Slm arkadaşlar,evlilik sevdiğin insanla her şeyi paylaşmaktır sanırdım ama malesef öle değilmiş.Derdime sıkıntıma gelinceCADIARZUeşim ailesi ile bi konuşma yapmış,bizim tatilimiz izin zamanımız temmuz ayı aileside bize gelmeyi düşünüyolar yanlız şunun şurasında iznimize ne kaldı sayılı günler eşim demiş baba gelcekseniz gelin biz izne çıkmadan demiş babasıda aman oğlum izne giderseniz gidin biz siz gidincede kalırız evinizde siz gelene kadar demesinmi:çok üzgünüm:Ama eşim ilk önce olayın böyle olduğunu demedi bizimkiler gelecek gelin baba hatta bizim iznimizde evimizdede kalın tatil yapın dedim diye bana söyledi ben köpürdüm öyle olurmu biz yokken kalmaları doğrumu zaten 15 20 gün biz varken kalcaklar biz gidince kalmalarını neden teklif ettin dedim eşimde annem babam benim evimde kalcaksa kalır isterse kalır sen karışamazsın dedi senden izinmi alcam bide demesinmi dünya başıma yıkıldı
Ama daha sonra konuşunca siz gidin biz siz gidincede kalırız dediğini öğrendim arkadaşlar sizce bu normalmi ama ben şahsen evimde ben yokken kimsenin kalmasını istemem kim olursa olsun.ınsanlarda saygı yok bence artık oğulları bekar değil bekarken aylarca kalmaları olmuş ama şimdi öyle olamaz birde durumları iidir ama nedense hep paraları yok borç içindeler ama lüksleri var borcumuz var demeleride bana yalan geliyor vede eşimden çok şeyler beklerler.Benim annem babam daha benden bişey beklemedi versemde almazlar ama bunlara sıkıntınız varmı demeye gerek yok ben bu aileye girdim gireli hep parasızlar ama yaşantı hiçte para yok gibi değil.Arkadaşlar lütfen yardım edin ben eşime nasıl bir usluple biz yokken kalmalarının doğru olmadığını söyleyebilirim.Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.:enbuyukkk:

Son düzenleme: