evlilikte cinsellik

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
arkadaşlar merhaba,
ne kadar yıllık evlisiniz ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz eşinizle?eşinizin size karşı isteğinde azalma oldu mu evlenince?

tabi ki orası öyle ama merak ediyorum ben yine de...sanki daha sık birlikte olanlar daha tutkulu daha arzulu gibi geliyor hep bilemiyorum bu yüzden ortalama sayıya takıyorum sanırım

Bence bunun bir standardı olamaz insanız sonuçta :)

Standartı olmaması zaten ortalaması olmadığını gösterir. :spor:
nasıl yok yaa?herşeyin bir ortalaması vardır:)bir hafta her gün olabilir bir hafta hiç olmayabilir ama sonuçta bir ortalama olur yani:)yaklaşık ister haftalık ister aylık ister yıllık söylenebilir.hı çok değişiyor diyorsan genele vurmak daha doğru olur o zaman:)

nasıl yok yaa?herşeyin bir ortalaması vardır:)bir hafta her gün olabilir bir hafta hiç olmayabilir ama sonuçta bir ortalama olur yani:)yaklaşık ister haftalık ister aylık ister yıllık söylenebilir.hı çok değişiyor diyorsan genele vurmak daha doğru olur o zaman:)
Geçen hafta kaç defa seviştiğimizi nasıl hatırlayayım ayol?
Aklımda on bin tane iş var,sevişme çetelesi mi tutacam bir de?

Çok şükür cinsellik konusunda bir sıkıntımız olmadı eşim herzaman isteklidir, lakin hamile kaldığımdan beridir bende bir isteksizlik söz konusu, haftada 3 kereye düştü o da eşimi kırmak ve reddetmek istemediğimden.

Canim uzmanlar haftada 3 kezin saglikli oldugunu söylüyorlar gencler icin. Haftada 2 nin altina düsmezseniz iyi olur esinle tutkunun devami icin. Ama nasıl ki karilarini begenmeyince erkekler kadinlardan soğuyorsa cinsellik istemiyorsa kadinlar da kocalarını begenmezse soguyorlar. Eger esinle cinsellik istemiyorsan onu begenip begenmedigini sorgula ve belki de onu begenecegin bir sekile getirmeye calis.

Back
X