• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Anne ve babamız birbirine düşkündü,bize de birbirimize düşkünlüğü aşıladı.Böyle duygu ve düşüncelerin insanları rahatsız etmesi beni şaşırtıyor.Ne ara kardeşine düşkünlük,ailesine düşkünlük ayıp oldu vallahi geldiğimiz noktayı aklım almıyor.2 kardeşim daha var,bunca yıl kimse bebek gibi baktınız da bize sıra gelmedi demiyor.Biri hakim karısı avukat,diğer kardeşim plastik cerrah karısı lise mezunu.Eşleri bize sizin düşündüklerinizin aksine her fırsatta teşekkür ediyor.Bende yıldız teknik mezunuyum.Babam emekli albay,annem ev hanımıydı.Biz böyle yetiştik.Anormal bir durum görmedim aile ilişkilerimiz de.
Ablacım o kadar çok gereksiz detay vermişsin ki kardeşine kızı buradan aradığını düşüncem

Amerikan mensa ya kabul gördü lise de.2006-2014 yılına dek Tübitak ın çeşitli birimlerinde yer aldı.Aşırı iş kolik.Olmuştur ben görmemiş de olabilirim ama hiç duymadık,evliliğe düne dek soğuk bakıyordu.Alay edip gülmek yerine sorunun çözümüne odaklanıp fikri olmayanın zikri de olmasın kanaatindeyim.Sırf yazmış olmak için yazmak yerine şu yoldan şöyle gitseniz iyi olur gibi yol gösterecek arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.Salak bir çocuk değil bundan bir emin olalım.Annemiz vefat etti,ben buna annelik de yapıyorum.İnsanın kardeşinin derdi de sevinci de herhalde de kardeşini etkilemeli.

34 yaşında insana ne anneliği yapıyorsunuz, neden yapıyorsunuz?
Anneniz zamanında kardeşinize evlen dediğine göre yetişkin yaşlarınızdayken kaybetmişsiniz annenizi. Başınız sağ olsun.
Ben de annemi yetişkin yaşta kaybettim, benim de tam o yaşta kardeşim var ama annelik falan yapmıyorum kendisine çünkü annesi değil ablasıyım ve kendisi kazık kadar.
34 yaşındaki insandan çocuk gibi bahsetmenizi hayretle okudum.

Kardeşiniz evin en küçüğü sanırım. Hep böyle çocuk muamelesi gördüyse şu an bu durumda olması çok normal.
Kardeşinizin başını yakabilecek kadınları dert edeceğinize kardeşinizi bir psikoloğa yönlendirin bence. Bu yaşta karşı cinsle iletişim kuramamak normal değil.
Bu yaşa kadar sevgilisi olmamış, her şeye trip atan, kadınlara açılamayan adamla evlenmeyi kabul eden bir kadın olursa da başınızı yakabilecek bir tip olmaz muhtemelen. Olan kendisine olur ancak.

Anne ve babamız birbirine düşkündü,bize de birbirimize düşkünlüğü aşıladı.Böyle duygu ve düşüncelerin insanları rahatsız etmesi beni şaşırtıyor.Ne ara kardeşine düşkünlük,ailesine düşkünlük ayıp oldu vallahi geldiğimiz noktayı aklım almıyor.2 kardeşim daha var,bunca yıl kimse bebek gibi baktınız da bize sıra gelmedi demiyor.Biri hakim karısı avukat,diğer kardeşim plastik cerrah karısı lise mezunu.Eşleri bize sizin düşündüklerinizin aksine her fırsatta teşekkür ediyor.Bende yıldız teknik mezunuyum.Babam emekli albay,annem ev hanımıydı.Biz böyle yetiştik.Anormal bir durum görmedim aile ilişkilerimiz de.
Ben sizi haklı buldum. İnsanın kardesi için endiselenmesi çok normal. Ama belli ki kardesiniz çok asosyal. Benim de çok yakınım var kadın bekar yaşı 45 e yakın ve hiç sevgilisi olmadı. Beğenmedi onun beğendikleri de onu begenmedi. Olabilir böyle şeyler aslında. Şaşırıyoruz ama hayatın icinde var. Evlenmek istiyo ama artık yaşı geçtiği için karşısına çıkan kişiler de aradığında cok uzak
Tabi diğer boyutuda var. Kardeşinizin başka yönelimi de olabilir bilemeyiz. İnşallah değildir de şansızlık peşini birakmamistir.
Bu yaştan sonra anca tanistirilmayla olur evlilik. Çevrenizde tanıdığınız bekar arkadaşlar varsa yada eşinizin çevresinde bir araya getireceksiniz. Gerisi onların isi. Ama şunu da unutmayın hiç sevgilisi olmamış insan bu süreci ne kadar sağlıklı yönetir orası supheli

Cinsel problemleri vardır ? Neden bu kısmını pas geçiyorsunuz ? Muhtemeşem bir erkek olduğu için galiba 🫢 Anlattığınız kadar mükemmel bir adam olsaydı çoktan bir kadın kancayı takardı o gelmese bile bir kadın ona gelirdi. O yüzden kafaya takmayın. Muhtemelen cinsel hayatıyla ilgili bir sorunu var.

Rahat bırakın adamı, evlendirmeye uğraşmayın sanki çocuk. Kendisi bulsun birini çok istiyorsa.

Back
X