- 17 Ağustos 2011
- 26.076
- 165.982
- 798
- Konu Sahibi SelinSelin123
uc aylik cicim ayindaki kocanla zaman gecirmek istemişsin, o gece calisirken , “İstersen işini erkenden bırak, biraz dinlen. Zaten hastaydın” demissin “Yorgun değilim, iyiyim, devam edeceğim" demis.
sonra küsüp kanepeye uzanip trip atmissin.
sence bu normal mi
herseye alinma gucenme huyunuzu birakin, iyi niyetle birsey söylüyorsunuz. sonra üzülüp tripleniyorsunuz. adam gece fifa atmak icin size vakit ayirmamazlik yapmiyor ki sizin evinize para getirmek icin, ailesi icin çalışıyor.
ilgi istiyorsaniz keske sandalyede calisan adamin kucagina oturup "benim askim ne kadar caliskanmis böyle, ben cok ozledim onu" falan diye ileri geri bir hareketlenseydiniz üstünde adam zaten birakirdi isi gucu ilgilenirdi sizinle. benim bildigim sevgililer/ yeni evliler böyle yaparlar yani
domuşuk domuşuk küsüp koltuga uzanmak yapılacak en son sey
adam hakli
sonra küsüp kanepeye uzanip trip atmissin.
sence bu normal mi
sanmiyorum cogu ciftin cicim ayinda boyle kavgalar ettiginiçok kavga ediyoruz. Çoğu çift gibi sorunlar yaşıyoruz
herseye alinma gucenme huyunuzu birakin, iyi niyetle birsey söylüyorsunuz. sonra üzülüp tripleniyorsunuz. adam gece fifa atmak icin size vakit ayirmamazlik yapmiyor ki sizin evinize para getirmek icin, ailesi icin çalışıyor.
ilgi istiyorsaniz keske sandalyede calisan adamin kucagina oturup "benim askim ne kadar caliskanmis böyle, ben cok ozledim onu" falan diye ileri geri bir hareketlenseydiniz üstünde adam zaten birakirdi isi gucu ilgilenirdi sizinle. benim bildigim sevgililer/ yeni evliler böyle yaparlar yani
domuşuk domuşuk küsüp koltuga uzanmak yapılacak en son sey
adam hakli