin yoksa sürekli kafa bunlara takılcak.
Mesafeli olun saygı cercevesinde large bi ilişki kurmayın size tek tavsiyem bu.
Eşini ailesiyle olan diyologunada en azında ortada bişey yokken saygı duyun

Sırf ev büyük diye kv şimdiki oturduğu eve evlenmezdim.
Sıfır ev alıp ellerinizle onlara sunmanız kadar saçma birşey olamaz bence.
Azıcık aşım kaygısız başım madem ev alacak durumdasınız küçük olsun senin olsun.
Ne kadar mesafe o kadar iyi.

Milletin evi büyük diye tamam diyorsunuz
Ama sizin arabanıza iş gelince kavga çıkarırım diyorsunuz
Ben olsam kendi gücümün yettiği evi alır, otururum. Mümkünse uzak bi semtte
Nişanlın alıştırmış, servis çeker gibi kim kimi işe bırakır. Kendi nasıl işe yetişiyo merak ettim, bi de akşam alıyormuş.
İçli dışlı olmamak istiyorsan önce yardımsız ev edinmelisiniz bence.

Vallahi kardeş kardeşi ana baba evladı öyle de bir kullanır olmuş ki bu devirde. Benimde fikrim başka bir yerden küçük de olsa ev almanız yarın bir gün konunun rengi öyle bir değişir ki biz evimizi size bıraktık gittik küçücük eve yerleştik falan derlerse bide hiç dönüşü olmaz. Yani ben olsam böyle yapardım karar sizin tabi her şeyden önce hakkınızda hayırlısı.

Günaydın.
Neden sorunları gördüğünüz halde yakına oturmayı planlayarak daha da hayatınızı zorlaştırıyorsunuz?

1+1 bile olur zaten yeni evli olacaksın. İlerde aile genişler yeni bir ev alırsınız böylece kimseyle yüz göz olmazsınız. Huzur evin büyüklüğüyle gelmiyor. Hem daha az eşya maddi olarak bu dönemde sizi yormaz, hem temizliği kolay.

Merhaba kızlar, ben bu siteye uzun zamandır üyeyim ilk defa sizinle bir derdimi paylaşmak istedim. Ben nişanlımla 2.5 senedir beraberim 1 senedir de nişanlıyız önümüzdeki sene de evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat şöyle bir durum var, biz annesiyle babasına yeni bir ev alıp onların şimdiki oturduğu eve geçmeyi düşünüyoruz, nişanlımın annesi bu fikri verdi gelin burda oturun diye. Biz de onların evinden daha büyüğünü bulamayacağımız için böyle bir yola karar verdik. Ama şöyle bir sorun var, annesiyle babasına yakın bir yerde ev alacağız muhtemelen çünkü fiyatlar daha uygun ve ben çok içli dışlı olmak istemiyorum çünkü abisi de onlara yakın oturuyor şu an abisinin eşi yaka silkmiş kayınvalideden. Ben de öyle çok içli dışlı yaşamak istemiyorum, bir de nişanlım kardeşlerine fazla düşkün abisinin arabası vs. yok ve bir dünya borcu var dolayısıyla benim nişanlım sürekli onları alıp işe bırakıyor işten alıyor çocuklarını taşıyor, ablası da aynı şekilde. Nişanlımın kullanıldığını düşünüyorum açıkçası, kendi nişanımıza bile onun arabasıyla gidemedim çünkü abisi aldı onun arabasını ben de nişanlımı kendi arabamla aldım, böyle şeylere takıyorum kafamı ve özellikle bu araba işi fazlasıyla batmaya başladı bana siz ne düşünüyorsunuz fazla mı abartıyorum, başka yerden mi ev baksak bilemedim çünkü benim nişanlım özel şoför gibi kullanılmaya devam edilecek ben de her seferinde kavga çıkaracağım gibi gözüküyor.
İyide kardeslerine ailesine ysptigi idler miye cok gorunuyor.nedemek nisanlimi kullaniyorlar hic bir aile ne evladini ne kardesini kullanir .ille disardan gelen mudehale edecek bu kotu duygulardan kurtul.

Küçük olsun kendi eviniz olsun. İleride de sizin büyük ev için onlara küçük bir ev aldığınız, evin üstüne konduğunuz gibi tatsız söylemlerle karşılaşmanız olası. Bence kendi kendinize yetecek bir ev bulun uzak semtlerde.

Nasil yani?
Nisaniniza senin arabanlami gidildi?
Nisan olsun dugun olsun, erkek tarafi kizi arabayla alip nisan salonuna gitmiyormuydu?
Yani kiz tarafi olrak sen gidip damadi aldin oylemi?
Ilk kez duydum boyle bisey.

Nasil yani?
Nisaniniza senin arabanlami gidildi?
Nisan olsun dugun olsun, erkek tarafi kizi arabayla alip nisan salonuna gitmiyormuydu?
Yani kiz tarafi olrak sen gidip damadi aldin oylemi?
Ilk kez duydum boyle bisey.
Maalesef durum bu, nişanlıma bunu söylediğimde de başkasına mı muhtaç edeyim diye cevap veriyor her seferinde, sürekli arabasını istiyorlar haftasonu çoğu işimiz kalıyor onlar yüzünden gideceğimiz yere gidemiyoruz. Akşam üstü nişanlımı arayıp arabanın anahtarını bana versene kapıdan diyor. Ablası da zengin bir adamla evli arabası herşeyi var fakat çocuklarını benim nişanlım taşıyor. İşte bu yüzden nişanlımı kullanıyorlar diyorum her keyfi işte çağırıyor, bir de üstüne üstlük abisi trafik cezasını bile nişanlıma ödetiyor.

Yok artık.Nisanlinizin kullanıldığını mi dusunuyorsunuz? Tabiki yapacak ailesi. Yabanciya yapmıyor sonuçta. Anlaşılan diğer gelinle kayinvalide dedikodusu yapılmış. Yakın otursanizda mesafeyi koruyabilirsiniz zor birşey degil. Ama nisanlinizin ailesiyle ilişkisine karışmayın.Siz olsanız abinize ablaniza yapmaz misiniz? Onlar içinde öyle mi düşünürsünüz? Kullaniliyorum demezsiniz herhalde. Siz diğer gelinin ne düşündügunu bırakın.Kendi hayatınıza bakın.Sonra kötü siz olursunuz .Demedi demeyin.

bile bile lades deyip de sakın yakına taşınmayın batmış artık size zira bi sürü huyları.. bu taşıma mevzuları açıkcası bana da arsızca gelir ,kardeş de olsa sınırı olması taraftarıyım ,fakat uzun süredir birlikte olduğunuzu söylemişssiniz,yani bu durum siz ilişkiniz devam ederken de böyleymiş,sonradan olan bi durum değil,adamla başlarken kabul etmeniz ya da bu bana göre değil deyip ayrılmanız gerekir,bu saatten sonra ailevi ilişkilerini yönlendirmeniz şık durmaz ..şimdiden mutluluklar dilerim

Back
X