- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
Herkese merhaba...Benim kafam çokk karışık arkadaşlar belki bir çogunuzun derdinin yanında dert degil ama(((Yaklaşık3 yıldır görüştügüm bir erkek arkadaşım var ve evlilik yolunda ilk adımı attık.Ailesi ailemle tanışmaya geldi.Gayet güzel bi akşamdı pastalar börekler yenildi,çaylar içildi.Gittiklerinde aile fertleri beni karşısına aldı ve iyi düşünmem gerektiğini evliliğin hiç bişeye benzemediği konusunda uyarılar yaptılar.Doğru karar vermem gerektiğini söylediler...Aile yapılarımızın uymadıgını söylediler.Onlar bize göre fazla mütasıp.Biz uçlarda yaşayan açık seçik değiliz fakat kapalı bi aile değiliz.Ben çok pipirikli bi insanım zaten.Acayip kafam karıştı ve korkmaya başladım.Anlaşamazsam,uyum sağlayamazsam,mutsuz olursam diye.Bu şüphelerim okadar çogaldıki saçmalamaya başladım.Erkek arkadaşım rahatsız olmaya başladı.Ailem bana deseki hayır olmaz.Eyvallah diycem belki ama hiç bişey demiyolar.İyi düşün kendin karar ver sen yaşayacaksın diyolar.Bu evlilik nasıl bişey?İnsan nasıl doğru karar verdiğinden emin olabilir?Sevgilimin annesi aradı artık bi karar verin çok uzadı dedi erkek arkadaşımla benden için.İnşallah mutlu olacaksınız bizden sana zarar gelmez falan dedi.Düşünün yaniiii.
canım o konuşmayı ailem benle de yaptı