- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi kucukelma30
Gunde 5 kez anca yetiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben eşimin beni daha çok arzulamasını istiyorum.bana karşı ilgili bir eşim var beni sevdiğini biliyorum ama arzulanmak farklı birşey.bunun azalmasını istemiyorum ama azalıyor azaldıCanim uzmanlar haftada 3 kezin saglikli oldugunu söylüyorlar gencler icin. Haftada 2 nin altina düsmezseniz iyi olur esinle tutkunun devami icin. Ama nasıl ki karilarini begenmeyince erkekler kadinlardan soğuyorsa cinsellik istemiyorsa kadinlar da kocalarını begenmezse soguyorlar. Eger esinle cinsellik istemiyorsan onu begenip begenmedigini sorgula ve belki de onu begenecegin bir sekile getirmeye calis.
yani her akşam eve düzenli giden insanlarız.aşırı yoğun işlerimiz yok.bebek bekliyoruz ama sebep bu değil..1,5 yıllık evliyiz.evet şartlamamak istiyorum bende kendimi ama sorguluyorum bu durumu ister istemez.eşime de dert yandım zaman zaman.ama saçma sapan bir duruma da düşürmek istemiyorum kendimi.bende cinsellik diye ölmüyorum ama cinselliğin evlilikte çok önemli olduğunu düşünüyorum eşim tarafından daha çok arzulanmak istiyorumSosyal hayatiniz,is hayatiniz nasil bilemiyoruz.Herkesin iliski sayisi degisir buna gore.
Ama sanki gorev gibi haftada 4kez seviscez diyip kendinizi sartlamayin.Sonucta kendiliginden gelisiyor bazi seyler.
yani her akşam eve düzenli giden insanlarız.aşırı yoğun işlerimiz yok.bebek bekliyoruz ama sebep bu değil..1,5 yıllık evliyiz.evet şartlamamak istiyorum bende kendimi ama sorguluyorum bu durumu ister istemez.eşime de dert yandım zaman zaman.ama saçma sapan bir duruma da düşürmek istemiyorum kendimi.bende cinsellik diye ölmüyorum ama cinselliğin evlilikte çok önemli olduğunu düşünüyorum eşim tarafından daha çok arzulanmak istiyorum
bu arada güzel biriyimdir genelde beğenilirim yani belki merak eden olur diye belirtmek istedim.kendime de bakarım aşırı süslü olmadım hiç ama fena değilimdir işte...
evet 6 aylık hamileyimBebek bekliyoruz derken,hamile misiniz?
ifşa etmek mi cevaplamak?tabi ki isteyen cevaplıyor zaten...İyi de herkesin tutkusu, sevgisi, ilişkisi, dinamiği, yaşı vs farklıdır. İnsanlar size haftada 1 kere dese ne olur demese ne olur? Kimse de kalkıp özelini böyle ifşa etmez.
Size eğer az geliyorsa daha çok olması için uğraşın bir şekilde.
Canım ben daha 2 yıllık evliyim normal değil mi? İlerleyen yıllarda ne olur bilemiyorum :)maşallah diyorum azalmış hali 3 mü![]()
bende 1,5 yıllık evliyim ama bu durumu sorgluyorumCanım ben daha 2 yıllık evliyim normal değil mi? İlerleyen yıllarda ne olur bilemiyorum :)
Kaç yaşındasınız eşimle ben 29 yaşındayız. Eşim çok istekli bi insan ben onun kadar değilim. Ama onu üzmek hiç istemem bu konuda.bende 1,5 yıllık evliyim ama bu durumu sorgluyorumbilmiyorum yaşla filan ilgisi var mıdır?
inşallah Allah size de nasip eder canım en kısa zamanda çok tatlı cevabın:)valla biz çocuk düşündüğümüzden beri 1 var 1 yok yapıyoruz ama adam illahlah etti yani ,
bir hamıle kalsaydım hayırlısıyla 1 ay elini sürmeyecek herhalde
gerisini sen hesapla artık
ben 30 eşim 38 yaşındaKaç yaşındasınız eşimle ben 29 yaşındayız. Eşim çok istekli bi insan ben onun kadar değilim. Ama onu üzmek hiç istemem bu konuda.
Tabiki boyle sorunca cvbim 1 olurKimi haftanın 4 günü yapar 10 dakka sürer biter .
Kimi hafta da bir ilişkiye girer aşırı Tutku vardır en az 1 saati geçer ve inanılmaz bir haz duyulur .
Sen seç hangisi hafta da 4 gün mü? 1 gün mü?![]()