Babamın Zengin die evlendirdigi biriyim.. ve en çaresiz Zaman dayım.kocam çok kötü şeyler yaşattı doğal olarak babama sığındım ama babam beni istemiyor mus .ikili oynamış bana nasıl verdiysem çeker alırım dedi anneme ise telefon da gizlice onu sakın eve getirme ortada bir şey yok gelmesin dedi 7 yıl bu böyle sürdü sonunda annem bunu bana itiraf etti baban sen boşanma diye kapıma gelme diye sana böyle yaptı kendini kötü etmek istemedi bunu öğrendikten sonra bir gecede saçıma ak düştüğünü bilirim en son evden kovdu eşim domates bitiyor arabasını kendi borcu yüzünden sattığı için benim evi başıma yıktı sonrasında tekrar babama sığındım sonra evden kovuldum eşim de bu eziyetlerine devam etti ailesi yüzünden kardeşinden borç aldı kardeşi günü dolmadan parayı tekrar istedi Kredi çekti eşim ve iki katı borca girdi kendi küstü kardeşine ağzını açmadı .ama ben bir şey dediğim için bana karşı durdu şimdi de kardeşi ondan özür dilemedi helallik istemeden barıştı ben de ona neden barıştın özür diledi mi diye sorduğum için evi başıma yıktı cam kırdı kapının camlarını kırdı duvarları yumrukladı sen köpeksin sana ben köle oldum sen paraya tapan bir köpeksin iki adet tunik aldığım için bana edilmedik laflar etti ve ben şu an çaresizim boşanmak istiyorum bir oğlum var 7 yaşında babam istemiyor gidecek bir kapım yok annem de her defasında bunun suratıma vuruyor evli olduğum insanın ailesi de çok çirkin insanlar hepsi .ve şu an ben ne yapacağımı bilmiyorum eğer bana bir cevap verirseniz bir yol gösterirseniz kendimi ona göre bir yol izlerim çok çaresizim hiç kimsem yok akılda danışacak yol izleyecek.. bir bayram günü bu yaşadıklarım ne olur bana bir yol gösterin