• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasemin2020111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
12
-2
1
35
Ben 23 yasında bekar Bi kızım daha önce gençlik gibi zina yapmıştım evleneceğimi düşündüm çok pişmanım çok tövbe ettim zina ettiğim insanla aramızda kimseden habersiz dini nikah yaptık günah olmayacağını düşünerek aslında habersiz duyulmayan nikahın anlamı yokmuş ama hata yaptım şimdi o kişi evlendi çocugu oldu ben bekarım hep ağlıyorum ciddi bir ilişkim var ona karsı hsyatıma girdiğinden beri hiç hatam olmadı sadığım bana çok güveniyor bende ona ama bu vicdan azabıyla zinamı söylemeden rahat edemiyorum ama söylersem ilerde basıma vurur beni rezil eder diye korkuyorum her gün aglıyorum yüzüne bakınca utanıyorum o daha önce zina yapmıs tovbe etmiş bir erkek olarak rahatça dedi ama bir kadın söyleyemiyor biliyorsunuz sizde kadını hoş karşıkamazlar ona sadece daha önce biriyle yakınlastığımı beni kabul edecekse böyle etmesini söyledim kızlık zarını diktirip evlenmek yuva kurmak istiyorum kafayı yicem sizce dogru mu yapıyorum molur yardım edin söyleyince yıllarca basıma itilmesinden çok korkuyorum bir kadının bu hatayı yapması ile erkeğin yapması bir değil toplumumuzda dini sitelerin hepsine baktım günahı söylemek de günahtır günahı ortun yazıyor zinayı söylemeyin samimi tövbe edin evet söylemiyim ama ilk gece diktirmezsem anlasılacak nolursunuz yardım edin

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
Tövbenş ettiysen o artık seninle Allah'u Teâlâ arasında. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
Çok sağolun Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin önceden namazında dini bütün biriydim çok büyük hataya düştüm kızlık zarı diktirip tövbee sadık kalmak istiyorum dogru mu yapıyorum vicdan azabı çekiyorum diye yakınlastım daha önce dedim bu kadarını söyliyim barı dedim

Acikca söyle daha once iliski yasadigini. Kabul etmezse de yoluna bakarsin. Yalan söylemek, kandirmak daha yanlis olur.
Söylemeyi çok istiyorum ama ilerde çocuk olunca veya baska seyde bana sen böyleydin kirliydin der diye korkuyorum bir arkadasımı eşi evlendikten sonra bunu yaşamış rezil etmişti eşi çok korkuyorum yoksa bende temiz olmayı çok istiyorum

Söylemeyi çok istiyorum ama ilerde çocuk olunca veya baska seyde bana sen böyleydin kirliydin der diye korkuyorum bir arkadasımı eşi evlendikten sonra bunu yaşamış rezil etmişti eşi çok korkuyorum yoksa bende temiz olmayı çok istiyorum
Bu nasıl bir cehalet hiç aklım almıyor. Cinsel birliktelik yaşayan birinin kirli olduğunu nasıl düşünebiliyorsun? İsteyen yaşar, istemeyen yaşamaz kimsenin yargılamaya, böyle çirkin kelimelerle yaftalamaya hakkı yok. Erkek arkadaşın daha önce hiç birliktelik yaşamamış olsa bir nebze anlarım endişelerini ama o da yaşamış. Geçmişini saklama, otur konuş onunla. Konuşurken karşısında eğilip bükülme, hataymış gibi bahsetme ki ileride yüzüne vurma hakkını bulmasın kendisinde

Ben 23 yasında bekar Bi kızım daha önce gençlik gibi zina yapmıştım evleneceğimi düşündüm çok pişmanım çok tövbe ettim zina ettiğim insanla aramızda kimseden habersiz dini nikah yaptık günah olmayacağını düşünerek aslında habersiz duyulmayan nikahın anlamı yokmuş ama hata yaptım şimdi o kişi evlendi çocugu oldu ben bekarım hep ağlıyorum ciddi bir ilişkim var ona karsı hsyatıma girdiğinden beri hiç hatam olmadı sadığım bana çok güveniyor bende ona ama bu vicdan azabıyla zinamı söylemeden rahat edemiyorum ama söylersem ilerde basıma vurur beni rezil eder diye korkuyorum her gün aglıyorum yüzüne bakınca utanıyorum o daha önce zina yapmıs tovbe etmiş bir erkek olarak rahatça dedi ama bir kadın söyleyemiyor biliyorsunuz sizde kadını hoş karşıkamazlar ona sadece daha önce biriyle yakınlastığımı beni kabul edecekse böyle etmesini söyledim kızlık zarını diktirip evlenmek yuva kurmak istiyorum kafayı yicem sizce dogru mu yapıyorum molur yardım edin söyleyince yıllarca basıma itilmesinden çok korkuyorum bir kadının bu hatayı yapması ile erkeğin yapması bir değil toplumumuzda dini sitelerin hepsine baktım günahı söylemek de günahtır günahı ortun yazıyor zinayı söylemeyin samimi tövbe edin evet söylemiyim ama ilk gece diktirmezsem anlasılacak nolursunuz yardım edin
Canım boşuna kendini strese sokma.. Unut bu mevzuyu.. Erkek arkadaşın yapıp sana söylediyse seninde de söylemende hiçbir sakınca yok.. Ömür boyu başına itilmesi falan inan bunlar mazide kaldı.. Eğer ki böyle bir adamsa zaten tavrından anlar ilişkiyi kesersin.. Bence söylemediğin her an seni yer bitirir.. Madem ki birbirinizi seviyorsunuz onun söylediği gibi sende söylemelisin.. Ama bence şuan zamanı değil.. Evlilik yolunda eminseniz böyle birşeyi onunla paylaşın.. Aslında paylaşılır ama sen çok hassas birine benziyorsun Allah korusun çocuk şerefsiz falan çıkar etrafa bunu yayar falan o yüzden dedim.. Ama ben olsam paylaşır rahatladım..

