Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake make güldürdün beni hayal dünyan ile valla sağolasın38 yaşındayım 19 yaşındaki biri benimle evlenmek istiyor çok kararsız kaldım çok seviyor beni çok yakışıklıda tek sorun benden yaş olarak çok ufak olması ne yapmalıyım kızlar bilemedim yaş olarak bana yakın olsa hiç düşünmezdim kabul ederdim
Sabah da çok seks istiyor diyordun?38 yaşındayım 19 yaşındaki biri benimle evlenmek istiyor çok kararsız kaldım çok seviyor beni çok yakışıklıda tek sorun benden yaş olarak çok ufak olması ne yapmalıyım kızlar bilemedim yaş olarak bana yakın olsa hiç düşünmezdim kabul ederdim
Yaşı 30 falan olsa, hadi diyelim 25 olsun neyse derim, el kadar çocukla cinsellik yaşamaya utanmıyor musunuz koskoca kadın ?38 yaşındayım 19 yaşındaki sevgilim bende kalıyor her gece nerdeyse sabahlara kadar cinsellik yaşıyoruz artık bıktım benden başkasına da ilgi duymuyor aşırı kasları var ondan dolayı mı böyledir bilmiyorumbunun libidosunu düşürmek için ne yapmalıyım