Evlilikde cinselliğe alışma süresi

Herseyolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
138
53
48
Merhaba kızlar sizlere danışmak fikirlerinizi almak istiyorum;
Aralık ayında evlendim mart ayına kadar ilişkiye giremedim kendi yöntemimizle başardık ilklerde zordu tam 1ay cinsel hayatımızı acı tatlı devam etti hamile kaldım biraz ara verdik tam başarmıştım ki şimdi 3aylık hamileyim ama ilişkide hala kendimi sıkıyırum kasıyorum siz ne kadar sürede alıştınız eşim çok yeniyiz alışırsın diyip anlayışlı oluyor. Ne kadar süre daha beklemeliyim lütfen cevap verin tedavi düşüneceğim😔🙏bu arada özür diliyorum bu kadar açık yazdığım için🙏

Allahh nasipp etsin inşallahh kucağına almayı :) hamileyken ilişki konusunda idare edin
alışıcaksın artık alışmayı bırak zaten hamilesin bide daha fazla zorlamayın

bol kayganlastirici kullanın, nazikçe yapmaya devam edin. bir de bence çok ara vermeyin, çünkü ara verdikçe yapmak psikolojik olarak daha ağır gelebilir.

Ama hamileyken biraz tehlikeli cunku oyuzden dedim ben korkarim boyle islerden hamileyken iliskiye girmeye cogu duydugum cevremden iliskiye girerken dusuk yasadilar aman aman diyim nediyim
bu doğru değil, herkes gönül rahatlığıyla sevissin eğer doktorları aksini söylemezse

bu doğru değil, herkes gönül rahatlığıyla sevissin eğer doktorları aksini söylemezse
Bilmiyorumm benim arkadasim 9 ay yapmadi vallaa kocasida sabirli allah razi olsun duydugum kisiler de dusuk oldu suan bi arkadas igne vuruluyo

iğne vurulmasi seksle alakalı değil, kan sulandırıcı iğne olabilir belki, başka ne olabilir bilmiyorum. ben iki hamileligimde de neredeyse Allah'ın her günü yaptım. çok sağlıklı çocuklarım doğdu. hatta araştırırsanız doğumu kolaylaştırdigi da yazar kaynaklarda, benim tüm doğum sürecim 4 saati aşmadi. yatırım tavsiyesidir :D

Bilmiyorumm benim arkadasim 9 ay yapmadi vallaa kocasida sabirli allah razi olsun duydugum kisiler de dusuk oldu suan bi arkadas igne vuruluyo
ayrıca ben bu kocalari anlamıyorum. bi benim kocam tuhaf galiba...........

• Komik
Reactions: Jou
ayrıca ben bu kocalari anlamıyorum. bi benim kocam tuhaf galiba...........
Kizz kocadan kocaga degisiyoo bazi huylari iyi bazi huylari iyi olmazzz benim mesela cok samimi arkadsim var sabah aksam ediyolardii adam hoc durmuyo tovbeler olsun yarabbimm nesekii sonra dusuk olduu bebisi dustuu maalesefff yanii bazen ondan yana oldugunu dusunmeye basladim artik etraftada cok duyuyorum

Kizz kocadan kocaga degisiyoo bazi huylari iyi bazi huylari iyi olmazzz benim mesela cok samimi arkadsim var sabah aksam ediyolardii adam hoc durmuyo tovbeler olsun yarabbimm nesekii sonra dusuk olduu bebisi dustuu maalesefff yanii bazen ondan yana oldugunu dusunmeye basladim artik etraftada cok duyuyorum
siz yine de öyle düşünmeyin, riskli gebelik değilse sorun yok

Düsuk riski olanlar icin tehlikeli evet. Ama hersey yolunda olan gebeliklerde cinselligi kesmiyolar hatta son aylarda normal dogumu kolaylastirdigi da bi gercek. Ben tup bebekle hamileydim doktorum 6 haftalikken bile iliski serbest demisti.

• Şaşırdım
Gebeliğinizde tehlike yoksa ki olsa doktor uyarır ilişki yasak diye gönül rahatlığıyla sevişin.
Kasma kendini cinsellik kötü birşey değil karşındaki de zaten eşin. Zevk almaya başladığın zaman daha iyi olacak ki hamileyken daha çok zevk alırsın hormonlardan dolayı özellikle 2.trimesterda 👍
Bunlar hep cinselliği tabu ve öcü olarak gösterildiği için oluyor. Oysaki kendisi su içmek, yemek yemek kadar doğal ve gerekli 😍

Düsuk riski olanlar icin tehlikeli evet. Ama hersey yolunda olan gebeliklerde cinselligi kesmiyolar hatta son aylarda normal dogumu kolaylastirdigi da bi gercek. Ben tup bebekle hamileydim doktorum 6 haftalikken bile iliski serbest demisti.
Aaaa bide tup bebeklikkenmi bende temmuza baslicam allah nasip ederse de nebilimm yaa cok etkilendim 😒

Aaaa bide tup bebeklikkenmi bende temmuza baslicam allah nasip ederse de nebilimm yaa cok etkilendim 😒
Tabi doktor serbest dedi ama biz yapmamistik normal yolla gebe olsaydim yapardim tup bebk olunca insan cekiniyo ister istemez. Son kontrolumden sonra yapariz demistik artik 13 haftalik olmustuk ama bebek normal degildi gebelik sonlandi. Iliski bi 40 sonraya kalmisti 😂

• Beğen
Tabi doktor serbest dedi ama biz yapmamistik normal yolla gebe olsaydim yapardim tup bebk olunca insan cekiniyo ister istemez. Son kontrolumden sonra yapariz demistik artik 13 haftalik olmustuk ama bebek normal degildi gebelik sonlandi. Iliski bi 40 sonraya kalmisti 😂
Bide lohusa donemii var adamm bekler durur daha artik sonraaa hHHhaha sen mi soruyodun yoksa doktormu diyosun iliski sorun olmaz yapin diye

Bide lohusa donemii var adamm bekler durur daha artik sonraaa hHHhaha sen mi soruyodun yoksa doktormu diyosun iliski sorun olmaz yapin diye
Ben sormamistim doktorum soylemisti. Ama bazi doktorlar bu konu hakkinda bilgilendirme yapmiyo hasta soruyo. Riskli gebelikse kanama filan varsa doktor zaten ilk olarak iliski yok diyo.

• Beğen
Back
X