Evlilikte cinsel nicelikte sıkıntı!!!

allahım yarabbim hemen yapıştırıyorlar başka kadını hiç acımadan.

bence eşin yoruluyordur, eve geldiğinde enerjisi tükeniyordur. bol enerjili şeylerle besle.

Şimdi gene ooo bilmem kaç yıllık evliyiz hala şöyleyiz böyleyiz diyenler olmadan sadece fikrimi söylediğimi belirteyim de :)))

Arnavuta birşeyler daha yermisin diye sormuşlar, o kadar doydum ki pırasa olsa yemem demiş. (rivayete göre Arnavutlar pırasayı çok severmiş)

Eşimle ilk tanıştığımızda birgün bile birlikte olmasak sinirlenirdim / sinirlenirdik. Şimdi ise hiç umurumda değil 40 yıl olmasa aklıma gelmez.

Tutkuyla, ilk tanımayla yeni birşeyler keşfetmeyle olunan birliktelik sayısıyla, sevgiyle olan birliktelik sayısında bana göre ciddi fark var. Eşim bazen senin bünyene zarar diye dalga geçsede benim açımdan durum bu.

Belki eşinde benim gibidir.

nekadarlık evlısınız ? bunu soruyorum cunku degısımler yasanıyor cok fazla. sızın yasadıklarınızı ben de yasadım hatta daha fenasını. belkı de ıkı uc yıl boyleydık sonradan esım de cok buyuk degısımler oldu, ama sız artık eskı sız olmuyorsunuz adanul arkadasın dedıgı gıbı bırı oldum 40 yıl olmasa aramayan bırıyım artık, cunku cok yıprandım arzum sevgım azaldı resmen. sızın yasadıgınız reddedılme falan hepsını yasadım esımın psıkolojık sebeplerı vardı kendı farkında degıldı benım sundugum cozumlerı de kabul etmedı nezamankı ben bedenen ve ruhen uzaklastım esım ozaman bıryerde hata oldugunu anladı belkı ya da yetısme tarzından dolayı sureklı bastırmak zorunda kaldıgı durtulerını, zamanla yenıden kesfettı bılmıyorum. kendınızı gerı cekın bılmıyorum ben bılınclı yapmadım ama bız de ıse yaradı. ha benım ıcın su an cok onemlı degıl, ama enazından gecmıs gunlerı arayıp uzuluyor ve benı nekadar yıpratmıs oldugunu goruyor. ben cok karsılıksız kalmıstım sımdı o da aynı seyı yasıyor. ustelık bızım nıtelıkte de sayıda da sorun vardı buna ragmen nıtelıgı onemsemeden kafayı takmadan ona karsı ısteklı olmama ragmen reddedılmek cok kotuydu sonra sonra ınsan sunu dıyor sayı az nıtelık az. eeeee sımdı o adam ıstese bıle, nıtelıgı halen yeterlı olmayan bırsey ıcın nıye ugrasayım dıyorsun.

benım durumuma gelmezsınız umarım cunku bu sekılde de yıpratıcı bırsey.

haaaaa bır de erkeklerın bu calısmayı bahane etmelerı moda oldu, tıpkı ısteksız erkeklerın moda olması gıbı. esımle aynı ısı yapıyoruz hatta aynı fırmada. tum calısma sıstemımız ısımız tamamen aynı. ben de cumartesı dahıl calısıorum ama ben eve gıdınce yemek yapmaya da konusmaya da kendısı ıle ılgılenmeye kendıme vakıt ayırmaya herseye az cok enerjım olurken onun enerjısı olmuyor mesela. erkekler calısmayı da bahane edıyor resmen. evdekı kadınlar aksama kadar temızlık yapıyor ozaman onlar da bunu bahane etsın yorulmuyorlar mı allah askına. hem de nasıl.

bence bu durtuler ıle alakalı. bazı erkeklerın durtulerı gercekten cok azz.

