Evlilik

Ayda bir (bazen daha uzun süreli ) birliktelik önceden yorgunluktan normal geliyordu ama sanırım gözüm açıldıkça normal gelmemeye başladı,az konuşma az iletişim hepsi batar oldu
Ne yorgunluğu ne yoğunluğu yaa 🙄 bahane bunlar.

Duyuyorum insanlardan ilişki sıklığını falan
Üzgünüm ama cidden ayda bir çok az. Kaç yıllık evli insanlarda bile nadiren bu kadar az ilişki duyuyorum. Hatta yıllanmış evliliklerde haftada iki genel bir ortalama. Eşinizi sorgulayın kadınlar bile uzun süre ilişki yaşanmamasına dayanamıyor erkeklerin fizyolojik olarak bizden farklılıkları da var.

Neden böyle o zaman önceden bana da gereksiz biseymis gibi geliyordu benden mi kaynaklı bu hale geldi acaba

Neden böyle o zaman önceden bana da gereksiz biseymis gibi geliyordu benden mi kaynaklı bu hale geldi acaba
Bence karşılıklı. Ama bilemem belki adam çok umdu sonra baktı ki yok bu gece başım ağrıyor yok yarın gece kirpik diplerim ağrıyor demişte olabilirsiniz. Ya da adam da bahane üretmiş olabilir. Ama ister çocuk olsun ister ev insan dolu olsun yapmak istersen yaparsın.

Bence karşılıklı. Ama bilemem belki adam çok umdu sonra baktı ki yok bu gece başım ağrıyor yok yarın gece kirpik diplerim ağrıyor demişte olabilirsiniz. Ya da adam da bahane üretmiş olabilir. Ama ister çocuk olsun ister ev insan dolu olsun yapmak istersen yaparsın.
Yani o da hep isteksizdi

Yani o da hep isteksizdi
Boşanın bacım boşanın ya.bu ne saçma sapan anlamsız bir ilişkidir.özellikle 2 uyumsuz insan seçilse onlar sizler olurdunuz.ne halt etmeye evlendiniz onu da anlamadık.haa bir de ikiniz haricinde tek tek de sorunlu insanlarsınız.bir insan evlendikten sonra bile normal bir cinsel hayat nasıl olur nasıl bilmez? Önce bir kişisel gelişiminizi tamamlayıp sonra bu işlere girin.

Haftada 1 okumuşum ben ya😁 ayda bir normal değil. terapi alın bence sorun ne oturup konuşulmalı sadece cinsellik değil

Back
X