Evlilik

Güzel tespit
İletişimsizlik var biraz benimle alakalı ben uğraş vermiyorum adamı oyunuyla telefonuyla başbaşa bırakıyorum.. üşeniyorum şuraya buraya gidelim dicem de ne gerek var dicekte sonra ben ısrar edicem de hep benimle alakalı durumlar işte. Bende az fena değilim ama mutlu olmayı becerebilen biri değilim ki ben
E çünkü sende alismissin bu duruma 🤷🏻‍♀️ bı hareket et en azından kendi huzurun için bu arada çok alakasız ama başak burcumusun 😅 bı adım at bak gerisi gelir bı çıkın başlangic yapın. Yada beraber izleyebileceğiniz biseyler aç teklif et gel izleyelim hadi diye komik olur konuşanlar programı gibi falan yada film..

E çünkü sende alismissin bu duruma 🤷🏻‍♀️ bı hareket et en azından kendi huzurun için bu arada çok alakasız ama başak burcumusun 😅 bı adım at bak gerisi gelir bı çıkın başlangic yapın. Yada beraber izleyebileceğiniz biseyler aç teklif et gel izleyelim hadi diye komik olur konuşanlar programı gibi falan yada film..
Ben koç burcuyum :) film izlemeyi hiç sevmiyorum ki diyorum ya ben çok fenayım benim kendimi değiştirmem lazım

Benim eşimde çok çalışıyor normalden daha fazla ben de hamileyim. Bir pazarımız var sadece ki onda bile bazen günün yarısında gidiyor özellikle yaz dönemi böyle kışın bir tık daha rahat. Bizim tatilimiz kışın diyor hep sorun etmiyorum iş bu çalışsın
Ben evden çalışıyorum.
Anneme geliyorum, burada takılıyorum öyle böyle zaman geçiyor alıştım 😅 kışın bebek doğacak yanımda olacak en azından

Bebiş geldi gelcek ne çalışması. Çalışmayı hiç düşünmedim ayrıca.

İşte onu soruyorum. Eşiniz işteyken ne yapmayı düşünüyordunuz. Her gün havai fişek mi patlayacak. Öyle 4 duvara bakacaksınız saçacak paranız yoksa yani. Para varsa gezer tozar spora gider alışveriş yaparsınız da eşinizin ek iş yapacağı durumda böyle olacaktı. Siz ne hayal ettiniz ben onu merak ettim.

İşte onu soruyorum. Eşiniz işteyken ne yapmayı düşünüyordunuz. Her gün havai fişek mi patlayacak. Öyle 4 duvara bakacaksınız saçacak paranız yoksa yani. Para varsa gezer tozar spora gider alışveriş yaparsınız da eşinizin ek iş yapacağı durumda böyle olacaktı. Siz ne hayal ettiniz ben onu merak ettim.
Güzel bir çevre hayal ettim arkadaşlık hayal ettim yapayalnızım

Benim eşimde çok çalışıyor normalden daha fazla ben de hamileyim. Bir pazarımız var sadece ki onda bile bazen günün yarısında gidiyor özellikle yaz dönemi böyle kışın bir tık daha rahat. Bizim tatilimiz kışın diyor hep sorun etmiyorum iş bu çalışsın
Ben evden çalışıyorum.
Anneme geliyorum, burada takılıyorum öyle böyle zaman geçiyor alıştım 😅 kışın bebek doğacak yanımda olacak en azından
Bilgisayar üzerinden mi çalışıyorsun

Bilgisayar üzerinden mi çalışıyorsun
Gibi evet kendi işim.. ama çalışma saatlerimi kendim ayarladığım icin eşim gibi yoğun değilim bazen sıkılıyorum ama zaten gebelikten kafam kalkmıyor adam eve gelince gece film izleyelim diyor yatalım diyorum hemen. Alıştım oyalıyorum kendimi

Çocuktan önce iş hayatına atılmayı ve evliliginiz oturduktan sonra çocuk yapmayı düşünseydiniz,bugün belki de bu konuyu açmayacaktınız buraya.Bu adam iki günde bu hâle gelmedi ya,bu devirde tek maaşla ev gecindirmek ve bir taraftan borç ödemek hiç kolay bir şey değil.

