Asgari ücret diyelim milyonlarca insanin hayatini güllük gülistanlık yaşayabildigi gibi...ben aşkı işaretledim ama hayat standartlarını kaldıracak kadar paranızın olması gerek . çok aşırı miktarlar gereksiz ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asgari ücret diyelim milyonlarca insanin hayatini güllük gülistanlık yaşayabildigi gibi...ben aşkı işaretledim ama hayat standartlarını kaldıracak kadar paranızın olması gerek . çok aşırı miktarlar gereksiz ...
Asgari ücret diyelim milyonlarca insanin hayatini güllük gülistanlık yaşayabildigi gibi...
Bir kişi calisacak ev kira dediginiz gibi ucuzu 350 yakıtlı olsa daha çok ay sonu zor gelir.Misal bir akıllı telefon bile 500 den aşagı degil telefon bozulsa asgari ücretle ödedigin kira ve eve ayirdigin paranın nesiyle telefon alinir.Ama aşık oldugum kişi olmasa bile baska kisilerde de hayat sıtandartı böyle olacak yaşadıgım ortamlar geregi o konuda ailem iyi aileyle nereye kadar..Bundaki fark benim aileminde onaylayacagi işi durumu daha iyi biri olmasi olacak.Ya benim komşun tek maaşla kirada iki çocukla asgari ücretle geçiniyor ama bir de ona sormak lazım... durumlar çok önemli asgari ücret ama ev sizin mi mesela ? en ucuz ev kirası 350 tl oda sobalı... bunun elektriği suyu kirası yakıtı mutfağı var ... Sende çalışırsın vs olur mu olur ama en önemlisi
Nasip bu işler
Çalışkan ve sorumluluk sahibi olgun biri o konuda icim rahat.Ama ilerde maddi sıkıntıların keşke dedirtmesinden korkuyorumAşkta olacak parada bu iki seyden seçim yapılmaz ikisinide olmasi gerek ama burdaki paradan kastımiz ne o çok önemli esin çalışır düzenli para kazanır çocuklarına güzel bir hayat sunarsin ama fazlasinda gözün olmaz zaten önemli olan şeylerde bunlar cnm Aşksız evlilik olmaz dusunsene aşık olmadığın sevmedigin bi adamla aynı yatağa girdiğini parasizda olmaz yetecegi kadar para da olmalı sececegin es adayının tembel olmamasına dikkat et çalışsın evine para getirsin bu çok önemli
Bir kişi calisacak ev kira dediginiz gibi ucuzu 350 yakıtlı olsa daha çok ay sonu zor gelir.Misal bir akıllı telefon bile 500 den aşagı degil telefon bozulsa asgari ücretle ödedigin kira ve eve ayirdigin paranın nesiyle telefon alinir.Ama aşık oldugum kişi olmasa bile baska kisilerde de hayat sıtandartı böyle olacak yaşadıgım ortamlar geregi o konuda ailem iyi aileyle nereye kadar..Bundaki fark benim aileminde onaylayacagi işi durumu daha iyi biri olmasi olacak.