evlilikte ask sevgi cinsellik

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Evlilik hayat arkadaşlığı omur boyu beraberlik.Bunun sözünü veriyoruz kurallarimizi koyuyoruz ve evleniyoruz.Sonra ?
Forumu takip edenler sizce....

Peki evlenmek kurallar mı koymak ? Planlamak mı herşeyi?

Cinsellik haftanbir olsun iki olsun olmalı yada anormal demek sizce evliliğe sınır değil mi?

Bırakıp olurina sadece sevgiyi yasasak?

HHerkes içinden geleni yazssin fakat kimse kimseye laf sokmasına.lütfen

hayatta hiçbir şeyi sınırlayınca keyfi kalmıyorki. evlilikte monotonluğu bir nebze olsun öldürebilmek için en azından cinsellik spontane olmalı. bir kurala rutine bağlı olmamalı. tabi bence..

Bence her evliligin kendine ait kurallari olusur, bunlar vardir ve o evliligi özel yapan sey de budur.
Baskalarinin kurallariyla yarisa girmek yanlis olacaktir. Ciftler arasinda oluruna gidilmeli. Herkesin gönlü olmali, bencillik iliskilere hic yakismiyor.
Esim sen haksiz bile olsan ben yine senin yaninda olurum diyor mesela. Yanlisimda bile beni sevecek ve sadakatinden asla süphe etmeyecegim bir adam. Her zaman yaninda olmaktir marifet. Süphe kalmamasi. Emin olmaktir evlilik.
Dedigim gibi kendimce birseyler paylastim bunlar benim evliligimin baslica noktalari.

Evlilik hayat arkadaşlığı omur boyu beraberlik.Bunun sözünü veriyoruz kurallarimizi koyuyoruz ve evleniyoruz.Sonra ?
Forumu takip edenler sizce....

Peki evlenmek kurallar mı koymak ? Planlamak mı herşeyi?

Cinsellik haftanbir olsun iki olsun olmalı yada anormal demek sizce evliliğe sınır değil mi?

Bırakıp olurina sadece sevgiyi yasasak?

HHerkes içinden geleni yazssin fakat kimse kimseye laf sokmasına.lütfen
plansız tabıkıde olmaz, evlılık cıddı bır kurum, aynı evde hersey degısıyor ıster ıstemez..
ama kısılerı kısıtlamak anlamında kurallar ve planlar olmamalı.
cınsellıgın bır sayısı ve zamanı olmaz, ıkı tarafta ıstedıgı muddetce her an evın her kosesınde olabılır, ben yatak odasına bagımlı kalmaya karsıyım..
sevgı desen zaten o yoksa evlılık cekılmez, bır evde yasamak-bırbırıne anlayıs gostermek-kızsanda affetmek-cınsellıgı doruklarda yasamak hepsı sevgı varsa oluyor..

Sahsi gorusum kural koymak boguyo evliligi..yani cinsellokte filan haftada su kadar olsun ne demek :) tamamen icten gelmeli o an ne gerektiriyosa o olmali eger esler birbirini seviyosa anliyosa ve iki tarafta fedakarsa kurala gerek yok ama esin iyi niyetini kullaniyosa ornegin cok disari cikiyosa cok gec geliyosa cok ilgisizse o zaman kural konulabilir

tabiki sınırlama olmaz.herşeyi akışına bırakacaksınki hayattan zevk alasın yoksa hayat hiç çekilmez

Kural bence de saçma evlilikte . Herkes içinden geldiğince yaşamalı cinselliği ve içinden geldiğince istediği zaman göstermeli sevgisini .. Saygıyı hep sevgi zaten hep var :) istendiği zaman dile getirilip cinsellikte içten geldiiğinde yaşanmalı :)

Cinsellikte kural sacma gelmistir hep bazi arkadaslarimdan duyuyorum iste ctesi gecesidir haftada 2 falan.. anlamsiz bence. Cinsellik akisina birakilmali. Sabah uyanirsin ise bile gidecek olsan o an istediyseniz ikinzde olur yani. Randevu verir gibi su gun yapalim bugun disari cikariz falan planlamak heyecani kacirir ve sanki gorevmis gibi olur.

Onun disinda diger konularda kurallara cok karsi degilim ben.

X