Kendisi de yasamis daha once.
Sürekli zina, temiz olmak, kirli olmak tabirlerini kullaniyorsunuz. Amaç?

Canım boşuna kendini strese sokma.. Unut bu mevzuyu.. Erkek arkadaşın yapıp sana söylediyse seninde de söylemende hiçbir sakınca yok.. Ömür boyu başına itilmesi falan inan bunlar mazide kaldı.. Eğer ki böyle bir adamsa zaten tavrından anlar ilişkiyi kesersin.. Bence söylemediğin her an seni yer bitirir.. Madem ki birbirinizi seviyorsunuz onun söylediği gibi sende söylemelisin.. Ama bence şuan zamanı değil.. Evlilik yolunda eminseniz böyle birşeyi onunla paylaşın.. Aslında paylaşılır ama sen çok hassas birine benziyorsun Allah korusun çocuk şerefsiz falan çıkar etrafa bunu yayar falan o yüzden dedim.. Ama ben olsam paylaşır rahatladım..
Yarın bir gün ilerde sen böylesin şöylesin diyebilir diye bilmiyorum malesef kadın yapsa kötü oluyor erkek yapınca çok rahat diyebiliyor

Yarın bir gün ilerde sen böylesin şöylesin diyebilir diye bilmiyorum malesef kadın yapsa kötü oluyor erkek yapınca çok rahat diyebiliyor
Ona gecmisini aciklamak zorunda degilsin, cünkü kendiside ayni hatayi yapmis. Sen tanridan af dilemissin ve konu kapandi. Hem belli olmaz bu adama da cok güvenme, belki oda seni yari yolda birakir ve egerki sen ona gercegi aciklarsan baskasina anlatabilir. Ona karsi vicdan yapma, senin hesap verecegin tek kisi yaratici.

Ah canım benim seni de anlıyorum normalde çok kızdığım birşey ama sana da birşey diyemiyorum işte.. Erkek arkadaşın yapmış sonuçta kadın olunca birşey değişmiyor ama fikirleri değiştirmek herşeyden zor maalesef.. Endişen varsa söyleme.. İçin nasıl rahat edecekse o şekilde davran.. Hiç de huzursuz olma karşında aynı şeyi yapmış biri var sonuçta bilmesine de gerek yok o halde.. Ama bırak çok fazla düşünmeyi inan hayat böyle şeyler için çok kısa.. Ayrıca diktirme fikri de bana mantıklı gelmiyor.. Bi de onun için ayrı araştırma ayrı stres çekeceksin.. Herkes kanamıyor ki.. Mesela bende kanama olmadı.. Sonradan çok az lekelenmem oldu.. Eşimde hiç demedi hayırdır sen falan.. Yaa zaten bu erkekler kendine baksın önce kimse kimseye bunun için hesap soramaz sende sal kendini artık..

Diktirmek sizi mutlu edecekse diktirin ama bunu karşı tarafa söylemeyin.

Siz kendinizi yaftalarken karşınızdakinin yaftalamaması imkansız. Kendinizce hata olduğunu düşündüğünüz bir şey yapmışsınız, belli ki pişman olmuşsunuz diktirmek sizi çok namuslu(!) biri mi yapar? Bunu kabul etmeyen biriyle evlenmeyi düşünmeyin bile, siz bu düşünceyle kendi kendinizi ezdirirsiniz. Ayrıca daha 23 yaşında ne evliliği? Mesleğinizi elinize aldınız mı, birikiminizi yaptınız mı?

günahı söylemek de günahtır günahı ortun yazıyor zinayı söylemeyin samimi tövbe edin
Dini kendi saçmalıklarınıza uydurmaktan vazgeçin artık. Ne güzel memleket ya. Günahı örtün yazıyor, peki o zaman adamı kandırabilirim. Bu mudur?

