EVLİLİK ZOR MÜESSESE VESSELAM o.O

Yalnız kimse yok mu yahu evlilik terapistine giden, duyan, gören, bilen, arkadaşı, eşi, akrabası, kankası falan ?
Canim terapi işi kisye gore değişir. Bana iyi sana iyi gelmeye bilir. Son yıllarda üniversiteler de bu eğitimleri alıp terapi yapanlar var.bana kalırsa psikoloji mezunları bu alanda ustalaşmış olanlar gerekir. Birde çiftlerin ikisinde istemeli

Bu işi hiç bilmediğim için bir fikrim yok açıkcası, ilk olarakta burada kk da duymuştum zaten Çiftlerin ikiside razı 9 yıldır evliler ama hiç anlaşamıyorlar küçük sebeplerden dolayı, biraz iletişim sorunu var aslında ama işin ehlinden bu konuda terapi almak çok daha garanti olur diye düşündük artık. Denemedikleri bir bu yöntem kalmış yani, evlilikleri buna bağlı gibi bir durum var biraz da. Bu da olmazsa artık kapıyı çekip gitmek söz konusu. Önerin varsa alırım

Ben öncelikle bu olaylarda
1-Karşılıklı oturarak sakince ve uzatmadan kısa öz konuşmak.ben bu yüzden buna kırıldım yada kızdım vs gıbı.yok bu boyleydı onsan snra buna baktım bakınca şu oldu sonrada bu oldu deyınce sağıklı bir iletişim oluyr bence.kısa öz ve belirtilen mesaj iyi şekilde verilecek karşıya
2-Çiftler konuşurken birbirine yakın hatta mümkünse dizleri değsin birbine ve yüzyüze göz göze konuşmalı.
3-konuşmak için her iki çiftde kafa baska yerde lmadan iyi bir vakit iyi bir mekan seçmeli

Sağol canım midemi üşütmüşüm bana iyi geldi birde bende evlilik danışmanı halen ülkemizde ütopik gibi geliyor , kimler danışır kimler gider merak ettim insanlar halen psikolağa gitmiyor da ondan eşim hastalansa doktora gitmez yani ondan
sıcak su toorbası battanıye haa..bayıldım bu konsepte

Dediklerin gerçekten çok mantıklı özellikle beden dili, teşekkür ederim. Başkasının üzerinde evet kesin işe yarayabilir derdim ama durum onlarda öyle bir hal aldı ki bir yerde oturup uslu uslu konuşulacak aşamayı çoktan geçtiler malesef : )

Bende sıcak su torbamı ve battaniyeyi üstüme çektim tv izliyorum , dışarı çıkanın aklı yok bence
Oooh mis : ) Kahve kupamla yatağımda keyif yapıyorum bende. Şu soğuk kış günlerinde yapılabilecek en güzek aktivite bunlar kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…