kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum bu aralar
eşimle , çok dürüst çok ahlaklı bir insan olduğu vegüvendiğim için evlendim, zamanla sevgim de arttı, öyle böyle 10 yılı geçirdik
biraz antisosyal bir insan , hiçbiryere gitmez, bizim hiç ortak arkadaşlarımız filan yoktur, onun zaten pek arkadaşı yok, ben sürekli tek (çocuklarımla) takılıyorum , tatile çocuklarla gidiyorum çünkü gelse rahat etmez sevmez , bi düğüne filan gitmeyiz , ben tek giderim gibi şeyler .
çok sevgisini de belli etmez, mesafelidir biraz .
Bunları da sorun etmedim, evlilik yürüsün dedim,
ben ünv okul filan derken doğru dürüst ev hayatı görmediğim için ev işi yemek bunları da beceremedim sanırım, yada eşim çok mükemmelliyetçi , sürekli sorunlarımız burdan çıkıyor, temizlik ve yemek konularını sürekli sorun ediyor, çalışıyorum, elin kadını da bi yere kadar yapıyor ,
Şimdi 1 yıldır başka şehirde , ben çocuklarla yalnızım, herkes nasıl bakıyorsun tek diyor, ama ben çok rahatım , en azından kafam rahat, yemek temizlik başıma kalkan kimse yok .
Ve ben salak gibi yine hamileyim, hiç kendimi düşünmedim, herkes canının kıymetini biliyor, ben o seviyor diye yine hamileyim (ben de çok severim çocukları ama bu ortama bir çocuk daha niye diye düşünmeden edemiyorum Allah affetsin ) o beni düşünüyor mu bu kadar acaba
Doğumdan sonra atama isteyeceğim, onun olduğu şehire . Ama gitsem bir türlü , gitmesem bir türlü.çok iyi bir baba, çok iyi merhametli bir insan , seviyorum da ama ben beceremiyorum ,kızdığında çok kırıcı oluyor sonra Melek oluyor ama ben unutamıyorum.
Bunun için ayrılınır mı , çocukları babalarından nasıl ayırayım, yoksa zaten tek büyütüyorum gibi bişey
Ailesi de çok iyi, kendi ailemden ileriler, kayınvalidemde sabret, huyu böyle , sen takma diyor ama nereye kadar
Eskiden kavga etmeyelim aramız bozulmasın diye uğraşırken şimdi bi bahane etse de ayrılmayı o istese diyorum bazen, halbuki üzülürüm ama yoruldum galiba, o da bunu anladı herhalde ki eskiden bu iş yürümeyecek gibi laflar ederken şimdi bu gemiyi öyle yada böyle götüreceğiz ayrılmak yok gibi laflar ediyor