Evlilik

sena acar

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
5
-4
16
25
Kızlar eşimin iş yerine 2 ay önce bir kız geldi evli ama çok kotü bir enerji aldım bir de eşimle ikisi tek odada çalışıyor bütün gün tamam belki kuruntudur diyeceğim ama çok labali eşime mesafe köy dedikçe kızı ovüyor bana kızda öyle biri ki anlatamam geliyor yanımızda epilasyona nereye gitsem ama hiç kılım yokta bitsim istiyorum yok burası et kokuyor migdem bulandı yok başım ağrıyor böyle çocuk çocuk ilgi çekmeye çalışıyor eşimin yanında kocasını kötülüyor ay hastada dikkat çekmeye çalışıyor umursamaz tavırlar da ben kıza yüzüne laf sokuyorum kız trip atıyor hiç oralı olmuyor eşim söz verdi soğuk olacağım diye bir bakiyorum mesajlarda siz bizi bırakmış artık delirecegim yardım edin

Ay okurken ayar oldum ben sizin yerinizde olsam bende delirirdim ama elden gelir bişey yok eğer bu konuda eşine çok baskı yaparsan eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın ama benimde içim hiç rahat etmezdi bir aldatma eylemi görmeden adamı suçlarsan kafada kuruntulu kıskanç adamı sürekli suçlayan bir konuma düşersin Allah yardımcı olsun bacım. bu arada eşin ne konuda övüyor o detayı atladık

Ay bacım 2 aydır kavga ediyorum hergün delirmeye daha çok yaklaşıyorum bana kız için diyor çok çalışkan çok utangaç işte parasını kazanıyor yani ben ev kadını dedikoducu o süper. Ya hu ben 2 hafta şehir disindaydim bu kız hergün kahvaltı hazirliyormus kahvesini yapıyormuş ben bir geldim diyor ki ay iş yerinde ki dolapta hiçbirsey kalmamis yazık kız aç e diyorum kıza evinde yapsana diye ay vaktim olmuyor diyor bir mal ayağına yatıyor ki

ne diyeyim kadınlar hisseder

Eşinizin yanında mı yapıyor bu epilasyon mepilasyon kıl muhabbetini?
Evet 3 ümüz arabadayiz kolunu arkadan öne uzatıyor ay epilasyona gitmem gerekiyor burada bildiğin biryer var mı aslında hiç kalmadı ama olmayan kıla gideceğim işte diyor ve ben kuruntulu kişi oluyorum şaka gibi

Ya gerçekten kadın sıkıntılıymış ya. Eşine de "ben işyerinde erkek iş arkadaşlarımla böyle konuşsam hoşuna gider mi?" deyin. Eşinize normal mi geliyor bunlar? Yani olay eşinizde bitiyor aslında yani böyle laubali kişilerle hep karşılaşabiliyor insan.

Dilimde tüy bitti yok bacım düzgün çocuğu bozdu eşim çok merhametli kızda salak ayağına yatıyor ay miğdem ay bu ne demek ay bu yemeğin adı ne abiiii diyor eşime bu kız salak mı dedim ne mana soruyor dedim o da kız cahil bilmiyor senden yardım istiyor sende kötü dusunuyorsun diyor kaybeden ben ölüyorum yine

Ay valla Allah yardımcın olsun kadına bende aşırı ayar oldum ben olsam bende aynı tepkileri verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…