• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikmi kabusmu bilemedim..

yok öyle kızımı alır fln..
kimden kimi alıyo..
daha 22 yaşında bunları yaşadıysan oohoooo..
topla cesaretini alamaz çocuğu merak etme..

Yani seni daha da üzmek istemem ama evlenirken bunları göremedin mi ? Bu tarz bir adamla nasıl evlendin ? Bu kısımları sorgulamalısın önce. Ha oldu bi kere diyecek olursak, çocuğun için katlanacaksın. Başka yolu yok. Böyle biriyle evlenip kendi hayatını karartmışsın, çocuğunkini karartma bari. Babasının ona da hayrı yoksa, ailen sana sahip çıkacak, sende gerekli yasal işlemi yapacaksın.
evlenmeden önce boyle değildi tabiki ewlendikten sonra basladı bu sorunlar..kaldıki bunları sorgulamak için cok gec sonuçta geçmişe donemiyoruz belkide ben göremedim hataydı yani aileme gelince babam yok zaten annemde kendi halinde yasayn bi insan..

Boşanmaktan başka çaren yok.
Ne o düzelecek ne de sen unutacaksın.
haklısın...
Seni gercekten cok iyi anliyorum emin degilim ama ihanet dışında yaşadıklarına hiç yabancı degilim... cok zor gercekten esin seni seviyormu sence ..... en azindan bir pişmanlık veya birsey ?
sevdiğini söylüyo da tabiki inanmıyorum sevdiğine doğulu kendisi namus davası yapıyo kafasında

Çok rica ediyorum benim yerime eşinize sorar mısınız Allah esirgesin ama aynı kötü muamele ilerde kendi evladına yapılsa ne yaparmış
empati yapamıycak kadar boş kafalı konusarak girmiyo ki kafasına bişeyler her durumda kendisini haklı goruyo maleseff

mrb herkeze .. çok detaya giremiycem çünkü çok uzar konu ama şunu soyleyebilrm ki bi evlilkte yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım iihanet şiddet psikolojik baskılar kısıtlama defalarca evi terkettim eşimi evden kovdum konuşmayı da denedim tabiki ama olmadı..hiçbişey düzelmedi her defasında kızım için gri döndüm eğer ayrılsaydım esim çocuğu kesinlikle alırdı benide rahat bırakmazdı yani şehri terketmem gerekiyor kızımı bırakamadım çok zor günler yasadım henüz 22 yasındayım depresyona girdim baktığım her yerde dinlediğim şarkıda her yerde onun ihanetlerini goruyorum kabullenemiyorum intiharı düşündüm kendimi biyere kapatmak yada uzaklaşmak.. psikytriden destek aldım ilaçlar işe yaramıyo kafamdan atamıyorum yasadıklarımı kendimi değersiz hissediyorum onunla olduğum her gün gurursuz 2. kadın gibi..bu kamburla yaşamayı mı öğrenmeliyim ne yapmalıyım sizce?

herşeyden önce kendi ruh sağlığın için boşan..
yepyeni bi sayfa aç kendine..kızını da alamaz ona vermezler bu haliyle..

Boşanamam ve eşim rahat bırakmaz diyen birine hiç bir şey diyemiyorum.. Çünkü biz burdan, nasıl bırakmaz? Çocuğunu nasıl alır? Dava aç? Vs va diyeceğiz.. Ama biz ne dersek diyelim kanun sadece kağıtlarda geçerli , tüm dünyada bu böyle.. Hergün kaç kadın boşandığı kocası taagından öldürülüyor? Yada evladı kaçırılıyorda, sadece dava açıp beklemek zorunda bırakılıyor? Yapamam diyorsan .... Yapamıyosundur.. Allah yardımcınız olsun
duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim...bizzat sahit oldum devlet koruması altın da olup 18 yerinden bıçaklanan bi komşumuzu henuz 26 yasındaydı..yani kanunlara güvenemem bu konuda ki konu aile olunca polis bile uzlaştırma yönünde

evlenmeden önce boyle değildi tabiki ewlendikten sonra basladı bu sorunlar..kaldıki bunları sorgulamak için cok gec sonuçta geçmişe donemiyoruz belkide ben göremedim hataydı yani aileme gelince babam yok zaten annemde kendi halinde yasayn bi insan..

ayrılıp annenizin yanına gidin,
o kadın tek basına gecinmeyi biliyorsa sizin de bir is bulmanızla cok daha rahat yasarsınız...

onunla beraber kalmak istemiyorsanız da tek basınıza yasayın veya annenizin evinde gecici bir sure kalın,
ama kusura bakmayı esinizden bir halt olmaz,
cocugunuzu o ortamda yasamak zorunda bırakmayın...

Canım bu tarz evliliklerde kadınlar bi sürü hastalık buluyor.Depresyonla başlar panik atak,aşırı sinirlilik,depresiflik... Allah korusun daha kötü olmadan bitir bence zararın neresinden dönersen kardır.Hiç öyle değersizim diye düşünme o seni hakketmemiş.

bu cok zor bır durum sanırım senın kocan 3.sayfa haberlerınde kadınları yolda gözunu kırpmadan ölduren kocalardan oyle mı?? bence cocugunu al ve sıgınma evıne gıt ..darp oldugu anda sıddetı bahane et karakol dırek sııgınma evıne göturuyor o gun..kac ordan baska sehre hatta...

Allah kolaylıklar versin ama tek çözüm boşanmak, mahkeme var polis var, kimse çocuğunu senden alamaz hele de küçükse

duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim...bizzat sahit oldum devlet koruması altın da olup 18 yerinden bıçaklanan bi komşumuzu henuz 26 yasındaydı..yani kanunlara güvenemem bu konuda ki konu aile olunca polis bile uzlaştırma yönünde
gerçekten çok zor.. üstelik eşin yapabilecek potansiyelde biri...
benim annem ilk evliliğinde 7 yıl korkudan boşanamamış.. bana zarar verir, aileme zarar verir diye..
çok zor çookkk... çok iyi anlıyorum... ama böyle de gitmez ki..
çalışıyor musun ? lütfen bir işin olsun, kendi ayaklarının üstünde durmalısın..
ve onun ailesi nasıl insanlar.. hani konuyu açsan destek olurlar mı sana, napıyorsun oğlum kendine gel derler mi bu adama...
bu ortamda yetişen çocuğun psikolojisi de berbat olur.. seninki gibi...

Back
X