• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikk , kavga, yıpratmak... fikirlerinize ihtiyacım var!

kavga sırasında bir taraf alttan almalı inan ki çocuk da olmayınca eşler birbirine sarıyor naz niyaz alınma artıyor uğraş yok ya fazla...bence sen eşini küfür aşamasına getirme yani çok gerginse sinirliyse artık 4yıl da olmuş anlayınca sus sonuçta sen kırılıyorsun bence daima eşler arasında bir mesafe olmalı ..siz sonucta barışıyorsunuz ve hala sevginiz var...baktın ki küfürlük aşamaya geliyor sus ki işitme ..küfür derken ne tarz onu da acıklarsan biraz üstü kapalı...mesela salak manyak terbiyesiz gibi laflarsa sinirden söylenebilir..
gelelim boşanma meselesine surda yorum yapıp da ay ne zor durum boşan. yok ilişki yıpranmış yazanlar kız nasıl boşanırım demiyor diyor ki nasıl saygı geri gelir nasıl düzeltirim diye soruyor sadece ..cevremde 2 ayrı arkadasım biri 4ay evli kaldı diğeri 6 ay şiddet yok aldatma yok eften püften boşandılar ikisi de..birisi tekrar evlendi 2. eşi birinciden daha kaba bir adam çıktı ama şimdi boşanmıyor yani lütfen sunu anlayın dünyada mükemmel adam yok bunun için elinizdeki alkol manyağı değilse evde oturup eve bakmayan biri değilse şiddet yoksa kıymetini bilin insanız hepimiz erkekler farklı işte kadınlar gibi yaratılmamışlar evlilikler de kolay bitmemeli bu kadar hangimizin babası annesine hiç bagırmadı hiç kızmadı merak ediyorum ..

lütfen sunu anlayın dünyada mükemmel adam yok bunun için elinizdeki alkol manyağı değilse evde oturup eve bakmayan biri değilse şiddet yoksa kıymetini bilin insanız hepimiz erkekler farklı işte kadınlar gibi yaratılmamışlar evlilikler de kolay bitmemeli bu kadar hangimizin babası annesine hiç bagırmadı hiç kızmadı merak ediyorum ..

çok haklısın arkadaşım... sevgi sabırla fedakarlıkla büyür güçlenir. ufak tefek şeyleri büyütüp son noktaya getirmek aman hemen boşan demek değildir bencede sevgi.

insanların her anı birbirine uymuyor elbette bizimde karşı tarafında bunaldığı noktalar olabiliyor..

bak ne güzel konu sahibi yazmış kavgadan sonra kucağına oturtuyor konuşuyoruz barışıyoruz diye. :nazar: mşh.

sevgi bitmiş saygı bitmiş olsaydı bu olmazdı. Önemli olan tek şey sabır.... elimizden geldiğince alttan almaya çalışalım bence karşı taraf sinirlendiğinde..

sevgi emektir herşeydende önce

4 aylık evliyim bizde alışma aşamsındamıyız neyiz bilmyrm bağırıp çağırıryz aynen siz gibi sonra sakinleşyrz.ama kızyrm bende baştan kendni tut davranışlarını kontrol et.diye ama yok zamanla herşy düzlr diye düşnyrm ben hamileym bide ondanda alıngan ve sabırsıızım git dese gidecm o kddr yani gururlu ve sinrli oluyrm tabi o ddaha çabuk sakinleşıyor..böyle böyle düzlcz herlde fevri davranma yetr cnm.artık konuşrken bile bu niye böyle olmş ona bile bağırıyrz artık alışkanlk olmş bizdede.bekarken sesm bile çıkmazdı konşrken gerçi hala öyleym başkalrına ama eşime yok 7 mahalle duyuck nerdyse anlatmyrm o an kendmi sanki..zaman herşyn ilacı sabır cnm..:16:

Küfür = Saygısızlık bana göre...
Eşler birbirine "salak/gerizekalı/aptal" bile dememeli bence.
Saygının ucu elden bir giderse pir gider.Öne geçilemez .
Konu sahini eşinle sakinken konuş.Şu küfür olayını devre dışı bıraksın.

Ayrıca kavga etmeden sesler yükselmeye başladığı an odayı terket
Başka odaya geç.
Ve kapını kitle giremesin içeri.

Küfür = Saygısızlık bana göre...
Eşler birbirine "salak/gerizekalı/aptal" bile dememeli bence.
Saygının ucu elden bir giderse pir gider.Öne geçilemez .
Konu sahini eşinle sakinken konuş.Şu küfür olayını devre dışı bıraksın.

Ayrıca kavga etmeden sesler yükselmeye başladığı an odayı terket
Başka odaya geç.
Ve kapını kitle giremesin içeri.

tabi ki saygısızlıktır ve söylenmemesi gerekir ama sinir anında söylenmişse de yapılacak bir sey yoktur sonuçta zaten sinirden söylemiş özür diletirsin pişman edersin olur biter insan en yakın arkadasına bazen kızıyor aptal diyor kardeşine diyor yüzüne veya arkasından özetle insanız işte..bağlar hemen kopmuyor tabi..ama uzun zaman içinde hakaret hakaret her seyi bitirebilir onun için önlem alamk güzel konu sahibi arkadas duyarsızlaşmamış ne güzel çözüm arıyor ..

Küfür tahammül edemeyeceğim şeylerden biri :25:

Konuşup anlaşmaya varın, o küfür etmezse uzatmayacağınızı söyleyin
Umarım işe yarar

Bir de sinirli iken konuşmamaya özen gösterin, mümkünse başka şeylerler meşgul olun
Ev işi, internet, oyun, tv vs....

biz 2 yılı devirdik evlilikte bunun 8 yıl öncesi de var flört asla hakaret içeren davranışlar olmadı eşlerden biri ateşse diğeri su olmalı yani o kızıyorken sen susmalı yada tam teri olmalı her evde tartışma olur bağrışma olur ama kendini kontrol etmeyi bilmeliyiz size tavsiyem ben çok sinirlenince odadan ayrılırım olmazsa namaz kılarım ve geri dönerim bide haftada bir toplantı yaparız istek ve şikayetlerimizi sıralarız ne olursa olsun saygıyı yitirmeyin.

biz 2 yılı devirdik evlilikte bunun 8 yıl öncesi de var flört asla hakaret içeren davranışlar olmadı eşlerden biri ateşse diğeri su olmalı yani o kızıyorken sen susmalı yada tam teri olmalı her evde tartışma olur bağrışma olur ama kendini kontrol etmeyi bilmeliyiz size tavsiyem ben çok sinirlenince odadan ayrılırım olmazsa namaz kılarım ve geri dönerim bide haftada bir toplantı yaparız istek ve şikayetlerimizi sıralarız ne olursa olsun saygıyı yitirmeyin.

toplantı iyi fikirmiş bak:))ben de mi uygulasam..

Back
X