Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimri bir adamla yaşam zor, tutumlu olmak ayrı şey cimrilik ayrı. Anneanne olayına takıldım ben biraz, lütfen kendinle ilgili karar alırken,( ki bu kadar senin hayatını komple etkileyecek) başkalarına göre alma. Biri ne der? Ne yapar? mantığı seni daha çok mutsuz eder. Anneannen Allah gecinden versinde 3-5 yıl sonra ölüp gidecek, istemediğin hayatı yaşamaya sen devam edeceksin.kendisi mayıs ayında göreve gidicek 2 yıllığına dubaiye yılın bir ayı burda bir ayı dubaide olcak o yzden hemen evlenmk istiyo yoksa uzucağını biliyo ve biticeğini de. uzatmak istediğimi söyledm ama tabi ki olmadı
Madem sevmıyodun asık degıldın neden nısanlandın?sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
öyle bi anda hata yapıp nişanlandm işte şimdi de aileme karşı kötü duruma düşmek istemiyorum
ama diyemiyorm işte korkuyormAilen de mutsuz olmani istemez ki, mutlaka bize soylediklerini onlara da soyle. Ben yapamicam, sevmiyorum de.