• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Neumond

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
34 yaşına basan bir kardeşim var.Ne yaptıysak bunca yıl ne evlendi ne de çevresin de bir kızla adını duyduk.Annem ve babam vefat edene dek yalvardılar,ne yaptık,ne ettik hayatına kimseyi dahil etmeye ikna edemedik.Alkole ömründe elini sürmüş değil.Kötü tek alışkanlığı sigara,onu da ay da bir paket ya içer ya içmez.Hayatta kalp kırmaz,incitmez,duygusal,ters bir kelime söylesem küser,alınır.İnsanlarla iletişimi çok iyi ama sevdiklerine karşı çok hassas.Biz bu çocukla ne yapacağız bilmiyorum.Dün akşam misafirliğe geldi,biraz dertleştik,aile kurmak istiyorum artık abla dedi bana.Var mı görüştüğün biri diyorum,ben hayatta birine açılamam diyor.Çevrem de öyle kimse de yok,dışarı da pek çıkıp gezen,eden olmadığım için haliyle çaresiz kalıp fikrinizi almak istedim.Evleneceği kızın da hayatını bitirmesini istemiyorum.Aç gözlü,kalp kıran,bağıra bağıra konuşan biri hayatına girer diye ödüm kopuyor.

34 yaşına basan bir kardeşim var.Ne yaptıysak bunca yıl ne evlendi ne de çevresin de bir kızla adını duyduk.Annem ve babam vefat edene dek yalvardılar,ne yaptık,ne ettik hayatına kimseyi dahil etmeye ikna edemedik.Alkole ömründe elini sürmüş değil.Kötü tek alışkanlığı sigara,onu da ay da bir paket ya içer ya içmez.Hayatta kalp kırmaz,incitmez,duygusal,ters bir kelime söylesem küser,alınır.İnsanlarla iletişimi çok iyi ama sevdiklerine karşı çok hassas.Biz bu çocukla ne yapacağız bilmiyorum.Dün akşam misafirliğe geldi,biraz dertleştik,aile kurmak istiyorum artık abla dedi bana.Var mı görüştüğün biri diyorum,ben hayatta birine açılamam diyor.Çevrem de öyle kimse de yok,dışarı da pek çıkıp gezen,eden olmadığım için haliyle çaresiz kalıp fikrinizi almak istedim.Evleneceği kızın da hayatını bitirmesini istemiyorum.Aç gözlü,kalp kıran,bağıra bağıra konuşan biri hayatına girer diye ödüm kopuyor.
34 yaşına kadar sevgilisi olmaması hiç normal değil psikoloğa yönlendirin.

Kızı buldu da evlendi de kız kötü çıktı da sizin de ödünüz koptu şimdiden.

Ya gelmiş 34 yaşına bu adamda bir anormallik var bir çare bulalım diyeceklerine evlen diye yalvarıyorlar.

Üstüne aç gözlü, kalp kıran bağıran çağıran gelin gelecek diye görümce hanımın ödü patlıyor, gül gibi kardeşime yılan gelin düşecek diye.

kardeşin belki de evlilik adamı değil ?

Amerikan mensa ya kabul gördü lise de.2006-2014 yılına dek Tübitak ın çeşitli birimlerinde yer aldı.Aşırı iş kolik.Olmuştur ben görmemiş de olabilirim ama hiç duymadık,evliliğe düne dek soğuk bakıyordu.Alay edip gülmek yerine sorunun çözümüne odaklanıp fikri olmayanın zikri de olmasın kanaatindeyim.Sırf yazmış olmak için yazmak yerine şu yoldan şöyle gitseniz iyi olur gibi yol gösterecek arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.Salak bir çocuk değil bundan bir emin olalım.Annemiz vefat etti,ben buna annelik de yapıyorum.İnsanın kardeşinin derdi de sevinci de herhalde de kardeşini etkilemeli.

34 yaşındaki KOOOCAMAN HERİFİ 3.5 yaşındaki bebeniz gibi anlatıyorsunuz, böyle yetiştiriyorsunuz sonra hayatına giren kadın da eş olmaya fırsat bulamıyor .

