3 yıl önce deli gibi aşık olduğum bir erkek vardı. beraberliğimizin 1.5 yılındaydık. ama hiç bir şekilde evliliği bırakın ileryie yönelik "bize" dair hayaller bile kuramıyorduk. istemiyordu çünkü. geçiştiriyordu beni hep. üniversiteyi bitirmiş çalışıyorduk ikimiz de.
o zaman sevgilisi olan tüm arkadaşlarım yavaş yavaş sözlenmeye nişanlanmaya başladılar. içim içimi yiyordu benimki neden istemiyor diye
sora bi gün baktım olmuyo. herşeyi düşündüm ve sormaya karar verdim. açık açık konuştum, sen kaç yıl içinde evlenmeyi düşünüyorsun dedim. şok oldu bakakaldı. beklemiyordu hiç. 5 yıl dedi. çok geç benim için dedim.
aradan bi süre geçti iyice üstüne gittim. dökülmeye başladı yavaş yavaş...
ben "evlilik" fikrine çok uzağım dedi. kendimi bir eş bir baba gibi düşünemiyorum.. sana deli gibi aşığım, senin kadar kimseyi sevemem ama evlenmek bana göre değil dedi
olsun dedim beklerim ben seni 5 yıl. olmaz dedi garantisini veremem ya ayrılırsak?
nie ayrılalım seviyoruz dedim. ama ayrılırsak sana zaman kaybettirmiş olcam o 5 yılın nolcak dedi...
biraz daha zaman geçti... asla evlenemiycek biri olduğunu kabullenmeye başladım. benle evlenmezse kimseyle evlenemezdi bana öyle aşıktı çünkü..
ayrılalım dedim.. ankarada kızılayda yol kenarında bir kafede oturuyorduk hiç unutmam.. "Good by my lover" çalıyordu fonda..
yoldan geçen yüzlerce insanı ikimizde görmüyor, hıçkıra hıçkıra ağlıyorduk. hayatında hiç ağlamadığını söylemişti bana. ve ilişkimiz boyunca gözlerinin dolduğunu bile görmediğim bu adam herkesin ortasına çocuk gibi hıçkırarak ağlıyordu.
belki 2 belki 3 saat elele ağladık.. kafe sahibi dahil herkes bizi izliyodu.. umurumuzda değildi.
o an anladımki deli gibi sevsen de sevgi aşk bir yere kadar.
ve ayrıldık.. severek ayrılmanın acısını iliklerime kadar yaşadım ben.
pişman mısın derseniz.. ASLA derim.. benim yolum belliydi, onun yolu da...
şimdilerde evlilik hazırlıkları içerisindeyim:) hayatımda biri var 1.5 yıldır beraberiz. Hayatımın aşkı, herşeyim o benim.. allahımın bana hediyesi o.. en kara günlerimi aydınlattı, allahım dualarımla çağırdığım kişiyi bana o zaman gönderdi. evleniceğim erkeği...
umarım bu yazım konu sahibi arkadaşa biraz yardımcı olur... mutlulukla kalın...