- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Eşime göre cinsellik çok da gerekli değil.Haftada 1 oooooo ona yetiyor.ama sorun şu ki bana yetmiyor.Çok yoğun çalışmıyoruz normal memuruz işte.Eşim açık seçik bir kadın gördüğünde hiç etkilenmiyor ya da ben onun için özel bişeyler giysem hayır yine olmuyor.Sakın doktora gidin,bitkisel yöntem falan demeyin çünkü konuştum ve benim bir sorunum yok sen azmansın diyor(haftada 1 i yeterli buluyor yaş 32) .Esasen nitelikte bir sorun yok ama adam istemiyor ,zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diiyor.Anlaşılıyor ki ona göre seks hiç de elzem değil.ben de ise hep bir beklenti oluyor belki diye sonra birikiyorum bir gerginlik oluyor.Tuhaf ama bence önemli şu günlerde koca ne işe yarar ki diye düşünmeye başladım.bir kaç kere seksi iç çamaşırları giydim beni redetti.nasıl ağladım bilemezsiniz öyle gruurum incindi ki Biraz gülün ama şu an çok gerginim koçiş horul horul !!!
biz bayanlar reddetsek sözlerinden kurtulamayız ama beyefendiler isteyince oh mis gibi kafalarına göre ilişki istemiyorlarbizde çocuk için uğraşıyoruz hatta ben tek başıma uğraşıyorum dersem daha iyi olur adamda tık yok doktor şu zaman ilişki dese adam kitleniyor sonrada çocuk diye deliriyor ölür müsün?öldürür müsün?
benim eşimde herzaman bana der sen daha düşkünsün diye adam yaklaşmasam tık yok tamam çok yoğun çalışıyor benim eşim bazen 18 saati geçiyor hak veriyorum ama insan izin gününde de mi eşine yaklaşmazboşver canım ya takma kafana bende takmıyorum artık çocukta rabbim ne zaman kısmet ederse ozaman olur diyorum beyefndinin canı ne zaman ister bundan sonra böyleeeeeeee
bi$ey sorabilirmiyim ?
nitelik, nicelik , bunlar ne demek ?
Af edersin ama çok güldürdün ha:)
Koca ne işe yarar?
Çocuk yapmak icin
Şaka bir yana, bir kere normal gibi geliyor bana
Ama seni red etmesi hangi şekilde yaptığına bağlı sanirim
Belki yoruluyordur ve bu isteksizligin sebebi budur, olamazmi?
Biraz spor yapsın, Enerji gelir
sekiz yıllık evliyiz.sorun 1-2 yıllık.
uyku ve internette okey oynamayı tercih ediyor.
onu bu haliyle çok vasıfsız buluyorum
hafta içi yaklaşmıyor ben de ondan talep etmiyorum etsem malum(
sonra cumartesi gayet istekli yaklaşıyor ve hem onun açısından hem de benim açımdan başarılı.
sonra diğer cumartesiye kadar yok
bu normal mi ?haftada bir?gerçekten ben mi azgınım hafta arasında istemem garip mi ? bir bitkisel çözümüm olabilir mi?
evet bunu gerçekten üçüncü kişilerden duymak istiyorum.
Hakkaten yani...
Komik bir cümle olmuş :)
Koca başka ne işe yarar ki, dimi ama... :)
Konu sahibi; cinselliği öncelikli amaç olarak görmese, belki bu durum düzelir, ha ne dersiniz?
bu konuda redd edılmek gerçekten sınır bozucu ama eşinizin hayatında başka bırı olmdığına emınsenız fazlada üstelemeyın demekki kapasıtesı bu :26::26:
Eşime göre cinsellik çok da gerekli değil.Haftada 1 oooooo ona yetiyor.ama sorun şu ki bana yetmiyor.Çok yoğun çalışmıyoruz normal memuruz işte.Eşim açık seçik bir kadın gördüğünde hiç etkilenmiyor ya da ben onun için özel bişeyler giysem hayır yine olmuyor.Sakın doktora gidin,bitkisel yöntem falan demeyin çünkü konuştum ve benim bir sorunum yok sen azmansın diyor(haftada 1 i yeterli buluyor yaş 32) .Esasen nitelikte bir sorun yok ama adam istemiyor ,zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diiyor.Anlaşılıyor ki ona göre seks hiç de elzem değil.ben de ise hep bir beklenti oluyor belki diye sonra birikiyorum bir gerginlik oluyor.Tuhaf ama bence önemli şu günlerde koca ne işe yarar ki diye düşünmeye başladım.bir kaç kere seksi iç çamaşırları giydim beni redetti.nasıl ağladım bilemezsiniz öyle gruurum incindi ki Biraz gülün ama şu an çok gerginim koçiş horul horul !!!
Öncelikle bu durumu kabul etmeli..
Can sıkıntısından bu kadar istekli olabilir..
Baksana eşi bütün hafta internet ve okeyle zaman geçirdiği için, fiziksel olarak uyuşuyor yada yoruluyor diyeyim..
Ama vallah haftada bir kerecik yeter.
Halinden sükretmeli tabi, çünkü hafrada bir kez bile yapmayanlar var..
Konu sahibi biraz istekli.
Ama erkekler zadece sevişmek icin var değil.
Benimki mesela evi temizler, yemek yapar, kahfemi yapar, derdimi dinler
Ondan sonra, kokusu bile yetiyor bana
Darisi hepinizin başınaKesinlikle katılıyorum :)
Sonra erkekler; kadını cinsel meta olarak görünce kızıyoruz :)
Yalnız seninki gibi her eve lazım; baksana yemek yapıyor, evi bile temizliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?