Evlilikte cinsel nicelikte sıkıntı!!!

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
14
156
Diğer
Eşime göre cinsellik çok da gerekli değil.Haftada 1 oooooo ona yetiyor.ama sorun şu ki bana yetmiyor.Çok yoğun çalışmıyoruz normal memuruz işte.Eşim açık seçik bir kadın gördüğünde hiç etkilenmiyor ya da ben onun için özel bişeyler giysem hayır yine olmuyor.Sakın doktora gidin,bitkisel yöntem falan demeyin çünkü konuştum ve benim bir sorunum yok sen azmansın diyor(haftada 1 i yeterli buluyor yaş 32) .Esasen nitelikte bir sorun yok ama adam istemiyor ,zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diiyor.Anlaşılıyor ki ona göre seks hiç de elzem değil.ben de ise hep bir beklenti oluyor belki diye sonra birikiyorum bir gerginlik oluyor.Tuhaf ama bence önemli şu günlerde koca ne işe yarar ki diye düşünmeye başladım.bir kaç kere seksi iç çamaşırları giydim beni redetti.nasıl ağladım bilemezsiniz öyle gruurum incindi ki Biraz gülün ama şu an çok gerginim koçiş horul horul !!!

zengin parasi fakir karisi lafi çok komikmi$ :))
sizden ba$kisnin olmmadigindan eminseniz ki olsa haftada 1 ide bulamazdin bence
yapisi boyle herhalde deyip kabullenmekden ba$ka bi$ey yok
yada otur dua det i$leri bozulsun fakirle$elim diye :)

beni güldürdünüz Allah korusun .ihanet mümkün değil yok hiç bir yere gitmiyor okul çıkışı doğru eve dakka şaşmaz telefon ortada yok yani.

çok kötü bir durumdur reddedilmek eminim,benim eşimde evlendiğimizden beri 1 haftadan önce istemiyo bu bazen 10 günü buluyo ilk zamanlar sorun ediyodum ama şimdi etmiyorum çünkü işi zor, banada ilgi gösteriyo oh başka ne isterim:1:

32 yasında bir adamın boyle dusunmesi sasırtıcı birde erkeklere derler daha istekli olur diye forumda acılan konularda artık oyle cogaldıki esim isteksiz durumları noluyor bu erkeklere :1: şaka bir yana acaba cinsel acıdan problemlerimi var yasınız cok olsa dicem haklı hormonlarda ona gore calısıyor genclik gibi degil ama daha cok genc sanki bunu zorunluluk gibi goruyor haftada bir kere yeter tamamda isteksizsin demekki haftada bir kereyle sınırlandırıyorsun valla işin zor yemege katılabilcek istek arttırıcı birseyler bulsan bir denesen acaba problemi bu yondemi

Eşime göre cinsellik çok da gerekli değil.Haftada 1 oooooo ona yetiyor.ama sorun şu ki bana yetmiyor.Çok yoğun çalışmıyoruz normal memuruz işte.Eşim açık seçik bir kadın gördüğünde hiç etkilenmiyor ya da ben onun için özel bişeyler giysem hayır yine olmuyor.Sakın doktora gidin,bitkisel yöntem falan demeyin çünkü konuştum ve benim bir sorunum yok sen azmansın diyor(haftada 1 i yeterli buluyor yaş 32) .Esasen nitelikte bir sorun yok ama adam istemiyor ,zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diiyor.Anlaşılıyor ki ona göre seks hiç de elzem değil.ben de ise hep bir beklenti oluyor belki diye sonra birikiyorum bir gerginlik oluyor.Tuhaf ama bence önemli şu günlerde koca ne işe yarar ki diye düşünmeye başladım.bir kaç kere seksi iç çamaşırları giydim beni redetti.nasıl ağladım bilemezsiniz öyle gruurum incindi ki Biraz gülün ama şu an çok gerginim koçiş horul horul !!!

