rahmetli anneannemın bı lafı vardı bekarlık sultanlık nisanlılık vezirlik evlilik rezillik diye cok dogru.. 5 yıllık evlıyım ve burada yazan arkadslarla aynı sorunları yasadım ve anladımkı hicbirsey tek taraflı degıl eslerımızı yere gomerken kendı yaptıklarımızı unutuyoruz ınsan evlenırken esının aılesı ılede evlenıyo ve eskıden sevdıgın adam aılesıyle olunca sana cok cırkın gelıyo bu hataya hepımız dusduk aslında yapılan ıyılıklerı kotu seylere tercıh etseydık belkı daha guzel gorunecektı evlılık. bıseylerı alttan almak zor geldı ben nıye alttan alıyorum dedık o alsın alttan dedık sabır gosteremedık belkıde ama en buyuk nımet sabır en buyuk edep suskunluktur. susmak cogu seye cevaptı keske bunu bılebılseydık . evlılıgın altın kuralı erkek rahatca dınlenmek kadın ılgı ıster. ama nedense brııbırımızın ısteklerıne karsılık vermek zor gelıyo.. Allah ınsanları sınarmıs belkıde sınanmak bıze dogru ylou buldurur. belkı sabrı ogretır susmayı ogretır... erkek kadın bırbırlerı olmadan yasayamadıgı gıbı bırbırlerıylede yasayamaz ya ınsallah orta yolu bulanlardan olalım. gelin birbirmizi dınleyerek dertlerımızı sınırlerımızı atalım gerekırse bırbırımıze kızalım ama dogru yola gıdelım. evlılıkler bukadar cabuk yıprmasın.. hayırlı geceler... konusmaya herzaman hazırım dertler paylastıkca azalırmıs gelın azaltalım sunları... deneyımlerımız bırbırımıze yol gostersın... EVLİLİK DEMIRDE LEBLEBİ YUT YUTABİLİRSENNN