- 3 Şubat 2009
- 10.222
- 18.128
- 823
- 45
Allah allah. Kaç tane yorum var, çoğu da heyecan kaybından bahsetmiş. Biz 8 yıldır beraberiz, 3 yıllıkta evliyiz, bendeki heyecan hala ilk tanıştığımız gündeki gibi tavan. Eşim mesela, nasıl diyeyim, konuşmasını sever, gezmesini sever, yeni birşeyler denemeyi, öğrenmeyi sever. Aynı şekilde ben de. Mesela işten gelince, onu kızımla kapıda karşılamak bile bazen tüm yorgunluğunu alır. Azıcık dinlenir, (gece 11de) hadi çıkalım, siz de bütün gün evdeydiniz sıkılmışsınızdır der, 2 saat gezeriz. O sıra işyerinde olanları anlatır, bizim ne yaptığımızı sorar, mesela yürürken koluna girerim, sal bi beni der, ben tabi tam kırılacakken, elini omzuma atar, böyle daha iyi der. Ya da elimi tutar, yolda seksek oynaya oynaya gideriz kimi zaman. Ne bileyim biz mi çocuk ruhluyuz? Ama çok memnunum. Bunu okuyanlar ne düşünür bilmem ama allah bozmasın. Cinsellikte tabii yer alır. Ama öyle gel - gör - git değil de, daha farklı. Mesela kimi zaman egzotik yağlarla masaj yapılır, kokular, tütsüler, loş ışık, hatta meyve tabağı. Ve kıyafet tabii. Utanarak söylüyorum: Öyle kısa da olmaz, çoğu zaman 2 saati bulur, kimi zaman geçer![]()
Abla şaka yapiosunnn iki saat mi =)