- 14 Aralık 2020
- 12
- -2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Yasemin2020111
Ben 23 yasında bekar Bi kızım daha önce gençlik gibi zina yapmıştım evleneceğimi düşündüm çok pişmanım çok tövbe ettim zina ettiğim insanla aramızda kimseden habersiz dini nikah yaptık günah olmayacağını düşünerek aslında habersiz duyulmayan nikahın anlamı yokmuş ama hata yaptım şimdi o kişi evlendi çocugu oldu ben bekarım hep ağlıyorum ciddi bir ilişkim var ona karsı hsyatıma girdiğinden beri hiç hatam olmadı sadığım bana çok güveniyor bende ona ama bu vicdan azabıyla zinamı söylemeden rahat edemiyorum ama söylersem ilerde basıma vurur beni rezil eder diye korkuyorum her gün aglıyorum yüzüne bakınca utanıyorum o daha önce zina yapmıs tovbe etmiş bir erkek olarak rahatça dedi ama bir kadın söyleyemiyor biliyorsunuz sizde kadını hoş karşıkamazlar ona sadece daha önce biriyle yakınlastığımı beni kabul edecekse böyle etmesini söyledim kızlık zarını diktirip evlenmek yuva kurmak istiyorum kafayı yicem sizce dogru mu yapıyorum molur yardım edin söyleyince yıllarca basıma itilmesinden çok korkuyorum bir kadının bu hatayı yapması ile erkeğin yapması bir değil toplumumuzda dini sitelerin hepsine baktım günahı söylemek de günahtır günahı ortun yazıyor zinayı söylemeyin samimi tövbe edin evet söylemiyim ama ilk gece diktirmezsem anlasılacak nolursunuz yardım edin