evlilikk

hazalak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
36
6
31
nişanlıyım ve düğünüme 2 ay var ama evlenmek istemiyorum daha doğrusu arada bir istiyorum arada bi istemiyorum ve aileme söyleyemiyorum emin değilim ne yapmam gerekiyor sizce?

sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor

kendisi mayıs ayında göreve gidicek 2 yıllığına dubaiye yılın bir ayı burda bir ayı dubaide olcak o yzden hemen evlenmk istiyo yoksa uzucağını biliyo ve biticeğini de. uzatmak istediğimi söyledm ama tabi ki olmadı

kendisi mayıs ayında göreve gidicek 2 yıllığına dubaiye yılın bir ayı burda bir ayı dubaide olcak o yzden hemen evlenmk istiyo yoksa uzucağını biliyo ve biticeğini de. uzatmak istediğimi söyledm ama tabi ki olmadı
cimri bir adamla yaşam zor, tutumlu olmak ayrı şey cimrilik ayrı. Anneanne olayına takıldım ben biraz, lütfen kendinle ilgili karar alırken,( ki bu kadar senin hayatını komple etkileyecek) başkalarına göre alma. Biri ne der? Ne yapar? mantığı seni daha çok mutsuz eder. Anneannen Allah gecinden versinde 3-5 yıl sonra ölüp gidecek, istemediğin hayatı yaşamaya sen devam edeceksin.

sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
Madem sevmıyodun asık degıldın neden nısanlandın?

Seni o kadar iyi anliyorum ki, bende ayni durumdayim, gerçekten sevgi olmadan birsey yürümüyor. Allah yardimcin olsun...

Laflarına baktığın insanlar zor durumda kaldığında yanında olamayacak emin ol!!
iyice ölç tart ve kendin için en iyisine karar ver.
Hakkında hayırlısı olsun..

X