EVLİLİK

Daha çok gençsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirin bi gezin tozun hayatın tadını çıkarın bi . Evlilik sorumluluk demek o yaşta bu kadar şeyi birden ustlenmeye gerek yok. Sevginiz sağlamsa oturmussa bişey olmaz . 25 26 dan önce evlenmemeli bence kızlarımız.

Ben 22 yaşında evlendim. Şartlar öyle gerekti diyelim. Farklı şehirlerdeydik. Eşimin duzeni bozulmuş yeni ev tutmak durumunda kalmıştı. Evlenmesek görüşemeyecektik. Evlendik KPSS ye çalışıp atandım şükür. Ama ikimizin de ailesi başka şehirlerde kimse benden gelinlik beklemedi yeri geldi epey temizlik yapmadım yemeği dışardan hallettik bazen misafirim gelenim gidenim çok olmadı. O yüzden rahattim. Sizin şartlarınizi düşününce işinizi bulup öyle evlenmek daha mantıklı bence

Okul is konusu senin kararin bisi diyemem ama soyle bisi var baban daha sevgilini bilmiyoken. Once sevgilini ogrenip arkasindan hemen ailesiyle tanismak istemeyebilir. Once ogrenip sevgilinle tanismak sonrasinda biraz zaman vermek ve ailesiyle tanismak isteyebilir

Yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Çok geç gördüm.

işin olmadan elin ekmek tutamadan sakın evlenme.
evli biri olarak tecrübem bu yönde

kendi hayatını yoluna sokmadan, kendi işini ve paranı eline almadan, biraz da birikim yapmadan evlenme derim.
aynı adamla en iyi ihtimalle 50 sene evli kalacaksın zaten. 2-3 sene geç olması bir sıkıntı yaratmaz aksine artıları olur.

böyle anne-teyze kıvamında yazıcam ama..
hayatını yoluna koy, işini gücünü oturt hele..
bu yaşlarda insan ne istediğini tam bilemiyor.
şimdiki işime kadar ne çok bocaladım ben..
yüksek lisans da yaptım bu arada, sınavlara da girdim, firmada çalıştım..
aklımda bir şey kalsın istemedim.
22 yaşındaki kararın ve isteklerinle 30'a doğru karar ve isteklerin çok farklı olacak.

evlenmek için acele etme.. doğru bir ilişkiyse biraz sabretmeyi bilir..

Back
X