Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklisiniz sanki yemek yeme su icme dus alma gibi bunuda sonra yapabilirim dusuncesi sacma erkekler artik kadin olmuslar benceEsim genelde üşengeç kafasına göre ayarlıyor mesela ogün yoğun olacaksa erteliyor.
Ben o yaptığına gelemiyorum görev gibi hissediyorum ozaman.
Bana da oyle geliyor iste gervi benim esim bana normal da deniyor anormalde demiyor duzelticem diyor oda bi ilginc asik oldugun bi insanla sevisme istegi gonulden olur benim sorguladigim ve kendisine gosternek istedigim bu ask varsa sevismeyi her an istersin arzularsin heycanlanirsin..Erkekler de her naneden etkileniyorlar arkadas, yagmur yagsa sevisemeyecekler neredeyse. Eskiden kadinlar boyleydi simdi degismis. Esimin de normal anlayisi bana gore azdir mesela.
Sevgiliyken dogal olarak hafta da bir yapabiliyorduk o zaman zamn sikintisi vardi, ama o zamanlar daha guzeldiAnketi cevapladım.
Evlendikten bir ay sonra böyle olmaya başladı demişsiniz peki sevgiliyken nasıldı bu konularda fazlaca istekli miydi
Siz belli ki klasik bir kadinsiniz arkadasim,esiniz duzelticem diyorsa ortada bir problem oldugunu kabulleniyordur en azindan. Yani zugurt tesellisi gibi yazdim ama,terapiyi falan kabul etmez mi? Biz esimle dogum sonrasi sorun yasadik ama terapiyi kesinlikle kabul etmemisti o zamanlar.Bana da oyle geliyor iste gervi benim esim bana normal da deniyor anormalde demiyor duzelticem diyor oda bi ilginc asik oldugun bi insanla sevisme istegi gonulden olur benim sorguladigim ve kendisine gosternek istedigim bu ask varsa sevismeyi her an istersin arzularsin heycanlanirsin..
Severek takip ediyorumAseksuel olabilir esin.. mesela 2 gunde olur isteksiz olur biseye benzemez.. 1 haftada olur tutkulu olur uzun surer o bence daha iyi... ysni kisilere gore degisen bir durum.. ama uzmsnlara gore haftada 2-3 olan normalmis..
Kimiiiii:)Severek takip ediyorum![]()
Seni tabiki de.. :):)Kimiiiii:)
Anketi cevapladım .Merhaba Sevgili Kadinlar kulubu uyeleri
Sizlere bir sorum var bu soru benim icin cok onemli ozellikle esimle cinsel sagligimiz icin..
Sizler asik olup sevdiginiz ya da evlenince esinizle ne siklikla seks yaptiniz ne kadar suruyordu acikcasi ben ve esim birbirimzj sever ve asigiz ama cinsel hayatimiz berbat hafta da 1 bazen 10 gunde bir oluyor ve bu durum ona normal geliyor bana gelmiyor nasil oluyormus diyor bende soyledim cevremizdwn duydugumuz bir cok sey var sonucta yada insan asik oldugu kisiyi her an arzulayabilir bu surec en az 7 gun en fazla 1 ay olmaz diye dusunuyorum bu yuzden ankete katilin lutfen ve eger mumkunse yorumlardada belirtin..
Bu arada 2 yillik evliyiz ben 30 esim 32 yasinda bende bir sorun yok doktora gittik fiziksel olarak ondada sorun yok hayatimizdada sorun yok ama evlendikten 1 ay sonra esim bu sekilde olmaya basladi...
Ankette 2 secenek var biri ne siklikla oldugi biri de ne kadar surdugu ile ilgili( ozellikle on sevisme )
LUTFEN HER IKISINIDE ISARETLEYIN
Simdiden tesekkur ederim
Bu konuda fazlasi ile haklisin ama esim hep ayni kac gun gecer se gecsin ayni, ben cok cok anlayisli biriyimdir hep sormusumdur kendisine sen boylemisin sana normal gelen bumu yada bende mi bir sorun var psikolojik sorunlarin mi var ( doktorda test yaptirdik terapiste de gittik ) herseyi sordum ona inanin biliyorki beni uzecek bir seyi bile soylese anlayisla karsilarim ama hep duzeltecegim diyor sen baski yapiyorsun diyor oysaki ben evliligimizin ilk 3 ayinda hic baski yapmadim bekledim sorguladim testestoron seviyesi mi dusuk dedim babasi hasta olusu mu dedim hepsini ona o zaman gene sordum yok bir sorun dedi siz olsaniz ne dusunursunuz ? Ustelik baska bi kadin mi var yoksa biseksuelmisin yada gaymisin benimi begenmiyrsun dedim herseyi sordum isin ilginc kismi bu ya ona gore bir sorun yokAseksuel olabilir esin.. mesela 2 gunde olur isteksiz olur biseye benzemez.. 1 haftada olur tutkulu olur uzun surer o bence daha iyi... ysni kisilere gore degisen bir durum.. ama uzmsnlara gore haftada 2-3 olan normalmis..
Aseksuel o zmn daha derine inmeye gerek var mi? Cocuk yoksa bosan gitsinBu konuda fazlasi ile haklisin ama esim hep ayni kac gun gecer se gecsin ayni, ben cok cok anlayisli biriyimdir hep sormusumdur kendisine sen boylemisin sana normal gelen bumu yada bende mi bir sorun var psikolojik sorunlarin mi var ( doktorda test yaptirdik terapiste de gittik ) herseyi sordum ona inanin biliyorki beni uzecek bir seyi bile soylese anlayisla karsilarim ama hep duzeltecegim diyor sen baski yapiyorsun diyor oysaki ben evliligimizin ilk 3 ayinda hic baski yapmadim bekledim sorguladim testestoron seviyesi mi dusuk dedim babasi hasta olusu mu dedim hepsini ona o zaman gene sordum yok bir sorun dedi siz olsaniz ne dusunursunuz ? Ustelik baska bi kadin mi var yoksa biseksuelmisin yada gaymisin benimi begenmiyrsun dedim herseyi sordum isin ilginc kismi bu ya ona gore bir sorun yok
Bu konuda her seyi denedim yani defalarca tatli dille konusma yeni planlar yapma doktora gitme terapiste gitme genel olarak kavga cikaran oydu acikcasi ben duzelmesi tataftariydim hatta acik olmam gerekirse uzun bi sure bana yaklasmasina izin de vermedim ama hic degismedi bu sebebten dolayi dusunmeden edemiyorsuniz sevmiyor mu baskasi mi var acaba bisexuelmi bencirkinmiyim bakimsizMiyim ama eminimki bir cok kisi benm gibi guzel bakimli evin icinde bile hos giyinen bir esi olsun ister bence o yizden dedigim gibi kullanildigimi hissetmeye basladim.. erken bosalma soruni duzeldi bu ama bu duzelmedi, kocami seviyorum asigim ve yanimdayken bile hep ozluyorum kotu bir durumilaca yonlenmesine izin vermem merak etmeyin :) bi kabak cekirdegi kalmisti denemedigim hadi hayirlisi tesekkur ederim
Hmmm tabi denerim esim isterse cok tesekkur ederimAnlatimina bakilirsa bircok sey denedim diyorsun.sana tavsiyem acizane aktardan epimedumlu macun dene .umarim.ise yararyarar.