mantıklı bır erkekse doğru düşünüyor ama en azından sizin içinizi rahatlatan birşeyler söylemesi daha doğru olur.Evlilik için sakın üstüne gitmeyin erkekler sevmiyor evlılıkle ilgili konuşmaları.:)
erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz, şuan onun işi var benimde olmak üzere
23 yaşındayız ikimizde, mesele evlilik gibi ciddi konuları hep geçiştirmesi
aslında bende hemen evlilik düşünmüyorum zaten ama hep geleceğimizin belirsiz olduğunu söylüyor buna anlama veremiyorum
her genç kız bende erkek arkadaşımla evlilik hayalleri kurmak isterdim
konuyu bi kaç kez açtım ki hata yaptığımı da düşünüyorum , şu an değil , erken gibi şeyler söylüyor
beni gerçekten sevmiyormu anlamıyorum, bi gariplik var mı sizcede arkadaşlar?
evliliklere daha doğrusu boşanmalara bakınca maddi sebeplerin büyük etken olduğunu görüyoruz..
tabii ki zenginler mutludur gibi saçma bir şey söylemiyorum.. ama hayat standardının çok düşmesi, bir de üstüne yeni biriyle yeni bir evde bambaşka bir yaşam gerçekten zor olabiliyor..
ailelerin aşırı maddi desteği de (bence) farklı sorunlara sebep olabiliyor.mesela bazı aileler çocuklarına evlenirken çok destek oldukları için nedense kendilerinde evliliğe karışma hakkını da görüyorlar..
konu sahibine cevap vermissin ama bende bu konuda birsey söyleme geregi duydum.23 yaş erkek için çok erken evlilik için..Evlenseniz bile çok sağlıklı olmaz çünkü 23 yaşında ki bir erkek henüz olgunlaşmamış erkektir.Evlilik hayali kurmaması da seni sevmediği anlamına gelmez çünkü bunu hayal etmesi içinde çok erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?