Af edersin ama çok güldürdün ha:)
Koca ne işe yarar?
Çocuk yapmak icin:8:

Şaka bir yana, bir kere normal gibi geliyor bana:55:
Ama seni red etmesi hangi şekilde yaptığına bağlı sanirim:27:
Belki yoruluyordur ve bu isteksizligin sebebi budur, olamazmi?
Biraz spor yapsın, Enerji gelir:ssz:

bu konuda redd edılmek gerçekten sınır bozucu ama eşinizin hayatında başka bırı olmdığına emınsenız fazlada üstelemeyın demekki kapasıtesı bu :26::26:

biz bayanlar reddetsek sözlerinden kurtulamayız ama beyefendiler isteyince oh mis gibi kafalarına göre ilişki istemiyorlar:47:bizde çocuk için uğraşıyoruz hatta ben tek başıma uğraşıyorum dersem daha iyi olur adamda tık yok doktor şu zaman ilişki dese adam kitleniyor sonrada çocuk diye deliriyor ölür müsün?öldürür müsün?
benim eşimde herzaman bana der sen daha düşkünsün diye adam yaklaşmasam tık yok tamam çok yoğun çalışıyor benim eşim bazen 18 saati geçiyor hak veriyorum ama insan izin gününde de mi eşine yaklaşmaz:22:boşver canım ya takma kafana bende takmıyorum artık çocukta rabbim ne zaman kısmet ederse ozaman olur diyorum beyefndinin canı ne zaman ister bundan sonra böyleeeeeeee:32:

İstek artırıcı mı?güzel ama bilmiyorum hiç öyle bişey üstelik sürekli de kullanamazsın ki!
bu arada benim yaşım 32 onunki 35.5
Birkaç kere retedildim acısı geçti ama çaktırmadan dokunmak da hiç etkilemiyor.
Bu arada gayet fitim ne yüz ne vucut üstelik beğeniyor da
Evet yola gidiyor üstelik arabayı bu sürüyor ama yaş pasraları götürdü tık yok!!!
Yani aldatma diye bişey yok biri karşısında soyunsa yav git işine der
Pofuduk naz Rabbim inşallah sana hayırlı bir evlat tez zamanda verir.
Bu durumu ona sözel olarak da söyledim hiç takmadı.bananeci ama farkında değil ben onun karısıyım

İstek artırıcı mı?güzel ama bilmiyorum hiç öyle bişey üstelik sürekli de kullanamazsın ki!
bu arada benim yaşım 32 onunki 35.5
Birkaç kere retedildim acısı geçti ama çaktırmadan dokunmak da hiç etkilemiyor.
Bu arada gayet fitim ne yüz ne vucut üstelik beğeniyor da
Evet yola gidiyor üstelik arabayı bu sürüyor ama yaş pasraları götürdü tık yok!!!
Yani aldatma diye bişey yok biri karşısında soyunsa yav git işine der
Pofuduk naz Rabbim inşallah sana hayırlı bir evlat tez zamanda verir.
Bu durumu ona sözel olarak da söyledim hiç takmadı.bananeci ama farkında değil ben onun karısıyım

teşekkür ederim canım rabbim bütün isteyenlere versin inşallah....
canım bitkisel istek arttırıcılar var....yada hangi meyvede,sebzede vs istek arttırıcı özellikte olanları çaktırmadan yedirsen olmaz mı?keçi boynuzu pekmezi filan içirsen gerçekten faydası oluyor mesela benim eşimin kilo takıntısı vardır kilo verdiriyormuş dedim hoppp hemen atladı ayrıca cinsel konuda da işe yaradığını kendisi söyledi sende direk söylemeden yedirmeye çalışsan olmaz mı?

haftada 1 mi :)))))))))))))))))))))))))))))))....biz bazen yeri geliyo 1 ay birlite olmuyoruz.ben 28 eşimse 29 yaşında.ben çok takıntı yapıyorum ve olur olmaz şeylerden tartışma çıkarıyorum.insanlar neden evlenirlerki???? eşler birbirine ilgi göstermezlerse,özel şeyler yaşamadıktan sonra 1 ev tutarsın,bide ev arkadaşı...ha öyle ha böyle.ne farkı varki:))))))))))))))))))arkadaş arkadaş yatıp uyuduktan sonra:D

Erkeklerin mutlaka işe yaramaz bir tarafları var.
Ya beyinleri Ya bedenleri Ya ruhları.
İdare ediver gitsin
.