E durumunuz yok demekki adam günde 2 tur işe gidip çalışıyo. Bi de doğuruyosunuz, ne umuyodunuz akşamları romantik yemeklere gidip gezmeyi mi? Taş mı yiyeceksiniz adam çalışmasın da napsın?

E durumunuz yok demekki adam günde 2 tur işe gidip çalışıyo. Bi de doğuruyosunuz, ne umuyodunuz akşamları romantik yemeklere gidip gezmeyi mi? Taş mı yiyeceksiniz adam çalışmasın da napsın?
Ben çalışmasına bişey demiyorum zaten evde yoksun bari boş olduğun akşamlarda arkadaşlarının yardımına hurra diye koşmasa diyorum konuyu nereye getirmişin

Çocuktan önce iş hayatına atılmayı ve evliliginiz oturduktan sonra çocuk yapmayı düşünseydiniz,bugün belki de bu konuyu açmayacaktınız buraya.Bu adam iki günde bu hâle gelmedi ya,bu devirde tek maaşla ev gecindirmek ve bir taraftan borç ödemek hiç kolay bir şey değil.
Ben çalışmasına dair bir şikayette mi bulundum? Boş zamanı olduğunda bana ayırsın canhıraşla arkadaşına yardım etmeye koşmasın diyom sen ne diyon

Ben çalışmasına dair bir şikayette mi bulundum? Boş zamanı olduğunda bana ayırsın canhıraşla arkadaşına yardım etmeye koşmasın diyom sen ne diyon
Bana ne Allah aşkına,adam iki işte çalışıyor diyorsun ve boş vakitlerinde bana zaman ayırmıyor diye yakiniyorsun.Tamam sen bilirsin👍.

Bebiş benim için çok güzel bi meşgale olacak dediğin gibi onu çıkarırım gezdiririm de burda kocamın bana katamadığı gösteremediği değer ne olacak bu sefer onu takıcam kafama

Kendinize ait bir yaşamınız yok farkında mısınız?

Şimdi gebesiniz ancak öncesinde de çalışmıyordunuz sanırım. Bu tercihiniz olabilir ama bir hobiniz, zevkiniz, gidip geleceğiniz bir atölye/eğitim programı vs olsa hayattan kendiniz için zevk alırsınız aslında.

Buraya girmek istiyorum. Adam "ailem icin zaten 2 iste calisiyorum, geri kalan vakti kendime ayirmam normal " kafasinda muhtemelen. Bu yuzden de evden disari kaciyor. Sizde kendinize ait bir alan olustursaniz daha iyi olur

Çalışmayı hiç düşünmemekle övünmesi.
Millet salaktı doğurana kadar çalışıyor çünkü.

Gencecik kadınsınız. En üretken çağınızda evde boş boş kocanızı bekliyorsunuz. Bebiş gelecek ne çalışması diyorsunuz bir de. Siz piremsessiniz ya.

Çalışmayı hiç düşünmemekle övünmesi.
Millet salaktı doğurana kadar çalışıyor çünkü.

Gencecik kadınsınız. En üretken çağınızda evde boş boş kocanızı bekliyorsunuz. Bebiş gelecek ne çalışması diyorsunuz bir de. Siz piremsessiniz ya.
Deme öyle kızıyor😒😂😂.Tam bir premses.

Siz bu dünyaya evde oturup koca yolu gözlemeye gelmişsiniz anlaşılan çalışmayı hiç düşünmedim yazdığınıza göre. Yapacak bir şey yok durumunuza alışın. Yazık adam iki işe birden gidiyor siz rahat rahat evinizde oturun diye. Hala daha memnun olmuyorsunuz çocuk gibi kocamı yanımda isterim diye tutturmuşsunuz, bırakın adam biraz nefes alsın arkadaşıyla görüşsün. Herkes sizin gibi sosyal hayat sıfır yaşamak durumunda değil. Artık bebeğiniz olacak biraz yetişkin gibi davranmanızın zamanı gelmiş bence

Back
X