Evlenmek istememek psikolojik bir sorun değildir,eski mahallemde bir sürü 35 yaş üstü evlenmemiş komşularım vardı.Bu bir tercih olabilir.Şimdi evlenmek istiyorsa biraz sosyal olsun ilk gördüğüyle evlenmesin tanısın,konuşsun.....
Evlenmek isteyip istememesi normal , anormal olan 34 yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmaması.

Ortada dert yok; dert edilecek hiçbir şey yok. Sizlik hiçbir şey zaten yok. Koca adam evleneceği zaman evlenir; siz daha çok bu 34 yaşındaki adamla evlenmek isteyip de neden evlenmez ki diye yorumlar almaya çalışan bir platoniği gibisiniz :KK48:

yani aklıma birkaç bişey geliyor
olabilir , bencede bir erkek bu kadar pasif olmamalı-ama illa öyleyse de yapabileceğiniz şey sınırlı, t******nder gibi abuk subuk uygulamalar da kullanmayacağına göre ya dışarı çıkıp birileri ile tanışacak ya da tanıştıracaksınız, siz bizzat kolları sıvayıp birileri ile konuşmasını sağlayacaksınız

34 yaşına kadar sevgilisi olmamasının sebebi, kızlardan hoşlanmaması veya aseksüel olması gibi nedenler olabilir mi, 34 normal bir yaş değil gibi geldi çünkü
Hiç olmadı kardeşinizi bir psikoloğa yönlendirin, birini istiyor da bulamıyorsa bile en azından yanlızlık hissi ile tek başına mücadele etmez

Amerikan mensa ya kabul gördü lise de.2006-2014 yılına dek Tübitak ın çeşitli birimlerinde yer aldı.Aşırı iş kolik.Olmuştur ben görmemiş de olabilirim ama hiç duymadık,evliliğe düne dek soğuk bakıyordu.Alay edip gülmek yerine sorunun çözümüne odaklanıp fikri olmayanın zikri de olmasın kanaatindeyim.Sırf yazmış olmak için yazmak yerine şu yoldan şöyle gitseniz iyi olur gibi yol gösterecek arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.Salak bir çocuk değil bundan bir emin olalım.Annemiz vefat etti,ben buna annelik de yapıyorum.İnsanın kardeşinin derdi de sevinci de herhalde de kardeşini etkilemeli.
annelik yapmayın, ablalık yapın. rol karmaşasına gerek yok siz annesi değil ablasısınız kardeşiniz de çocuk değil 34 yaşında.

Amerikan mensa ya kabul gördüK lise de.2006-2014 yılına dek Tübitak ın çeşitli birimlerinde yer aldıK. Aşırı iş koliğiz...

Bu şekilde okudum mesajınızı ve devamını. Stephen Hawking'in (eminim kardeşinizden zekidir rahmetli, bilmiyorsanız ALS hastasıydı - felç-) aşk hayatı kardeşinizinkinden çok daha iyiymiş. İşkolik olması sevgilisi olmasına engel değil. Kardeşinizin sorunu bekarlık değil psikolojik. Kızdan önce bir terapist arayın.

34 yaşındaki KOOOCAMAN HERİFİ 3.5 yaşındaki bebeniz gibi anlatıyorsunuz, böyle yetiştiriyorsunuz sonra hayatına giren kadın da eş olmaya fırsat bulamıyor .
Anne ve babamız birbirine düşkündü,bize de birbirimize düşkünlüğü aşıladı.Böyle duygu ve düşüncelerin insanları rahatsız etmesi beni şaşırtıyor.Ne ara kardeşine düşkünlük,ailesine düşkünlük ayıp oldu vallahi geldiğimiz noktayı aklım almıyor.2 kardeşim daha var,bunca yıl kimse bebek gibi baktınız da bize sıra gelmedi demiyor.Biri hakim karısı avukat,diğer kardeşim plastik cerrah karısı lise mezunu.Eşleri bize sizin düşündüklerinizin aksine her fırsatta teşekkür ediyor.Bende yıldız teknik mezunuyum.Babam emekli albay,annem ev hanımıydı.Biz böyle yetiştik.Anormal bir durum görmedim aile ilişkilerimiz de.

Çevremiz de görüyoruz,hayatı zindan edip giden kadınları.Kim evine ateş almak ister ? Hayırlısını dilemek ne zamandan beri ayıplanır,anormalleşir bir hale gelir olmuş.
Senin kardeşinin ateş olmayacağı ne malum işte

Back
X