Haftada bir belki normal karşılanabilir,
ancak eşinizin buna haftada bir olarak koşullu şartlanma uygulaması çok garip...

Cinsellik dogal gelişen bir süreçtir.
Ne zaman olacagı belli olmaz ki.
Planlı programlı olmaz yani bence :)

Kimi zaman haftada 1, kimi zaman haftada 2-3 olur...
Hatta kimi zaman da 10 günü bulur...

Eşlerin birbirini reddetmesine de hiç bir zaman akıl sır erdiremedim, erdiremeyecegim de...

Son düzenleme:
sevimli arkadaş gerçekten o yaşta hiç hiç normal değil durumun .gülenler de olcak ama sevişince insan stresini atıyor neden eşsiz olan insanlar daha gergin farkında olmasalarda rahatlayamadıkları için.bence siz bir doktora gidin bizim bu sıkıntı 1-2 yıllık.çocuk yapmadan da bir çözüm bul koca ne işe yarar ki!!!

Haftada bir belki normal karşılanabilir,
ancak eşinizin buna haftada bir olarak koşullu şartlanma uygulaması çok garip...

Cinsellik dogal gelişen bir süreçtir.
Ne zaman olacagı belli olmaz ki.
Planlı programlı olmaz yani bence :)

Kimi zaman hafta 1, kimi zaman haftada 2-3 olur...
Hatta kimi zaman da 10 günü bulur...

Eşlerin birbirini reddetmesine de hiç bir zaman akıl sır erdiremedim, erdiremeyecegim de...

hafta içi çalışıyoruz ya cumartesi gibi düşünüyor sanırım pazar için de zaten dün yapmıştık gibi.
kadın gibi çalışıyor beyni önce beyninde başlıyor olay diğer erkeklerden farklı tahrik sonrası değil asla

Ben nişanlıyım ve haftada 1-2-3 gibi kural koyanları görünce şaşırıyorum açıkcası.
Evlenmeden önce nasıldı eşiniz merak ediyorum?
O zamanda öpmektir falan ne bileyim temas olarak hiç yaklaşmaz mıydı?

Ben nişanlıyım ve haftada 1-2-3 gibi kural koyanları görünce şaşırıyorum açıkcası.
Evlenmeden önce nasıldı eşiniz merak ediyorum?
O zamanda öpmektir falan ne bileyim temas olarak hiç yaklaşmaz mıydı?
ooooooooo 3-5 saat öpüştüğümüz olurdu.gayet iyiydi yani evliliğimzin son dönemlerine kadar hiç bir sıkıntı olmamıştı onu da şurdan çıkarıyorum giriyim de bir banyo yapayım demezdim zaten saçlarımın yağlanmasına fırsat olmazdı.
Merak edenler için sevgi de ve ya evlilik hayatımızda bi sıkıntı yok

ooooooooo 3-5 saat öpüştüğümüz olurdu.gayet iyiydi yani evliliğimzin son dönemlerine kadar hiç bir sıkıntı olmamıştı onu da şurdan çıkarıyorum giriyim de bir banyo yapayım demezdim zaten saçlarımın yağlanmasına fırsat olmazdı.
Merak edenler için sevgi de ve ya evlilik hayatımızda bi sıkıntı yok

Önceden böyle olan bir adamın sonradan bu kadar önemsememesi gerçekten garip geldi.
Ama neden olabilir bilmiyorum tabi :26:

Back
X