Bazı şeyler gerçekten başa bela oluyor. Erkekler de bekâr evli fark etmez bunu yapabiliyor gururla anlatıyor birde marifet sayıyor. Hanımlar böyle bir hata yaparsa evet başa kakiliyor, kötü gözle bakılıyor.
Bence ne erkek ne kadın böyle birşeyi evlenmeden yasamamali bu benim düşüncem.
Ha yaşadınız evlenme yoluna giriyorsaniz dürüst olmak lazım diye düşünüyorum. Olmaz ise de olmaz yapacak birşey yok. Hem herkes de kanama olmuyor ki yani bu bir gerçek eşiniz kanama olmayınca hadi Dr gidelim diyecek biri ise zaten hiç evlenmemek en iyisi.
Sizin adınıza gerçekten üzüldüm umarım bu çıkmazdan kurtulursunuz. Size dua edicem. Rabbim tovbenizi kabul etsin.

Bazı şeyler gerçekten başa bela oluyor. Erkekler de bekâr evli fark etmez bunu yapabiliyor gururla anlatıyor birde marifet sayıyor. Hanımlar böyle bir hata yaparsa evet başa kakiliyor, kötü gözle bakılıyor.
Bence ne erkek ne kadın böyle birşeyi evlenmeden yasamamali bu benim düşüncem.
Ha yaşadınız evlenme yoluna giriyorsaniz dürüst olmak lazım diye düşünüyorum. Olmaz ise de olmaz yapacak birşey yok. Hem herkes de kanama olmuyor ki yani bu bir gerçek eşiniz kanama olmayınca hadi Dr gidelim diyecek biri ise zaten hiç evlenmemek en iyisi.
Sizin adınıza gerçekten üzüldüm umarım bu çıkmazdan kurtulursunuz. Size dua edicem. Rabbim tovbenizi kabul etsin.
Çok teşekkür ederim bugun içime sinmediği için yakınlastım biraz fazla ama o olmadı dedim cinsel ilişki ona bile kötü birsey demedü ama nasıl üzüldü dondu kaldı onu üzmek istemiyorum onunla huzurlu olmak istiyorum birbirimizin geçmişini sorgulamayalım artık kabuk edeceksek edelim dedim bu kadarını biliyor bu kadar anlatmak bile rahatlattı fazlasını yapamıyorum deniyorum ama bu hatam ölene kadar aklımdan çıkmayacak galiba bilmiyorum birliktelik yasayanlara karsı değilim ama ben yapmamalıymısım bu kadar mahvolacagımı tahmin etmemiştim bir de bu dua dini sitelerde asla söylenmemeli günaha şahit tutmayın diyor farklı farklı hocalardan okudum biraz anlattım ama fazlasını anlatamıyorum belki şimdi kabul edecek ama ilerde evlilik oldugun da bir kavga da soguklukta yüzüme vurabilir

Dini kendi saçmalıklarınıza uydurmaktan vazgeçin artık. Ne güzel memleket ya. Günahı örtün yazıyor, peki o zaman adamı kandırabilirim. Bu mudur?
Kimse saçmalıklarla örtmüyor ben ilk defa böyle birsey yasadım ve arastırdım sizde okuyup bakabilirsiniz dini sitelere hocaların yorumlarına bu yazıyordu kendimi mi avutucam ben yazanı yazdım adamı kandır demiyor sorulmuyorsa anlatmak gerekmez tövbe edin en yakınız dahi anlatmayın Allaha sıvının yazıyor okuyabilirsiniz her yerde yazan bu bende danışmak için sordum

Siz kendinizi yaftalarken karşınızdakinin yaftalamaması imkansız. Kendinizce hata olduğunu düşündüğünüz bir şey yapmışsınız, belli ki pişman olmuşsunuz diktirmek sizi çok namuslu(!) biri mi yapar? Bunu kabul etmeyen biriyle evlenmeyi düşünmeyin bile, siz bu düşünceyle kendi kendinizi ezdirirsiniz. Ayrıca daha 23 yaşında ne evliliği? Mesleğinizi elinize aldınız mı, birikiminizi yaptınız mı?
Ben üniversite okudum ve devlet memuruyum 1 yıldır 23 te evlenmiyorum Nişan düğün derken 25 olacak zaten 1 ay sonra 24 yasına giricem sadece ciddi biri var ne yapmalıyım dedim diltirmek bnei namuslu yapmaz o yaptığım olay da beni namussuz yapmıyor 17 yasında inandım kandım hataya düştüm tekrarlamadım orda burda gezmedim üniversite okudum atandım çok şükür maaşimda işim de iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X