Evlilikte cinsellik

devrimhilal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
2
2
1
Merhaba arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim ve 1 oğlum var eşimle ayda 1 kez cinsel ilişkiye giriyoruz sizce normal mi eklendiğinde beri bu böyle bana biraz tuaf geliyor çünkü arkadaşlardan duyduğum kadariyla genelde ciftler haftada 2 3 kez birlikte oluyorlar mis ben bizim ilişkimiz bir sorun olduğunu düşünüyorum ne diyorsunuz

Herkesin normali farklıdır. Sizin böyle ve demekki şu zamana kadar da sorun olmamış ki takmamışsınız. Başkasının öyle olmayabilir.
İlişkinizi başkalarının ilişki sıklığına göre belirleyecek değilsiniz herhalde?
Eşinizle bu konuyu konuşmanız daha mantıklı.

8 yildir yenimi böyle dusunuyorsunuz?Bunu sorgulamak icin baya fazla zaman gecmemismi?
Evet 1 ay cok uzun bir sure ara vermek icin ama siz boyle mutlu iseniz arkadaşları bosverin..

Çok teşekkürler eşimle konuştum bu konuyu ama değişen birsey olmadı ilişkimiz hep aynı tempoda gidiyor ben başka bir şey olmasından korrkuyorum

Bilimsel açıklama haftada 2 3 kez normal olduğu yönünde
Ötesini soruyorsanız herkesin özeli kendine bundan sizene

Bencede herkesin durumu farkli ama siz 8 senedir yeni farketmissiniz ama uzun suredir bu durum size normal geliyosa suan dusuncenizi deistiren ne aceba

Ben sekiz sene bunu sorgulamasam rahatsiz olmasam bundan sonra da ihtiyac hissetmem bu sizin rutininiz olmus artik.Bana gore az.

Bencede yaşlar 20-30 arasıysa haftada iki üç normal ayda bir cidden çok azmış ama sizin hep böyleyse o zmn bi sorun yoktur diye düşünüyorum hadi haftada 2 3 tü de ayda bir e düştü deseniz anormallik var derdim ama Sizin ilişkinize göre yok yani .. Bana göre çok çok az

Çok teşekkürler eşimle konuştum bu konuyu ama değişen birsey olmadı ilişkimiz hep aynı tempoda gidiyor ben başka bir şey olmasından korrkuyorum
Yıllar yillaaaarr sonra bu mevzuyu hatirlamana sebep ne ? Başından beri böyleydi diyorsun ,adam evlendiğiniz günden beri mi aldatıyor seni ?

Bide azıcık renk katın ilişkiye , belki monotonluktan sıkılmıştır. Yatak odanın ortasına direk dik ,tepeden aşağı süzül demiyorum ama tak fişi bitir işi de hic olmaz

Herkes toplu olarak kopyala yapıştır gibi aynı cevabı Yazmış . "8 senedir sorun olmadı da şimdi mi sorun oldu ? "
Sorunun cevabı bu Yanıt mı ?
Belki de yıllardır sorundu kadın bu siteyi ilk kez fark etti ya da dile getirmek istedi konu 8 senedir sorun olup olmaması mı ?

Konu sahibi evet ortada bir sorun var ama bunu eşinle konuşmalısın .

Peki eşiniz bu duruma ne cevap verdi?Ne gibi sebebler sundu? Sanırım siz aldatılma gibi bi durumdan şüphe ediyorsunuz ama ilk başından bu yana böyleyse rutine binmiş de olabilir,herkesin hormon durumları da farklıdır bir doktora gözüküp destek alabilirsiniz

Ayda bir az. en az haftada bir olmalı . Hep eşinizden mi bekliyorsunuz . Siz belli edin istediğinizi. Sarılıp öpün falan öyle anlarda size nasıl tepki veriyor istemiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…