Evlilik

Bence adam orda nikah yaptık oldu bitti dicek Almanyada saydırma niyeti zaten yok

Almanyada saydırma niyeti olsa zaten nikahı Almanyada yapar yani deli mi ki Iraja kadar gitsin uğraşsın?

Zaten gitme hakkı yok oraya. Gidersede bildirmesi lazım. Bende dedim. Oraya gidip yapıcaz sonra burda kağıtlarla uğraş. Çok saçma. Buraya geldiğinde yapmasa kendi kaybeder ki mecbur bildirmeye. Sonuçta çocukta olucak. Çocugu 4 gözle bekliyo. İnadı kurusun

İnşallah yakın zamanda nedenini öğrenirim.

Bence de sen gitme. Eğer zaten herhangi bi engel yoksa Almanya'da da evlenebilirsiniz. Kendini ve bebeği riske atamayacağını ve burada nikah istediğini söyle. Nikah yapmak isteyen adam her yerde yapar, karşısındaki insanı zorlamaz. Önceliğinin bebeğinin sağlığı olduğunu dile getirerek orada nikahı bulunduğunuz ülkede yapmaya ikna et.

Bence de sen gitme. Eğer zaten herhangi bi engel yoksa Almanya'da da evlenebilirsiniz. Kendini ve bebeği riske atamayacağını ve burada nikah istediğini söyle. Nikah yapmak isteyen adam her yerde yapar, karşısındaki insanı zorlamaz. Önceliğinin bebeğinin sağlığı olduğunu dile getirerek orada nikahı bulunduğunuz ülkede yapmaya ikna et.

Öyle dicem zaten. Gercekten bebegimizi ve beni düsünüyosa burda yapar.
Yoksa bizi unutsun.
Insallah o zamana kadar gercekler ortaya cikar.

Saadece kendim istemedim. Nikah dan sonrada olsa da garantisi yok.
Gerekirse çocuğuma anada olurum babada.

Burda 10 sene önce iltica etmiş ve vatandaşlığı henüz almamış. İşi gücü var. Bende. Ne gibi çıkarı olabilir?
Nikah sorun degil. İrakta istiyor. Bende Almanya. Lütfen doğru okuyun sonra yazın.

Nikahtan sonra evliliğin sonsuzzz devam edeceğinin garantisi yok ama bebek evlilik akdi içerisinde doğacak..bu sizin için o kadar önemsizse niçin evlilik diye tutturuyorsunuz? Dost hayatına devam etmenizde bir seçenek..Evlenecek adam heryerde evlenir bunu sizde düşünebiliyorsunuzdur herhalde.

Sürekli "benden ne çıkarı olabilir" deyip durmuşsunuz..ortadoğulu bir adam için "kadın olmanız" onun için yeterince bir çıkardır..çok eşlilik onların yaşam tarzı..

Bebeğiniz umarım gerçek ve sevgi dolu bir aileye sahip olur.

Nikahtan sonra evliliğin sonsuzzz devam edeceğinin garantisi yok ama bebek evlilik akdi içerisinde doğacak..bu sizin için o kadar önemsizse niçin evlilik diye tutturuyorsunuz? Dost hayatına devam etmenizde bir seçenek..Evlenecek adam heryerde evlenir bunu sizde düşünebiliyorsunuzdur herhalde.

Sürekli "benden ne çıkarı olabilir" deyip durmuşsunuz..ortadoğulu bir adam için "kadın olmanız" onun için yeterince bir çıkardır..çok eşlilik onların yaşam tarzı..

Bebeğiniz umarım gerçek ve sevgi dolu bir aileye sahip olur.

Babasi öyle degil oglu da öyle olsun.
Zamaninda zoraki evlilik olmus .. Onlada bosanmis, cünkü sevmemis.

Dost Hayati yasicak kadar gurursuz degilim. Seven her Adam nikah yapar.
Ben neden burda yapmiyo ona Kafam takildi saadece. Kimse Aptal yerine koyulmak istemez

Aileniz nasıl nikahsız evlenmenize izin verdi?
Burada insanlar önceden nikah yaptığı halde düğün olana kadar beraber yaşamıyor.
Irak’ta nikah isteme sebebinin muhakkak kendi çıkarına bi nedeni var ama anlayamadık.
Nikah dediğiniz 5 dakikalık bi işlem niye diretiyor çok mantıksız.

Back
X