- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.254
- 548
- Konu Sahibi Herseyyalanolsabile
Böyle evlilik olmaz. Alın karşınıza konuşun beklentilerinizi. karşılıklı düzelmeniz lazım ikinizde normal değilsiniz bu ilişkide.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adam beni evlendiğimizde net boşar..Bunca yıllık evliliğimden öğrendiklerim:
1.Fazla gurur,evliliğin baş düşmanı.
2.Cinsellik evliliğin en önemli dinamiği,
o biterse evlilik de bitiyor.
Sıklığı (her çifte göre ideal aralık ve sıklık değişir) ve kalitesi arttıkça eşler arasındaki muhabbet de artıyor.
3.Konuşmadan hiç bir sorunu çözmek mümkün değil.
Ayrıca cinsel hayatta sorun varsa ve çözmek için gayret edilmiyorsa,diğer ufak tefek sorunlar da göze daha fazla batıyor.
4.Fazla naz,niyaz aşık usandırır.
5.Evlilikte eşine yaklaşmak,onu kullanmak değildir,tam tersine eş olmanın gereği ve şartıdır.
6.Eşinizden sevgi ve muhabbet görmek istiyorsanız öyle boş boş beklemekle olmuyor
o işler,önce siz gösterin sevginizi,merak etmeyin gururunuz ayaklar altına alınmaz.
7.Geçinmeye gönlünüz var mı?
En önemlisi de bu.
Merhaba bayanlar,
Buraya yeni uye oldum ama eskiden beri forumlari okuyup ara ara takip eden biriyim. Bende kendi hikayemi paylasmak istedim okumak yorum yapmak isterseniz.
Evliyim normal sakin giden bir evlilik hayatim var ama esimle hic bir cinsel baglantim kalmadi. Esimin telefonunda cogu kez p.rno baktigini biliyorum telefon gecmisinde gordum. Eskiden haftada 2-3 kez olan cinsellik yavas yavas azaldi ben sogudum cunki. Artik bana zorunlu bir gorevmis gibi geliyordu. Suan ise ayda en fazla 1 kez. birbirimizi opup sevmek samimi olmak pek yok. Esim sadece cinsellik istediginde yanasir olmustu.
Bunun haricinde iyi biri gerektiginde yada sordugumda ev islerinde yarim edebilir yada cocuklari parka goturur ben ev temizligimi yaparim vs. Ev arkadasi gibiyiz birbirimize sorgu sual sormayiz tartismalarimiz olmaz bu yuzden. Yeni evlendigimizde ben sorardim ilgili davranirdim ama o bundan rahatsiz oldugunu erkeklik gururuna dokundugunu soylemisti bende uzatmadan biraktim. Tartisan bir yapi degilim.
Son 1 yildir ben cinsellik adina hic yanasmadim sogudugum icin onunda bana yanastigi sebep sadece cinsellik oldugunda, yoksa eli elime degmez ama bunun disinda dedigim gibi kotu biri degil. Siz olsaniz ne yapardiniz? Sadece cinsellik icin yanasiyor diger yapisi iyi oldugu icin goz yumarmiydiniz?
Ben suan o azalan cinselligide kestim attim cunki kendimi kullaniliyormus gibi hisettim sadece arzusu icin yanasiyor dedigim gibi yoksa eli elime degmez normalde.
Mesela benim annemim en büyük öğütlerinden ikisi: yatağınızı kesinlikle ayırmayın ve eşini işe giderken uğurla, geldiğinde karşıla. Bi eşi bi bekleyeni olduğunu bilsin. Bazen çok geç yatmış olurum eşim giderken uyanırım ama yataktan çıkmam o gelir öper ya da gel öpeyim derim. Ama akşamına zaten sabah da beni uğurlamadın der.Ayri yatmiyoruz ama genellikle ben once cikarim o ciktiginda uyumus olurum sabahda once o ise kalkar sonra ben ise kalkar giderim
Nereye çıkıyorsunuz pardonAyri yatmiyoruz ama genellikle ben once cikarim o ciktiginda uyumus olurum sabahda once o ise kalkar sonra ben ise kalkar giderim
Nereye çıkıyorsunuz pardon
Başlarda nasıldı onu merak ettim.
Birde kaç yıllık evlilik bu
Mesela benim annemim en büyük öğütlerinden ikisi: yatağınızı kesinlikle ayırmayın ve eşini işe giderken uğurla, geldiğinde karşıla. Bi eşi bi bekleyeni olduğunu bilsin. Bazen çok geç yatmış olurum eşim giderken uyanırım ama yataktan çıkmam o gelir öper ya da gel öpeyim derim. Ama akşamına zaten sabah da beni uğurlamadın der.
Bence artık gurur yapmayın. Bir süre neyi yapmıyorsanız tersini yapın. Deneyin ya ne kaybedersiniz ki. Eşinden bekledikçe araya uçurumlar girmiş. Tamam kendince haklı tarafların var ama bence 4 yıllık evliliğe göre fazla bir mesafe. Esinizi seviyorsanız bir adım atın derim. Belki iletişime geçtikçe aranız ısınır ve hersry zamanla düzelir. İstemediğiniz şeyleri konusamiyorsaniz kağıda dökün. Yazin bir mektup ve ona verin. Bence konusmanizdan daha çok etki eder.Evliligin ilk zamanlarinda zaten istemistim kalkip ise giderken op git diye bir sure yapti sonra birakti huyu degil.
Bende zaten suan uyku problemide var her gittiginde uyanigimdir yatakda ama birsey demiyorum sessizce yatiyorum.
Hayır canım onun öpmesini bekle demedim, sen kalk kapıya kadar uğurla. Bir zaman sonra o yolunu gözlemeye başlar. Ben kapıya kadar giderim. Bazı şeyler alışkanlık yaratır. Sizin bahsettiğiniz şeyler de zor, bizim kv ile sorunumuz olduğu dönem eşim de içine kapanmıştı benimle pek ilgilenmiyordu artık umursamıyor daha iyyiz. Belki eşinin de sorunu vardır.Evliligin ilk zamanlarinda zaten istemistim kalkip ise giderken op git diye bir sure yapti sonra birakti huyu degil.
Bende zaten suan uyku problemide var her gittiginde uyanigimdir yatakda ama birsey demiyorum sessizce yatiyorum.
4 yıl bişey değilmiş.Baslangicda her cicim evlilik gibiydi fakat yavas yavas mesafeler geldi.
Suan 4 yillik evliyiz ev arkadasindan farkli degiliz.
Bence artık gurur yapmayın. Bir süre neyi yapmıyorsanız tersini yapın. Deneyin ya ne kaybedersiniz ki. Eşinden bekledikçe araya uçurumlar girmiş. Tamam kendince haklı tarafların var ama bence 4 yıllık evliliğe göre fazla bir mesafe. Esinizi seviyorsanız bir adım atın derim. Belki iletişime geçtikçe aranız ısınır ve hersry zamanla düzelir. İstemediğiniz şeyleri konusamiyorsaniz kağıda dökün. Yazin bir mektup ve ona verin. Bence konusmanizdan daha çok etki eder.
Senin evliliğin sakin ya da tartismasiz değil ki iletisimsiz ve sevgisiz yani arkadaşa hiç kizma benceKonusup i
Neresi komik arkadasim? Sakin derken tartismasiz manasinda Anladiysan?