Aslinda bunun cevabini verebilecek en dogru kisi esin. Ama ben yine de boyle bir durumu strese bagliyorum.
Ya da bir uzmana danisabilirsin. Sebebini bilirsen belki bir cozum de bulabilirsin.

Sevgilik, nişanlılık günleri hep en güzel en özel zamanlar olarak kalıyor.
Evlendikten sonra her iki tarafta da isteksizlik olabiliyo,
Bunun en baş sebebi o dönemler görüşmeler sınırlı sürede, vakit az her gün de görüşemeynler olabiliyor bu da özlemi, beraberinde de tutkuyu hevesi isteği tetikliyor.
Evlenip de birliktelik zamanları artınca da rahatlık oluyor, bir de geçim, yeni hayata adaptasyon, iş yükü gerginlik, psikolojik bir çok sorun sayılabilir,
Bir arkadaşım evlenmeden önce çok istekliydi sevgilik olsun nişanlılık dönemi olsun nasıl istiyorlar birbirlerini, gel zaman git zaman evlendiler üç beş aya kızın bütün heves kaçtı sanki, çok nadir bir hafta regl dönemi arası ya da küs olup da tekrar barışma aşaması eski haline gelebiliyor, sonrası yine aynı eşinin istemesi ile oluyor, bir de devreye çocuk isteği girince geçen 2 yıl, umutsuzluk, stres, korku kızı hepten stres sardı. haliyle sanki eşiyle mecburiyete dönüştü birliktelikleri,
Ben şuna inanıyorum, bir erkeğin veya bayanın isteksizliğinde mutlaka bir sebep vardır.
Eşlerden birinin içinde yaşadığı dışa vuramadığı kafaya taktığı sorguladığı bir şey,
Allah yardımcınız olsun arkadaşım umarım bu stresten kurtulursun...

daha evlenmedim cinselliği pek bilmiyorum ama durumuna üzüldüm allah yardımcın olsun söylediklerindede gülünecek bişi görmedim bir kadının istekli olması çok hoş çünkü kadınlar soğuktur bir görev gibi girerler kocalarının koynuna senin bazı şeyleri istemen normal geldi bana nişanlımla konuşuyoruz bu konuları çünkü evlenmemize çok az bir zaman kaldı o da bende istekliyiz o hatta artık evlenicez kurtuluşun yok diyor bana sizdede tam tersi durum var allaha dua et kendini normal görüyor çünkü eşin peki haftada birde olsa ilişkiniz nasıl oluyor ne bileyim ozamanda soğuk mu davranıyor sana yoksa istekli mi oluyor inş durumunuz düzelir mutlu olursun

ben hepinizden çok sorunluyum sanırım :)))...3 ay sonra 5 sene dolacak evliliğimizde 6. seneye dönecek ve bizim ilişkimiz hep böyleydi.biz sevişmeyi bilmediğimiz için olmuyo heralde.birbirimizin ilgisini çekmeyi bilmiyoruz:S

koca ne işe yarar? diye düşünmen yanlış bence.. koca sadece sevişmek için yok hayatımızda, bence asıl görevi yoldaşlık.. biz de siz gibiyiz, eşim peşimde koşar her an müsaittir. her zaman ister ama benim canım istemiyor maalesef.. fizyolojik sorunum var tabi o yüzden soğudum cinsellikten fakat, yine de cinselliğe düşkün bir bayan değilim.. ama eşim beni onu bu kadar zaman zaman bozmama rağmen, böyle düşünmüyor.. biz yoldaşız herşeyden önce, evimizi hayatımızı geleceğimizi paylaşıyoruz.. birlikte bir yolda yürümeye çalışıyoruz, hayata karşı savaş veriyoruz. evlilik bence böyle bişey. ha işin cinsel boyutuna gelince, dedim ya bende de o soğukluk var.tek çaren eşinle oturup kafasına gireceksin, başka türlü geceliklerle falan olcak iş değil bence..

