Evlilik

Bende 1 senedir evliyim o yüzden ne kadar yorum yapılır bilmiyorum. Ama yine eşimle evlenirdim. Sorunlar olmadı mı yok mu ? Var tabiki bazen hemde ne sorunlar yaşadım. Ama benim için en önemlisi güven, sadakat daha daha önemlisi Aslında mantıklı birisi olması kesinlikle ailesi ile senin aranda kalmayacak olgunlukta mantığa sahip olmalı. Şimdi bekârken ben şey derdim aman nedir bu aileyle anlaşamama durumu anlaşırım ben seveyim yeter derdim ama yetmiyor tabi bunu evlenmeden nasıl anlarız oda şans.

Sonuç olarak ben eşimi çok seviyorum :KK43: üzülsemde bazen kötü şeyler yaşasam da ona güveniyorum. Şimdi yanımda uyuyor küsüm aslında beni kırdı ama yine de yanından kalkmıyorum oda şundan tabi. Ben naparsam yapayım suçlu da olsam eşim hep gönlümü almaya çalışır, ilgilenir vs vs aman neyse uzar gider bu konu gönlüne göre versin Allah.

Ha birde maddiyat sorunu varken evlenmeyin. Çözün işlerinizi oturtun öyle yola çıkın.
Bu arada mantıklı olacak ailesi ile senin aranda kalmayacak olgunlukta dedim ama benim eşim böyle değil 😂 bulabilirsen böylesini bul

Eve çok bağlı yediğimiz içtiğimizden bişeyimizi eksik etmez ama kafa yapımız farklı çalışmak istiyorum mesela ben çalışıyorum gerek yok otur benim paramı ye der arabamız var öğret bende kullanayım derim çok istiyorum kullanmayı kadınların araba sürmesini sevmiyorum der biraz farklıyız
Evlenmeden önce peki nasıldı bunları konuşmus muydunuz? Umarım değişir bu tavrı. Çalışma konusunda bişey diyemem çünkü 3 çocuk varsa yaşları önemli bence diğer türlü çocuklar ayrı perişan anne baba ayrı perişan oluyor eğer kucuklerse. Bende de var iki tane küçükler bende eşimde calismamamdan yana kullandık tercihi ama araba kullanman da ne varmış ki? Keşke ogretse. Biz bikac ay sonra ancak alıcaz araba ben çok istiyorum öğrenmeyi. Kolaylık olur sizede 3 çocuk okula gotur gel vs veya bir etkinlik.

Evlenmeden önce peki nasıldı bunları konuşmus muydunuz? Umarım değişir bu tavrı. Çalışma konusunda bişey diyemem çünkü 3 çocuk varsa yaşları önemli bence diğer türlü çocuklar ayrı perişan anne baba ayrı perişan oluyor eğer kucuklerse. Bende de var iki tane küçükler bende eşimde calismamamdan yana kullandık tercihi ama araba kullanman da ne varmış ki? Keşke ogretse. Biz bikac ay sonra ancak alıcaz araba ben çok istiyorum öğrenmeyi. Kolaylık olur sizede 3 çocuk okula gotur gel vs veya bir etkinlik.
Çocuklar kücükler evet Bu düşünce yapısı eskiden beri vardı aslında da 17 yasında evlendim önce sorun etmedim şuan istiyorum belki bununda etkisi var bilemiyorum ama genel olarak kadınlar yapamaz çalışamaz kafasında kadın dediğin evini temizler çocuğuna bakar gezer düşüncesinde inşallah hayırlısıyla alırsınız arabanızı

Çocuklar kücükler evet Bu düşünce yapısı eskiden beri vardı aslında da 17 yasında evlendim önce sorun etmedim şuan istiyorum belki bununda etkisi var bilemiyorum ama genel olarak kadınlar yapamaz çalışamaz kafasında kadın dediğin evini temizler çocuğuna bakar gezer düşüncesinde inşallah hayırlısıyla alırsınız arabanızı
Klasik aşağılık kompleksli Türk erkeği. 😵 Allah size sabır versin ben asla çekemezdim.

Merhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.

Sadik, guvenilir, arkamdan is cevirmeyecek, yalanla isi olmayacak, bir de iyi bi baba olacak birini secerdim.
Kumarbaz, alkolik vb bagimliliklari olan insanlardan uzak dururdum.

Yok disari cikmayacak, yok arkadaslari olmayacak tarzi dusunceleri sacma buluyorum. Insanlari hicbir zaman kisitlamayi sevmedim.

Ozetle yine esimi severdim, secerdim.

Merhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.
Öncellikle evliliği bir çok sorundan kaçış için yapan biriyle evlenilmez.Ailesi için sırf onlar istedi diye yapan biriyle evlenilmez.Maddi manevi olarak kendini bir yerlere getirmiş ve yeri geldiğinde kadının çocuğu için çalışmayacak olmasını bilerek öyle sorumluluk alacak biriyle evlenilmeli.Bencil saygısız olmamalı.Evlenince var olan kötü huyları mesela sinir aniden ağzından çıkan küfür vs sizinle aynı çatı altında olduğunda değişmeyecek bunu bilerek kabul edilmeli.Bazi kişiler ya uzağız ya ayrıyız ya ondan dolayı böyle sinirli vs diyorlar yok canım değil kişi neyse o😑Kimse evlenince düzelmez buna göre yola çıkılmali

Öncellikle evliliği bir çok sorundan kaçış için yapan biriyle evlenilmez.Ailesi için sırf onlar istedi diye yapan biriyle evlenilmez.Maddi manevi olarak kendini bir yerlere getirmiş ve yeri geldiğinde kadının çocuğu için çalışmayacak olmasını bilerek öyle sorumluluk alacak biriyle evlenilmeli.Bencil saygısız olmamalı.Evlenince var olan kötü huyları mesela sinir aniden ağzından çıkan küfür vs sizinle aynı çatı altında olduğunda değişmeyecek bunu bilerek kabul edilmeli.Bazi kişiler ya uzağız ya ayrıyız ya ondan dolayı böyle sinirli vs diyorlar yok canım değil kişi neyse o😑Kimse evlenince düzelmez buna göre yola çıkılmali
Malesef sevgililik döneminde bana değil ama ailemden birine küfür bile edildi ah ah

Kimsenin tam içini bilemezsin evlenmeden bazıları çok güzel saklar kendini burada okuduklarimdan sonra bazıları kumar bagimlisi ama çok güzel saklamış kendini kimisi alkol bağımlısı çok güzel saklamış kendini ama annem annem diyen adamdan bi halt olmaz anneciler kendini çok saklamıyor galiba 😀

Kibar , öfke kontrolü olan , sinirlense bile karşısındakini kırmaktan çekinen biriyle evlenmek isterim. Evlilik değil ama nişan geçti başımdan bunlar çok önemli. Bir de ailesini biraz dışarda bırakabilen biri olması lazım

Sevdiğim ve beni seven kişiyle
Yani aşk sevgi ve tutku olmalı biraz da para tabi ki

Evlilik kurumuna artik inanmiyorum
Ama anne olmak istiyorum
O Yuzden iyi baba olacak biri
gozumu arkada birakmayacak biri

Back
X