sekiz yıllık evliyiz.sorun 1-2 yıllık.
uyku ve internette okey oynamayı tercih ediyor.
onu bu haliyle çok vasıfsız buluyorum
hafta içi yaklaşmıyor ben de ondan talep etmiyorum etsem malum(
sonra cumartesi gayet istekli yaklaşıyor ve hem onun açısından hem de benim açımdan başarılı.
sonra diğer cumartesiye kadar yok
bu normal mi ?haftada bir?gerçekten ben mi azgınım hafta arasında istemem garip mi ? bir bitkisel çözümüm olabilir mi?
evet bunu gerçekten üçüncü kişilerden duymak istiyorum.

Hakkaten yani...
Komik bir cümle olmuş :)
Koca başka ne işe yarar ki, dimi ama... :)
Konu sahibi; cinselliği öncelikli amaç olarak görmese, belki bu durum düzelir, ha ne dersiniz?

şöyle söyleyeyim, cumartesinin ertesi tatil olduğu için cazip geliyor olabilir.. çünkü hafta içi her sabah iş var.. belki zor geliyordur geç saate kdr kalmak ne bileyim, duş muş falan işte.. biraz erken başlayın sırnaşmaya :) est. kimse azgın demez size de bu fazla istek meselesi..bir de merak ettim çocuğunuz var mı?

Hakkaten yani...
Komik bir cümle olmuş :)
Koca başka ne işe yarar ki, dimi ama... :)
Konu sahibi; cinselliği öncelikli amaç olarak görmese, belki bu durum düzelir, ha ne dersiniz?

Öncelikle bu durumu kabul etmeli..
Can sıkıntısından bu kadar istekli olabilir..
Baksana eşi bütün hafta internet ve okeyle zaman geçirdiği için, fiziksel olarak uyuşuyor yada yoruluyor diyeyim..
Ama vallah haftada bir kerecik yeter.
Halinden sükretmeli tabi, çünkü hafrada bir kez bile yapmayanlar var..

Konu sahibi biraz istekli.
Ama erkekler zadece sevişmek icin var değil.
Benimki mesela evi temizler, yemek yapar, kahfemi yapar, derdimi dinler
Ondan sonra, kokusu bile yetiyor bana

fazla üsteleme bence eşin hiç yanaşmasa ayda yılda bir olsa haklısın derim ama hafada bir çok da anormal değil.demek ki bütün erkekler cinselliğe çok düşkün değiller.hepsi hergün isteyecek diye bir kural yok.bitkisel çözüm yolu var mı bilmiyorum ama çok da kafana takma eşini kendi haline bırak derim
bu arada sorduğun için cevap vereyim haftada bir normal mi demişsin bana göre normal bizde de fazla istekli olmayan benim ama kocam genelde o kadar beklemez bir rahatsızlığı yorgunluğu falan yoksa bir hafta ara vermez ama her erkek aynı değildir tabii

bana da yeter ne deyim çok yoruluyorum yani hayat yoruyor demek istedim

Kesinlikle katılıyorum :)
Sonra erkekler; kadını cinsel meta olarak görünce kızıyoruz :)
Yalnız seninki gibi her eve lazım; baksana yemek yapıyor, evi bile temizliyormuş :)

Kesinlikle katılıyorum :)
Sonra erkekler; kadını cinsel meta olarak görünce kızıyoruz :)
Yalnız seninki gibi her eve lazım; baksana yemek yapıyor, evi bile temizliyormuş :)
Darisi hepinizin başına
Düşündümde aslında, konu sahibi aslında ayda 3 kes yapıyor:26:
Ayda bir kere adet olsa, bir hafta kadar sürse:44:

3 kesde az gibi ya

Yani utanarak söylüyorum, benim için 3, 4 norma
Çünkü nerdeyse 6 gün çalisiyorum, gün sonunda vücut ve beyin tam iflas ediyor
Bu yüzden enerjisini hala tüketmeyen birisi için bu yetersiz kala bilir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…